al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
απο τον Ιουνιο ως τωρα που μπορω να θυμαμαι με ακριβεια 100% τιμησα τις εξης κοπελες...
-Ναντια(Ερημιτη)
-Πετρουλα(Ερημιτη)
-Αννα(Ερημιτη)
-Αντριαννα(Βιλα εροτικα)
-Αντζελα milf(26ης 52)
-Τζουλια(Προμηθεως 11)
-Μιρελα(Σαπφους 7)
-Βερονικα(Σαπφους 5)
-Βιλλυ(Σαπφους 7)
-Μαιρη(ΠΡομηθεως 19)
-Ευα(Αν.Γεωργιου 4)
-Νικολ(Αν.Γεωργιου 4)
-Αγαπη(26ης 52-Φριξου 14)
-Μαρια Ρουμανα(Φριξου 14)
-Αννιτα(Φριξου 14)
-Μαρινα(Κατεχακη)
-Ελινα(Κωττα ρουλια)
-Λαουρα(Τανταλου 14)
-Εφη(Κωλετη)
οποτε αναλογικα πρεπει να πηγα με τουλαχιστον αλλες 10 διαφορετικες κατα το πρωτο εξαμηνο.δε μπορω να θυμηθω ας πουμε αν την Ιταλιδα Ελενα στο Βιλα,η οποια μου αρεσε πολυ, τη γαμησα μεσα στο '10 ή ηταν τελη του 2009.το ιδιο και με τη Μιλανα...
περιττο να σας πω πως απο τις παραπανω 19 κυριες εγλειψα τις 14(αυτο το θυμαμαι με ακριβεια)
επισης σιγουρα μεσα στο 2010 πηγα και με την Χριστινα milf Αλβανιδα.πιθανολογω και με τη Μιραμπελα οτι ηταν μες το 2010
Νομιζω οτι η αποκαλυψη της χρονιας,για μενα τουλαχιστον,ηταν η Ναντια απο Ερημιτη.2 φορες πηγα μαζι της και τα εδωσε ολα.Και αν κρινω και απο τα σχολια των υπολοιπων νομιζω δικαιωματικα και σαν συνολικη παρουσια πρεπει να παρει τον τιτλο της "Βασιλισσας των μπουρδελων 2010"
απο κει και περα πολυ καλες αφιξεις ηταν οι milfαρες Νικολ,Ευα και Αννα.
σταθερες αξιες οι Βερονικα,Μιρελα,Μαιρη και Εφη.
πεσμενες η Αγαπη και η Αντζελα.
χειροτερες δικες μου καταθεσεις ηταν η Ελινα και η μελαχρινη Αννιτα(Φριξου 14)
Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο καταθεσεις μεσα στο 2010 χωρις να εχω δοκιμασει και καποιες κατα γενικη ομολογια σιγουρες επιλογες οπως η Νατασα,η Αλισια και η Εβελινα
-Ναντια(Ερημιτη)
-Πετρουλα(Ερημιτη)
-Αννα(Ερημιτη)
-Αντριαννα(Βιλα εροτικα)
-Αντζελα milf(26ης 52)
-Τζουλια(Προμηθεως 11)
-Μιρελα(Σαπφους 7)
-Βερονικα(Σαπφους 5)
-Βιλλυ(Σαπφους 7)
-Μαιρη(ΠΡομηθεως 19)
-Ευα(Αν.Γεωργιου 4)
-Νικολ(Αν.Γεωργιου 4)
-Αγαπη(26ης 52-Φριξου 14)
-Μαρια Ρουμανα(Φριξου 14)
-Αννιτα(Φριξου 14)
-Μαρινα(Κατεχακη)
-Ελινα(Κωττα ρουλια)
-Λαουρα(Τανταλου 14)
-Εφη(Κωλετη)
οποτε αναλογικα πρεπει να πηγα με τουλαχιστον αλλες 10 διαφορετικες κατα το πρωτο εξαμηνο.δε μπορω να θυμηθω ας πουμε αν την Ιταλιδα Ελενα στο Βιλα,η οποια μου αρεσε πολυ, τη γαμησα μεσα στο '10 ή ηταν τελη του 2009.το ιδιο και με τη Μιλανα...
περιττο να σας πω πως απο τις παραπανω 19 κυριες εγλειψα τις 14(αυτο το θυμαμαι με ακριβεια)
επισης σιγουρα μεσα στο 2010 πηγα και με την Χριστινα milf Αλβανιδα.πιθανολογω και με τη Μιραμπελα οτι ηταν μες το 2010
Νομιζω οτι η αποκαλυψη της χρονιας,για μενα τουλαχιστον,ηταν η Ναντια απο Ερημιτη.2 φορες πηγα μαζι της και τα εδωσε ολα.Και αν κρινω και απο τα σχολια των υπολοιπων νομιζω δικαιωματικα και σαν συνολικη παρουσια πρεπει να παρει τον τιτλο της "Βασιλισσας των μπουρδελων 2010"
απο κει και περα πολυ καλες αφιξεις ηταν οι milfαρες Νικολ,Ευα και Αννα.
σταθερες αξιες οι Βερονικα,Μιρελα,Μαιρη και Εφη.
πεσμενες η Αγαπη και η Αντζελα.
χειροτερες δικες μου καταθεσεις ηταν η Ελινα και η μελαχρινη Αννιτα(Φριξου 14)
Σε γενικες γραμμες μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο καταθεσεις μεσα στο 2010 χωρις να εχω δοκιμασει και καποιες κατα γενικη ομολογια σιγουρες επιλογες οπως η Νατασα,η Αλισια και η Εβελινα