Νέα

Μπουρδελο-Ανασκόπηση Θεσσαλονίκης 2009, 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Αν και μικρη συμετοχη αλλα αποτελεσμα βγηκε, 9 μελη γραψαμε ποια μας ευχαρηστησε ποιο πολυ και ποια προτημησαμε μεσα στην χρονια που περασε.
Απο την πρωτη μεχρι την 10η ολες τους ειναι ισαξιες...και αξιζουν καταθεση.

1.Χριστινα Πολωνεζα 89

2.Βερονικα 87
3.Εφη 85
4.Σαντρα 71
5.Αφρουλα 52
6.Ανναμαρια 52
7.Μιλανα 50
8.Εμμανουελλα 42
9.Μαντυ 36
10.Κριστιν 35

11.Μονικα φριξου 31
12.Κελυ 30
13.Σαμπρινα 26ης οκτωμβρη 24
14.Μαρια Τσεχα 23
15.Μαιρη μπλε 20
16.Μαρινα Τανταλου 20
17.Τζουλια προμηθεους 19
18.Γελενα 19
19.Δαναη 19
20.Βανεσα 18

21.Λουση 18
22.Μιρελα 17
23.Ανιτα Σαπφως 5 16
24.Ελενα ιταλιδα 16
25.Λαουρα 16
26.Ναντια Λιθουανια 14
27.Σαρα βυζαρου 14
28.Μιραμπελα 13
29.Ηρα 12
30.Ελενα 26ης Οκτωμβρη 12
31.Μαρινα Μαντζαρου 1Α 12
32.Σαρα Τσεχα-Ισπανιδα 11
33.Χριστινα Ρουμανα 11
34.Χριστινα Μιλφ 10
35.Αλινα 10
36.Ελενη Σαπφως 9 9
37.Κορινα 7
38.Σαμπρινα ρουμανα 5
39.Ντονα 4
40.Τζουλια ερως 3

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
α ρε χριστιναρα
με την πρωτη ευκαιρια θα περασω

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
α ρε karaman ωραια καταταξη εκανες!
λες και τρεχουν στους ολυμπιακους αγωνες :2funny:
ψωλοδρομια :2funny:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
α ρε karaman ωραια καταταξη εκανες!
λες και τρεχουν στους ολυμπιακους αγωνες :2funny:
ψωλοδρομια :2funny:

Αφου να φανταστεις η Χριστινα η Πωλωνεζα με το που εμαθε οτι βγηκε πρωτη πηρε τον Πουλο(=το βραβειο) και εφυγε.!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

οι 8 απο την πρωτη 10αδα την καλη εχουν εξαφανησθει...σε λιγο ετσι οπως παμε δεν θα βρησκουμε κανα καλο να τον χωσουμε...ακομα και στις πουτανες περναμε κριση.! :S

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αφου να φανταστεις η Χριστινα η Πωλωνεζα με το που εμαθε οτι βγηκε πρωτη πηρε τον Πουλο(=το βραβειο) και εφυγε.!!!

οι 8 απο την πρωτη 10αδα την καλη εχουν εξαφανησθει...σε λιγο ετσι οπως παμε δεν θα βρησκουμε κανα καλο να τον χωσουμε...ακομα και στις πουτανες περναμε κριση.! :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

τοση κριση που φτασαμε να θεωρουμε ανακαλυψη την μαιρουλα που ειναι βετερανα στον βαρδαρη.... ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαιρουλα ρε οχι μαυρουλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις δικιο
τωρα ξυπνησα κ ειμαι σαν κοτοπουλο
ρε τι ειπα παλι ο μαλακας
αλλα δεν μου κολλουσε να διαβασω οτι ανακαλυψαμε την μαιρουλα μιας κ την ξερουμε χρονια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχεις δικιο
τωρα ξυπνησα κ ειμαι σαν κοτοπουλο
ρε τι ειπα παλι ο μαλακας
αλλα δεν μου κολλουσε να διαβασω οτι ανακαλυψαμε την μαιρουλα μιας κ την ξερουμε χρονια
οκ ;)

tommo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
To θέμα είναι ότι όπως φαίνεται πολλές από αυτές δεν θα τις ξαναδούμε...

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Με αφορμη την Μπουρδελο-ανασκοπηση του μελους και συναθλητη big_boy στη μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης...ανοιγω αυτο το θρεντ για να μπορεσουμε τα μελη της μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης να βαλουμε οποιος θελει την δικια του Μπουρδελοανασκοπηση της χρονιας που μας περασε.

Μεχρι στιγμης μαζι με τον big_boy τα μελη gl,Karaman 7,vourvou και michael_k εχουν αναφερει στην μπουρδελοκαταστασης Θεσσαλονικης την δικια τους ανασκοπηση. Τις οποιες θα τις αντιγραψω και εδω.

Βαση αυτων των στοιχειων απο σημερα και για ενα μηνα θα μπορεσουμε να βγαλουμε ενα αληθες συμπερασμα κατι σαν διαγωνισμος, για το πια ηταν η Αγαπημενη μας κοπελα για την χρονια που μας περασε, αφου οι ανασκοπησεις θα ειναι απο μελη που θα ποσταρουν και οχι απο ψηφοφορια η οποια μπορει να νοθευτει απο τριτους! ;)

Δηλαδη οποιος ποσταρει ανασκοπηση για τις αγαπημενες του κοπελες μεσα στο 2009 θα ανεβασει αυτοματα και την βαθμολογια των κοριτσιων αυτων.

Η Βαθμολογια θα οριζετε ως εξης...
Η πρωτη κοπελα θα περνει 20 βαθμους, η δευτερη 19, η τριτη 18 και παει λεγοντας...
απο την 20η και κατω κοπελα δηλαδη η 21η κοπελα και περα θα παιρνει απο 1 βαθμο για αυτους που εχουν πολλες αγαπημενες!!!

Την συγγεντρωση των βαθμων θα την υπολογισω εγω και στο τελος δηλαδη σε ενα μηνα 4.2.2010 θα βγουνε τα αποτελεσματα.

Η Νηκητρια της Μπουρδελοανασκοπησης Θεσσαλονικης ...θα χρειαστει να μας ανεχθει και το 2010!!! ...οπως και οι υπολοιπες!
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

[size=15pt]Ελα να μαζευομαστε και για το 2010.!!![/size]
Ιδιοι κανονες και για φετος, απο αυριο περημενω τις μπουρδελοανασκοπησεις σας...με τολμη και παθος.!! Ποσταρετε την Λιστα σας που σας εξεπληξε και προτημησατε και φετος...ποσταρετε την 10αδα σας ή οποια σας αρεσε και γουσταρατε να την πληρωνετε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιο φτωχη η λιστα μου φετος λογω μετακινησης....
1)ολντ ταιμ κλασικ δαναη....το προσωπικο μου πουλεν,η αγαπημενη μου πια απο παλια....η μονη που εμεινε απο τις τρεις αγαπες μου να παιζει ακομα μπαλα στην σαλονικα
2)μαρινα η βουλγαρα στην φριξου 14....μια εκτακτη εμφανιση που εμελλε να μου αλλαξει την μερα μου σε τυχαιο περασμα....πολυ θερμη και καυλιαρα αν και εμφανισιακα ειναι για ειδικα γουστα
3)ρεβεκκα ....αποκαλυψη τωρα....
4)ευα το κουλουρι της χρονιας και το μιλφ της  χρονιας για μενα....
5)μαρια η τσεχα.....σταθερα αγαπημενη και αυτη
6)σαρα....επισης τα αυτα....
7)χριστινα η πολωνεζα....requiem for a dream.....;αναμνησεις μιας γκεισας....;οπως προτιματε....
8)ναντια.....το must see milf της χρονιας....οποιος δεν δοκιμασε εχασε

αυτα.....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ανοιξτε ρε ενα καινουριο θεμα

θα γραψω και γω .. παντως την τελευταια μερα παιχτηκε γερη τριπλα  :dancing:

:2funny:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
πιο φτωχη η λιστα μου φετος λογω μετακινησης....
1)ολντ ταιμ κλασικ δαναη....το προσωπικο μου πουλεν,η αγαπημενη μου πια απο παλια....η μονη που εμεινε απο τις τρεις αγαπες μου να παιζει ακομα μπαλα στην σαλονικα
2)μαρινα η βουλγαρα στην φριξου 14....μια εκτακτη εμφανιση που εμελλε να μου αλλαξει την μερα μου σε τυχαιο περασμα....πολυ θερμη και καυλιαρα αν και εμφανισιακα ειναι για ειδικα γουστα
3)ρεβεκκα ....αποκαλυψη τωρα....
4)ευα το κουλουρι της χρονιας και το μιλφ της  χρονιας για μενα....
5)μαρια η τσεχα.....σταθερα αγαπημενη και αυτη
6)σαρα....επισης τα αυτα....
7)χριστινα η πολωνεζα....requiem for a dream.....;αναμνησεις μιας γκεισας....;οπως προτιματε....
8)ναντια.....το must see milf της χρονιας....οποιος δεν δοκιμασε εχασε

αυτα.....

Οι προτιμησεις σας καταχωρηθηκαν με επυτηχια.!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
Karaman 7

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.974
Πόντοι
11.585
Εκανα και την δικια μου μπουρδελοανασκοπηση για φετος, δυσκολη χρονια τα εβαλα κατω και εβγαλα αυτες μονο οι οποιες απο ολες τις καταθεσεις :knockinb: μου φετος αξιζανε τα λεφτα τους και οχι μονο

1. Πρωτη στην λιστα μου ποια αλλη απο την...Σιμονα.! Η Σιμονα ισως ειναι αυτη η στιγμη η καλυτερη περιπτωση στο χωρο, αδυνατη μικροκαμωμενη Ρουμανα, με εμφανηση που δεν σε τρελενει αλλα με την αποδοση της σιγουρα, αν και αργησα να την ανακαλυψω αξιζει για μενα το No1. :rockon:

2. Λαουρα, μελαχρινο αφρατο πιπινακι απο Ρουμανια, φετος με εξεπληξε με το ζηλο της σε σημειο να ειναι αυτη που συγγεντρωσε τις περισοτερες καταθεσεις μου, αλλα ειναι ποιο κατω απο την Σιμονα και για αυτο της δινω την 2η θεση, και ελπιζω σιγα σιγα να αναδειχτει ακομα περισοτερο με τα καμοματα της.

3. Μαρια Τσεχα, η Μαρια η παλιουρα αυτην την στιγμη, βετερανα των στουντιο γυναικαρα με τα ολα της, δυο φορες φετος την τιμησα και τις δυο αντεπεξηθλε στις προσδοκιες μου, αν και λιγο ιδιοτροπη ειναι μαστ για μενα...

4. Εφη. Η Εφη δεν θελει συστασεις, ειναι μια απο τις αγαπημενες μου και θα την εβαζα σιγουρα στη πρωτη θεση αλλα απο μονη της ειναι Νο1...Ο οριζμος της Επαγκελματιας,μακαρι ολες οι αλλες να περνανε κατι απο αυτην.

5. Μιραμπελα, Ρουμανα αδυνατη την σνομπαρα και αυτην οσπου την δοκιμασα, παρα πολυ καλη, κοπελα για στουντιο αλλα χαραμιζετε στα μπουρδελα οπως και πολες αλλες. Αν και υπερτιμαει λιγακι τον εαυτο της στο δωματιο ειναι βομβα.!

6. Αλισια, ξανθια Ρωσιδα με φυσικες ωραιες βυζαρες, οπως και καλιγραμο σωμα, ομορφο πρωσοπακι το 2011 την περημενω ακομα ποιο δυναμικη.

7. Αντζελα η Βουλγαρα, σκυλοφατσα αδυνατη, προμιλφ περιπτωση, σχετικα ψιλη κοπελα την πρωτη φορα δεν με ενθουσιασε αλλα την δευτερη αφησε την υπογραφη της, πιστευω στο μελλον να την δουμε ακομα καλυτερη.

8. Χριστινα Πολωνεζα, πλεον δεν βρησκετε αναμεσα μας, εκανε ενα καμμπακ σιφουνας το οποιο ηταν φωτια και λαβρα, μακαρι να την ξαναδουμε γιατι τετοιες πουτανας και παρουσιες σπανιζουν.

9. Σονια. Ρουμανικο πιπινακι δηλωνε Ισπανιδα, με απιστευτα ωραιο φυσικο βυζι στις αρχες ηταν πολυ προθυμη αλλα μετα καπου το εχασε, οπως χασαμε και αυτη...

10. Το απολυτο 10αρι για μενα πλεον δεν ειναι εδω :'(, την πηρα για τελευταια φορα αρχες του 2010 και μετα κατα 90% απελαθηκε μαζι με πολες καλες κοπελες, και αυτη ειναι η Σαντρα, μικροκαμωμενη μαυρομαλα κοπελιτσα, η οποια μεσα στο δωματιο εβαζε κυριολεκτικα φωτιες, gfe στο φουλ...κριμα που δεν ειναι πλεον στην Μπουρδελοσαλονικα μας.

11. Μαρια Βυζαρου, η μονη που ελεγε ειμαι Αλβανεζα, :rockon: απιστευτα φυσικες μεγαλες καλοστημενες βυζαρες, πιστευω θα την ξαναδουμε στο μελον.

12. Το 2010 εφυγε αφηνοντας το σημαδι του την τελευταια μερα του...Εμμανουελα Ελληνοκυπρια ξανθια παρουσια με βυζαρες πελωριες.!! :grin: το ατους της αλλα και το σερβις της μεσα ειναι το κατι μοναδικο αυτη την στιγμη η απολυτη μηχανη του σεξ.! της αρεσει αυτο που κανει μαλλον και για αυτο την βλεπω την νεα χρονια να ανεβαινει ακομα πιο πανω στην λιστα μου.

13. Βασιλισα Βερονικα.! Φετος ελειπε παρα πολυ καιρο, γυρησε αργα να συμαζεψει τα ασυμαζευτα στην Μπουρδελοσαλονικα αλλα ενα σπουργιτι δεν φερνει την ανοιξη, αν και οχι τοσο θερμη οπως την γνωρησα, αλλα παραμενει για μενα η Βασιλισα του Βαρδαρη.

14. Αλινα συμπληρωνει το Τριο στην Κωλετη, μαυρομαλα συναδελφος της Εφης και Αφροδιτης, ισαξια αυτων με ενα κλικ ποιο κατω...φιλοτιμη και μεσα στο δωματιο ηταν στην ιδια ταξη με τις φιλες της.

15. Βικη η ξανθια Ουκρανεζα, παλια πουτανα και αυτη, βελτιωθηκε αρκετα φετος, πιστευω και αυτη να προσπαθησει περισοτερο στο μελον. Εχει το πακετο απλα να το δουλεψει καλα.

16. Την θεση αυτην περνει ενα απο τα δυο μιλφ που δοκιμασα φετος και αυτη ειναι η Ναντια, φιλοτιμη γυναικα, ιεροδουλος και τσατσα 2 σε 1, που αν ηταν νεοτερη θα εκλεινε πολλα σπιτια, πολυ δηνατη στο δωματιο τα δεινει ολα για ολα για να φυγεις ευχαρηστημενος.

17. Συλβια, περασε σαν σιφουνας απο το μαγαζι της Φριξου 9, ξανθια ψιλη κοπελα, τα εδωσε ολα μεσα στο δωματιο την μια και μοναδικη φορα που συναντηθηκαμε.

18. Χριστινα.de...οπως λεει και ο jo.! :2funny: Η Χριστινουλα ειναι μια τρελη τρελη Γερμανιδουλα, προστυχη ειναι ικανη να τρελανει και τρελο μεσα στο δωματιο.

19. Νατασα, η Ρωσιδουλα μας με το καρε μαλακι της, στα χναρια της Μιλανας αλλα πολυ πισω της θα ελεγα, χαραζει δικια της πορεια, ξεχωρηστη μεσα στο δωματιο φιλοτιμη αλλα οχι τοσο κοντα στα γουστα μου.

20. και τελος σε αυτη την θεση βαζω μια κολελα που μεσα στο δωματιο ειναι το απολυτο κομοδινο  :Sαλλα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα σε σημειο να την εχω προτιμησει 2-3 φορες μονο και μονο για την εμφανηση της και αυτη ειναι η Αγγελικη η Βουλγαρα, πρωτοεμφανηστηκε στον βαρδαρη με το προβλημα στην οδοντοστοιχια της το οποιο με την βοηθεια ολων μας το διωρθωσε αλλα δεν διωρθωσε αλλα πραγματα...θα ηθελα να την δω να βαζει φωτιες στα σεντονια αλλα μαλον ζηταω πολλα.!!

Αυτα και απο μενα...μην ντρεπεστε! και ποσταρετε την μπουρδελοανασκοπηση σας για την χρονια που περασε, ετσι θα βγει αυτη που πραγματικα αξιζει να ειναι Νο1 στην ΜπουρδελοΣαλονικα μας...καλη Χρονια.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κριτιριο για την καταταξη αποτελει η εκτονωση
ψηφιζω αυτη που με εκανε να χυσω ποιο δυνατα
αυτη που λερωσα ποιο πολυ ,
αυτη που θυμομουν τις επομενες μερες ποιο εντονα
κοπελες που πηγα πανω απο μια φορα (λογο χορου , βαρδιας , κλτ ) φυσικα ευνοουνται... *
Παραφωνια αποτελει η Εφη που την εχω χαμηλα αλλα ΔΕΝ ανηκει εκει .

Χριστινα.de (4) villa / Αμφιλεγομενη,Νευρικη,Σπαστικια ,Αγρια αν την δαμασεις ομως... ;)

Εβελινα (3) Εκκλησια - Τσιρκο /  Τα χυσιματα στο στομα και ωραια σου βυζακια....
Ρεμπεκα (2) Αλισα 52 / Η γκομενιτσα μου... ( Την θελω παλι ! )
Σιμονα (1) Κατεχακη / Η δουλευταρου , Την Θελω σε Στουντιο !!!
Νατασσα (1) Μαντζαρου / Αλλη εργατρια , την ιδρωσα
Εμμανουελλα (1) Η Εκπληξη της τελευταιας μερας
Βικυ.de (1) villa Για το χυσιμο στα βυζακια σου ;)
Εφη (3) Κωλετη / Το καλυτερο παιδι ! Αλλα...κατι δε μας καθεται  im gona try again

Τωρα αυτες , 5 πανω 5 κατω στο περιπου καπως ετσι πανε...

Χριστινα.gr (2) Erimiti/vardari / Τιμια επιλογη , αλλα τυπικουρα sorry
Αντριαννα.es (1) villa / Wrong day ....
Μαρια.σλο(1) la famme / Wrong day ....
Αντζελα (1) Μαντζαρου / Ενα κλικ ηθελα... Wrong day ....
Βικυ (1) Τσιρκο / Απειρο πιπινακι , μεταξενιο δερμα ,
Λουνα (1) la famme / Ηφος Hi γκομενας και λιγη βιασυνη.  Απλα μετρια
Αντριαννα (1) Εκκλησια / Τοταλυ κομονταιν

Ειπαμε βαθμολογουμε το χυσιμο... ( Αρα εκτος συναγωνισμου )
Τζεσικα (1) Βιλα
Βικη-Βικα Λουξ / Αη Βασιλης χωρις δωρα

17 Γκομενες / 27 Συνευρεσεις
Οσες δε προλαβα να γνωρισω,  δε πειραζει Υγεια .. του Χρονου
( Αφρο , Σαρα , Βερονικα , Ηρα , Μιραμπελα , και αλλες του Βαρδαριου )

*
Η Σιμονα ας πουμε ( και η Νατασσα ) ειναι πανω απ την Εβελινα στο σερβις και απο την  Ρεβεκκα
αλλα στην τρυπα που δουλευει η Σιμονα  δε με τραβηξε να ξαναπαω , την γνωρισα και αργα οποτε...

Τεςπα καπως ετσι πανε , Καλη Χρονια σε ολα τα κοριτσια , ευχαριστουμε που μας ανεχτηκαν
εμεις δε θελουμε ευχαριστιες που τις ανεχτηκαμεν , ειμαστε υπερανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom