Νέα

Μπουρδελο-Ανασκόπηση Θεσσαλονίκης 2009, 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
απο τον Ιουνιο ως τωρα που μπορω να θυμαμαι με ακριβεια 100% τιμησα τις εξης κοπελες...

-Ναντια(Ερημιτη)
-Πετρουλα(Ερημιτη)
-Αννα(Ερημιτη)
-Αντριαννα(Βιλα εροτικα)
-Αντζελα milf(26ης 52)
-Τζουλια(Προμηθεως 11)
-Μιρελα(Σαπφους 7)
-Βερονικα(Σαπφους 5)
-Βιλλυ(Σαπφους 7)
-Μαιρη(ΠΡομηθεως 19)
-Ευα(Αν.Γεωργιου 4)
-Νικολ(Αν.Γεωργιου 4)
-Αγαπη(26ης 52-Φριξου 14)
-Μαρια Ρουμανα(Φριξου 14)
-Αννιτα(Φριξου 14)
-Μαρινα(Κατεχακη)
-Ελινα(Κωττα ρουλια)
-Λαουρα(Τανταλου 14)
-Εφη(Κωλετη)

οποτε αναλογικα πρεπει να πηγα με τουλαχιστον αλλες 10 διαφορετικες κατα το πρωτο εξαμηνο.δε μπορω να θυμηθω ας πουμε αν την Ιταλιδα Ελενα στο Βιλα,η οποια μου αρεσε πολυ, τη γαμησα μεσα στο '10 ή ηταν τελη του 2009.το ιδιο και με τη Μιλανα...
περιττο να σας πω πως απο τις παραπανω 19 κυριες εγλειψα τις 14(αυτο το θυμαμαι με ακριβεια) :2funny: :2funny:
επισης σιγουρα μεσα στο 2010 πηγα και με την Χριστινα milf Αλβανιδα.πιθανολογω και με τη Μιραμπελα οτι ηταν μες το 2010

Νομιζω οτι η αποκαλυψη της χρονιας,για μενα τουλαχιστον,ηταν η Ναντια απο Ερημιτη.2 φορες πηγα μαζι της και τα εδωσε ολα.Και αν κρινω και απο τα σχολια των υπολοιπων νομιζω δικαιωματικα και σαν συνολικη παρουσια πρεπει να παρει τον τιτλο της "Βασιλισσας των μπουρδελων 2010"

απο κει και περα πολυ καλες αφιξεις ηταν οι milfαρες Νικολ,Ευα και Αννα.
σταθερες αξιες οι Βερονικα,Μιρελα,Μαιρη και Εφη.
πεσμενες η Αγαπη και η Αντζελα.

χειροτερες δικες μου καταθεσεις ηταν η Ελινα και η μελαχρινη Αννιτα(Φριξου 14)

Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο καταθεσεις μεσα στο 2010 χωρις να εχω δοκιμασει και καποιες κατα γενικη ομολογια σιγουρες επιλογες οπως η Νατασα,η Αλισια και η Εβελινα

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Το 2010 ούτε θυμάμαι σε πόσες και που πήγα όχι γιατί ήταν πολλές! ευτυχώς έχω γράψει κριτικές και τις ξαναθυμήθηκα από αυτές έβγαλα και εγώ τις δίκες μου προτιμήσεις.
Στην 1η θέση βάζω την Μαρία την Τσεχοσλοβάκα πολύ καλή κοπέλα  στην 2η την Βερόνικα από τον βαρδάρη πολύ θερμή γυναίκα δεν ευκαίρησα να την ξαναδοκιμάσω μετά που ξαναήρθε. Στην 3η θέση την Σάντρα την μικρούλα που έμαθα ότι δεν δουλεύει πλέον κρίμα ήταν και αυτή πραγματική εργάτρια του sex, γούσταρε πραγματικά αυτό που έκανε. 4η την πιτσιρίκα Λάουρα που θα ήθελα να ξαναδοκιμάσω σίγουρα και στην 5η και τελευταία θέση την Τζέσι αν και δεν με εξέπληξε με την επίδοση της είναι πολύ όμορφη κοπέλα  με εξαιρετικό σώμα.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η δικιά μου ανασκόπηση θα είναι κάπως διαφορετική. Θα περιλαμβάνει τις καλύτερες κοπέλες με τις οποίες συνευρέθηκα το 2010, και συγχρόνως θα κάνω για αυτές και μια ιστορική αναδρομή από το ντεμπούτο τους σ΄ αυτή τη δουλειά έως σήμερα έτσι όπως ακριβώς έζησα εγώ την εξέλιξη τους. Όλες τους είναι άριστες επαγγελματίες, έζησα μαζί τους συγκλονιστικές στιγμές, με αριθμό επισκέψεων πάνω από 20 την κάθε μία,  και η σειρά που τις αναφέρω είναι αλφαβητική για να μην αδικήσω καμία.

- Αφροδίτη

Με την Αφροδίτη συνευρέθηκα για πρώτη περίπου πριν οκτώ χρόνια στο Ταντάλου 9. Η εμφάνιση της ήταν αρκετά διαφορετική απ΄ ότι σήμερα αλλά το χαμόγελό της δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είχε καμιά 8 – 9 κιλάκια παραπάνω (εγώ την προτιμούσα έτσι) και κάθε φορά που με έβλεπε έδειχνε να πετούσε από τη χαρά της. Πέρασε από διάφορα μαγαζιά στο Βαρδάρη και στο πέρασμα των χρόνων αδυνάτισε αρκετά έβαλε σιλικονούχα στήθη, η παρουσία της έγινε εκρηκτική και πάντοτε από την αρχή έως σήμερα δείχνει σεβασμό στον πελάτη και τα χρήματα του. Τελευταία συνεύρεση μαζί της στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη στο κατάστημα της Κωλλέτη.

- Δανάη

Πριν από περίπου 5 ½ χρόνια συνάντησα για πρώτη φορά την Δανάη στο Προμηθέως 16 που πλέον έχει αλλάξει χρήση. Ήταν τότε ένα άβγαλτο 18χρόνο κοριτσάκι και χαρακτηριστικά θυμάμαι ότι δεν άφηνε καμία άλλη στάση εκτός από αποστολικό. Παρόλα αυτά οι ζουμερές καμπύλες της σε συνδυασμό με αυτό το αθώο που έβγαζε, με έκανε να γίνω φανατικός πελάτης της και σταδιακά ανέβαζε την τεχνική της και έκανε και τις υπόλοιπες στάσεις. Κάποια στιγμή την έχασα λόγω του ότι μετακόμισε σε ίδρυμα της Λάρισας (απ΄όπου με είπε ότι δεν πέρασε καθόλου καλά), για την ξαναβρώ και να την επισκεφθώ σε τουλάχιστον 9 διαφορετικά καταστήματα τα τελευταία χρόνια. Τελευταία συνεύρεση μαζί της στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη στο πράσινο..

- Έφη

Η Έφη είναι η επίσημη αγαπημένη μου (και όχι μόνο δικιά μου), η πιο άψογη επαγγελματίας που έχω συναντήσει ποτέ και από την πρώτη φορά που την συνάντησα πριν 4 περίπου χρόνια έως και την τελευταία  στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη έχω να θυμάμαι στιγμές ανείπωτης ηδονής και μόνο. Την πρωτοσυνάντησα στο Προμηθέως 14.  Έχει τώρα περίπου 5 – 6 κιλάκια λιγότερα από ότι πριν 4 χρόνια, και η τεχνική της συνεχώς προοδεύει. Είναι πάνω απ΄όλα άνθρωπος και στο δίνει να το καταλάβεις μέσα στα πολύ λίγα λεπτά που έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις μαζί της μέσα στο δωμάτιο. Την είχα χάσει τα τελευταία 2 χρόνια για να την ξαναβρώ τυχαία στο Σαπφώς 7 το περασμένο καλοκαίρι που έκανε κάποιες έκτακτες εμφανίσεις εκεί. Δουλεύει σταθερά τώρα στη Κωλλέτη.

- Μαιρούλα

Πάνω από 5 χρόνια θα έχουν περάσει από τότε που πρωτοεπισκεύθηκα την Μαιρούλα. Με λιγότερα κιλά από ότι πρόσφατα, και ιδιαίτερα λεπτό σωματότυπο έχει τις ωραιότερες φυσικές βυζάρες που έχω γευτεί. Ακούραστη εργάτρια, στην πάροδο των χρόνων έχει βελτιώσει πάρα πολύ την απόδοσή της και είναι από τις γυναίκες που γεμίζουν σεξουαλική αυτοπεποίθηση έναν άντρα. Την έχω συναντήσει μόνο στο μπλε της Προμηθέως που είναι και το μοναδικό !!! κατάστημα που έχει δουλέψει. Είχα τις περισσότερες συνευρέσεις μαζί της το 2010 από οποιαδήποτε άλλη ιερόδουλη, αν και το εν λόγω κατάστημα είναι κλειστό από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Είναι πάρα πολλοί εκείνη που αναμένουν το come back της μαζί με αυτούς φυσικά και εγώ.

Εκτός συναγωνισμού.

- Σαμπρίνα

Εννοώ την Σαμπρίνα που δουλεύει τώρα στο λα φαμ, και την αναφέρω εκτός συναγωνισμού μιας και η απόδοση της συγκεκριμένης δεν είναι σταθερή, αλλά όταν είναι στα καλά της κάνεις γαμήσια που τα θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή. Πριν περίπου 7 χρόνια την πρωτοεπισκεύθηκα στο Σαπφούς 5 και με λιγότερα κιλά από τώρα, είναι από τις εκρηκτικότερες παρουσίες που έχουν περάσει από τα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Οι τσατσάδες εκείνης της εποχής ήταν έξω φρενών μαζί της. Τρελοκομείο σκέτο, αλλά παρ΄ όλο τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα της συνεχίζει απτόητη την καριέρα της έως σήμερα. Μετά πολλά χρόνια την ξανασυνάντησα τυχαία φέτος στις αρχές του περασμένου Νοέμβρη και σε 2 περίπου μήνες την επισκέφθηκα 3 φορές περνώντας καταπληκτικά τις 2 από αυτές.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Κάθε σωστός απολογισμός για τον προηγούμενο χρόνο θα πρέπει να συνοδεύεται και από τους στόχους για τον επόμενο χρόνο.

Πάμε λοιπόν.

Γνωστά κορίτσια που δεν έχω ξαναεπισκευθεί :

1. Σιμόνα, με πολύ καλές κριτικές είναι θέμα χρόνου να την επισκεφθώ, και να φανταστεί κανείς ότι ούτε την έχω δει.
2. Μιραμπέλα, πολύ ωραίο τεμάχιο την έχω πετύχει μία φορά , η επόμενη θα είναι προς κατάθεση.
3. Εμμανουέλα, η έκπληξη του τέλους του περασμένου χρόνου, το ένστικτό μου με πρόδωσε και δεν  την επισκέφτηκα.
4. Βίκυ, η Αγιοβασιλίτσα του Λουξ  όποτε ξανακάνει come back.

Κορίτσια πού πήγα πρώτη φορά μαζί τους το 2010.

1. Εβελίνα, το δώρο των Χριστουγέννων θα τιμηθεί αρκετά το 2011.
2. Ρεμπέκα,  η καλύτερη νέα άφιξη του 2010.
3. Νάντια, επίσκεψη μετά από πολύ καλή προπόνηση και μόνο εφ΄ όσον είμαι σε άριστη φυσική κατάσταση.
4. Καμέλια, για extreme μπουρδελοκαταστάσεις.
5. Λίζα,  για δυνατό sex με αγάπες και λουλούδια.
6. Βερόνικα, για νυκτερινές καταδρομές.
7. Ήρα, για δυνατές προπονήσεις.

Κλασικές που έχω βρεθεί πάνω από 20 φορές.

1. Δανάη, το άγουρο φρούτο που ωρίμασε αρκετά
2. Έφη, η επίσημη αγαπημένη μου
3. Αφροδίτη,  εκρηκτική παρουσία top VFM.
4. Μαιρούλα, (εφ΄όσον επανέλθει), ακούραστη εργάτρια.
5. Σαμπρίνα, το τρελοκόριτσο.

Αυτοί λοιπόν είναι οι στόχοι μου για το 2011 και φυσικά οτιδήποτε νεότερο προκύψει καλοδεχούμενο.

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
1. Σιμόνα, με πολύ καλές κριτικές είναι θέμα χρόνου να την επισκεφθώ, και να φανταστεί κανείς ότι ούτε την έχω δει.

Την Σιμονα την εβλεπα σχεδον σε καθε βολτα που εκανα και την σνομπαρα μαλιστα μου φενοταν ασχημη! οποτε μια μερα διαβαζοντας εδω μεσα οτι διαπρεπει μεσα στο δωματιο αποφασισα και πηγα κοντρα στην εμφανηση που τελικα παρατηρωντας την καλα δεν ειναι ασχημη, σωματακι τελειο και σερβις που σε απογειωνει, εγω φετος την τιμισα 2 φορες και τις 2 ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη, απλα το παραπονο μου ειναι να την δω σε στουντιο...η Κατεχακη αν και ειναι καλυτερο μερος απο τον βαρδαρη δεν παυει να ειναι μπουρδελο και οπως καποιος ειπε σαν να γαμας σε φυλακη  :2funny:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Την Σιμονα την εβλεπα σχεδον σε καθε βολτα που εκανα και την σνομπαρα μαλιστα μου φενοταν ασχημη! οποτε μια μερα διαβαζοντας εδω μεσα οτι διαπρεπει μεσα στο δωματιο αποφασισα και πηγα κοντρα στην εμφανηση που τελικα παρατηρωντας την καλα δεν ειναι ασχημη, σωματακι τελειο και σερβις που σε απογειωνει, εγω φετος την τιμισα 2 φορες και τις 2 ηταν η μια καλυτερη απο την αλλη, απλα το παραπονο μου ειναι να την δω σε στουντιο...η Κατεχακη αν και ειναι καλυτερο μερος απο τον βαρδαρη δεν παυει να ειναι μπουρδελο και οπως καποιος ειπε σαν να γαμας σε φυλακη  :2funny:

Εδώ λοιπόν βοηθά πολύ το site. Εγώ αν και σχετικά νέος στο site τις Νάντια, Ρεμπέκα, Βερόνικα, Ήρα, την κάθεμια για διαφορετικούς λόγους, ούτε που θα τις επισκευτόμουν.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος ο gemeover ,εθεσε και στοχους
Ετσι εκανα και γω στιν αρχη , τωρα νοιθω εναν κορεσμο , ισως < το παραγαμησα >  

Δεν εχω κατι στο μυαλο μου δυστηχος , ειχα ταξει ενα εορταστικο τζακουζι στο πουλακι μου αλλα δεν μου εκατσε ακομη

Μια Αφρουλα εχω στο μυαλο μου που δεν την πετυχα ακομη και 3-4  κοριτσια στον Βαρδαρη
ο οποιος εκτος του οτι δεν μαρεσει , δεν με βολευει κιολας .. Για Μυλο < το σκαω > ποιο ευκολα  

Θα ξαναπηδουσα ...
Χριστινα.de , Σιμονα , Νατασσα , Ρεβεκκα , Μαρια λαφαμ , Εμανουελλα σαφως
και ποιος ξερει ποια αλλη... τα ιδια παντελακη μου ....

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ LEVEL UP  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Για το 2011 εγω θα ηθελα να δοκιμασω...Νατασα απο Τανταλου 8, ωραια βυζαρα στρογγυλο προσωπακι ξανθο μαλακι, αλλα στα μειον ο χωρος....Μαρινα απο Τανταλου 8, την εχω πετυχει πολες φορες, εχω ξεκηνησει αλλες τοσες για παρτη της αλλα δεν μου κανει κλικ και ολο μετανιωνω...Τζουλια την βυζαρου απο Προμηθεους 11, δεν μου λεει κατι εμφανησιακα αλλα θα παω κοντρα στο ρευμα...και Αντρε πιπινακι μαυρομαλικο απο 26ης οκτωβρη 35Α, μου την πενευτηκε παρα πολυ η τσατσα και με εβαλε σε σκεψεις...
Και να ξαναδοκιμσω εκτος απο τις βασικες...την Βανεσα που τελευταια δουλευε Τανταλου 14 και μετα Σαπφως 20, ωραιο ομορφο μωρο αλλα μετρια πραγματα...Δαναη Ελλινηδα, δεν την εχω πετυχει αλλα που θα παει...Ρεμπεκα, για μια 2η αξιολογηση, ισως με πεισει...και την Βικη την πιπινιαρα με το απιστευτο φυσικο-ωραιο-καυλιαρικο βυζακι της...

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Καλή Χρονιά σε όλους κατ αρχήν...

Απο το 2010 θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου:

Η πορνοστάρ της διπλανής πόρτας,η διαχρονική αξία,το απόλυτο value for money,η Αφροδίτη/Αφρούλα της Κωλέττη.
Για τη γλυκιά κ φιλική συμπεριφορά της,τα απολαυστικά βυζιά της,τα φοβερά στησίματα της,το υπέροχο τσιμπούκι,τη μοναδική ικανότητα της να ταυτίζεται με το τι θες κ πως το θες,το παιχνίδι με τους καθρέπτες,γενικά την καταπληκτική εμπειρία που σου προσφέρει κάθε φορά που την επισκέπτεσαι.

Η γλυκήτατη, superfit, γαλήνια, κομψή, αισθησιακή Νατάσσα και οι υπέροχες στιγμές που πέρασα μαζί της όσες φορές τη συνάντησα.Κάθε φορά ήταν καλύτερη απο την προηγούμενη.

Επίσης θα θυμάμαι:
Την κωλάρα (κ τίποτα άλλο) της Λούνας.
Την εντυπωσιακή αρχοντομούνικη παρουσία της Ίρας.
Το παθιασμένο τσιμπούκι της Σιμόνας.
Κ άλλα που δε μου ρχονται αυτήν τη στιγμή.

Ας μην είμαστε γκρινιάρηδες, υπάρχουν αρκετές καλές επιλογές για όλα τα γούστα στην πόλη μας.
Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης τόσο στην ποιότητα των κοριτσιών και των υπηρεσιών.Κ στις τιμές (ειδικά σε αυτές).
Αν μπορούσα να ζητήσω κατι ακόμη,θα ήταν τα μαγαζιά,να οργανωθούν περισότερο διαδικτυακώς και να προσφέρουν περισότερες πληροφορίες,στα πρότυπα των στούντιο της Αθήνας...

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Μεχρι στιγμης η 10αδα εχει εως εξης...

Μαρια Τσεχα
Σιμονα
Εφη
Αφροδιτη
Βερονικα
Λαουρα Πιπινι
Δαναη
Μαρια Βυζαρου
Ναντια μιλφ
Νατασα Ρωσιδα

...για αυτο καταθεστε εδω την μπουρδελοανασκοπηση σας μεχρι τελος του μηνα... :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παρελειψα και ειναι λαθος μου την βουλγαρα αντζελα απο ματζαρου 14 που αν και δεν περασα τελεια εν τουτοις ηταν σιγουρα πολυ πανω απο την βαση και σιγουρα θα ξαναπηγαινα μαζι της και φετος.....τωρα ειναι αργα βεβαια για να τροποποιησω το αρχικο μου μηνυμα.....

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
εγω παρελειψα και ειναι λαθος μου την βουλγαρα αντζελα απο ματζαρου 14 που αν και δεν περασα τελεια εν τουτοις ηταν σιγουρα πολυ πανω απο την βαση και σιγουρα θα ξαναπηγαινα μαζι της και φετος.....τωρα ειναι αργα βεβαια για να τροποποιησω το αρχικο μου μηνυμα.....

Θα κανουμε μια εξαιρεση διοτι εισται καλος πελατης.!! :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Θ' αναφερθω αναγκαστικα στην Αθηνα καταρχας, γιατι εκει εγιναν οι κορυφαιες μου συναντησεις για το 2010..!
1. Καρολαϊν (Ισμηνης 2), η αγαπημενη μου Ουγγαρεζα (πρωην) πορνοσταρ..! Δεν τη βλεπω πλεον στο αλλο σαϊτ, οποτε υποθετω οτι εχει σταματησει πλεον, οπως ηθελε απο καιρο..!
Πανεμορφο πλασμα, πολλοι τη θεωρουν κομοδινο, εγω ομως περασα πολυ ωραια μαζι της κι ειναι ισως η μονη ιεροδουλη, που 'χω σχεδον ερωτευτει..!
2. Μαντονα (Βριλησσου 60), ισως η κορυφαια ιεροδουλη για το 2010 (ισως μαζι με την Πενυ για καποιους)..! Κ 100% ελληνιδα..! Δε χρειαζεται να πω πολλα, εχουν γραφτει τοσα αλλωστε.. Εμενα μου θυμιζει αρκετα την Μενεγακη παντως.. Πιο ομορφη κ πιο χυμωδης..!
3. Μονικα (Πειραιως 193), η γλυκια Σλοβακα..! Συμφωνει κι ο Καραμαν εδω μαζι μου..! Κι αυτη πολλη ομορφη, σαν αγγελος..! Κ με τελεια καλοσχηματισμενες βυζαρες που μοιαζουν φυσικες..! Ελπιζω να την ξανασυναντησω συντομα..!
4. Σελενα (Φωκαιας 17), η μελαχροινη Ρουμανα με τις απιστευτες κρεμαστες βυζαρες, που μοιαζουν φυσικες, αλλα δεν ειναι..! Ο χωρος ψιλοαθλιος, αλλα τι περιμενεις με 20 ευρω..!
5. Μαριαννα (Φυλης 136), η καστανη Βουλγαρα με τις μεγαλες φυσικες βυζαρες.!
Εκανα κ 69 κ γλειφομουνι με μολις 20 ευρω..! Καλου-κακου, εκανα μια πλυση κ με στοματικο διαλυμμα μετα παντως, γιατι Φυλης ειναι αυτη..!

Παμε κ στη Θεσ/νικη τωρα..
Καταρχας, οτι δυσκολευομαι να θυμηθω καλες στιγμες, λεει πολλα.. Οπως κι οτι στην κορυφη ειναι κ παλι η Μαιρουλα, οπως κ το 2009, κ μαλιστα ενω η συνευρεση του 2009 ηταν καλυτερη απ' την φετινη..!
Εχουμε κ λεμε:
1. Μαιρη (Προμηθεως 19), αληθινη εγγυηση μ' απιστευτες φυσικες βυζαρες..! Κριμα αν σταματησε..!
2. Αντριαννα (Φριξου 9), ισως η ομορφοτερη ιεροδουλη στη Θεσ/νικη..! Κι αναφερομαι στο σωμα κυριως..! Ξανθια, ψηλη, με μοντελισιο σωμα με καμπυλες..! Στα αρνητικα, το δοντι που βαζει στην πιπα, κι οτι μου δινει την εντυπωση οτι ειναι χαζη..
3. Τζεσυ (Φριξου 9), επισης πολλη ομορφη γυναικα, αλλα μου φανηκε καπως παραξενη..! Παντως καναμε καλο σεξ, κι ισως με τη μεγαλυτερη διαρκεια που κανα φετος σε απλο προγραμμα..! Πανω απο 20λεπτο..!
4. Ρωξαννη (Ν.Ουρανου 1), καθαρα λογω εμφανισης.. Γλυκο μελαχροινο πιπινι απο Ρουμανια, με απιστευτα, στητα, καλοσχηματισμενα, μεγαλα βυζακια..! Δυστυχως, ειναι ξεπετα οπως κι οι περισσοτερες Ρουμανες.. Δεν ξερω αν εχει βελτιωθει τελευταια, την ξαναδα στο Προμηθεως 25, αλλα δεν περασα.. Το πιο εκνευριστικο ηταν οτι δεν επικοινωνουσε σχεδον καθολου, κι οτι δεν αφηνε να παιζεις με τα πανεμορφα βυζια της..!
5. Καρμεν (Προμηθεως 25), τα ιδια περιπου με τη Ρωξαννη, αλλα στο ξανθο, κ το ωραιο στητο της βυζακι πρεπει να 'ναι φυσικο..! Ο χωρος ηταν ο πιο αθλιος που 'χω παει.. Πραγματικα σιχαμερος..! Για διαφορους λογους, η συναντηση ηταν αποτυχημενη, αλλα επειδη μ' αρεσει κ δεν εφταιγε μονο αυτη, θα θελα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια, αλλα τα σχολια σας μ' αποτρεπουν..
6. Εβελινα (Σαπφους 8), αφου επιασα τις Ρουμανες, ας συνεχισω με την Εβελινα..
Ωραιο φυσικο βυζακι, κ ψηλο σωματακι, αλλα τιποτα ιδιαιτερο κατα τη γνωμη μου..
Ειναι πολυ πιθανο, κατα τη γνωμη μου οι Ρουμανες, να 'χουν πεσει θυματα trafficking κ γι' αυτο να 'χουν τοσο χαμηλη αποδοση στο δωματιο..
7. Νικολ (Α.Γεωργιου 4), 40αρα μιλφ με τεραστιες πλαστικες βυζαρες..! Αυτο ειναι το κυριο οπλο της κατα τη γνωμη μου, κι η αρκετα θερμη της αποδοση με γλωσσοφιλα κτλ, στην πρωτη μας συναντηση..! Στη δευτερη ηταν πολλη κουρασμενη..
8. Μαντελαϊν (Φριξου 9), Πολωνη με μεγαλες πλαστικες βυζαρες κι αυτη..! Δυστυχως, εγινε μια παρεξηγηση μ΄αυτην κ δεν ξερω αν εφταιγα εγω ή εκεινη..
9. Ντεσυ (Τανταλου-Σαπφους), 18αρα απο Βουλγαρια με ωραιες κρεμαστες αγελαδισιες βυζαρες..!
Περασαμε πολυ ωραια κι ειναι καλη περιπτωση GFE..!
10. Τζενη (Ματζαρου 1), ξανθια Ουγγαρεζα με μοντελισιο κορμι..! Αν κ λιγο χαλαρο.. Ωραια περασαμε κι ισως ειναι η μονη που δειξε να με γουσταρει αρκετα, κι οτι ηθελε να βρεθουμε κι εκτος.. Δυστυχως, εφυγε λιγο καιρο μετα, κ μαλλον δε θα ξαναρθει..!
Μπορει να υπαρχουν καναδυο ακομα, αλλα δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο κ δεν τις θυμαμαι..
Αυτα τα ολιγα για το 2010..
Στη λιστα για το 2011 εχω την Εμμανουελα κ τη Νατασσα, κι ισως κ την Αντριαννα απο Φριξου 14.. Θα δουμε.. Ελπιζω το 2011 να φερει κανενα νεο βυζοπουλεν ν' αντικαταστησει την Μαιρουλα..!

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
530
Πόντοι
7.135
Θα περιοριστώ σε μια απλή πεντάδα:

1. Σιμόνα
2. Αφρούλα
3. Βερόνικα
4. Εύα
5. Νατάσα

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1. νατασα φρομ ρασια γουθ λοβ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
2. τζεσυ φριξου 9
3. αντριαννα φριξου 9
4. βερονικα η αγαπη του γαμα
5. αλισια απο το αλουμινατο

αυτες ειναι συμφωνα με την σειρα που εδωσα τα περισσοτερα χρηματα

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
2. τζεσυ φριξου 9
3. αντριαννα φριξου 9

η προτημισεις σας καταχωρηθηκαν με επιτυχεια.! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
2. τζεσυ φριξου 9
3. αντριαννα φριξου 9

αυτος ο γαμαικ πολλες αγαπες εχει...μια την βερονικα,μια την μιλανα μια την τζοαννα.....ας κατασταλαξει επιτελους...... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom