Εκανα και την δικια μου μπουρδελοανασκοπηση για φετος, δυσκολη χρονια τα εβαλα κατω και εβγαλα αυτες μονο οι οποιες απο ολες τις καταθεσεις
μου φετος αξιζανε τα λεφτα τους και οχι μονο
1. Πρωτη στην λιστα μου ποια αλλη απο την...Σιμονα.! Η Σιμονα ισως ειναι αυτη η στιγμη η καλυτερη περιπτωση στο χωρο, αδυνατη μικροκαμωμενη Ρουμανα, με εμφανηση που δεν σε τρελενει αλλα με την αποδοση της σιγουρα, αν και αργησα να την ανακαλυψω αξιζει για μενα το No1.
2. Λαουρα, μελαχρινο αφρατο πιπινακι απο Ρουμανια, φετος με εξεπληξε με το ζηλο της σε σημειο να ειναι αυτη που συγγεντρωσε τις περισοτερες καταθεσεις μου, αλλα ειναι ποιο κατω απο την Σιμονα και για αυτο της δινω την 2η θεση, και ελπιζω σιγα σιγα να αναδειχτει ακομα περισοτερο με τα καμοματα της.
3. Μαρια Τσεχα, η Μαρια η παλιουρα αυτην την στιγμη, βετερανα των στουντιο γυναικαρα με τα ολα της, δυο φορες φετος την τιμησα και τις δυο αντεπεξηθλε στις προσδοκιες μου, αν και λιγο ιδιοτροπη ειναι μαστ για μενα...
4. Εφη. Η Εφη δεν θελει συστασεις, ειναι μια απο τις αγαπημενες μου και θα την εβαζα σιγουρα στη πρωτη θεση αλλα απο μονη της ειναι Νο1...Ο οριζμος της Επαγκελματιας,μακαρι ολες οι αλλες να περνανε κατι απο αυτην.
5. Μιραμπελα, Ρουμανα αδυνατη την σνομπαρα και αυτην οσπου την δοκιμασα, παρα πολυ καλη, κοπελα για στουντιο αλλα χαραμιζετε στα μπουρδελα οπως και πολες αλλες. Αν και υπερτιμαει λιγακι τον εαυτο της στο δωματιο ειναι βομβα.!
6. Αλισια, ξανθια Ρωσιδα με φυσικες ωραιες βυζαρες, οπως και καλιγραμο σωμα, ομορφο πρωσοπακι το 2011 την περημενω ακομα ποιο δυναμικη.
7. Αντζελα η Βουλγαρα, σκυλοφατσα αδυνατη, προμιλφ περιπτωση, σχετικα ψιλη κοπελα την πρωτη φορα δεν με ενθουσιασε αλλα την δευτερη αφησε την υπογραφη της, πιστευω στο μελλον να την δουμε ακομα καλυτερη.
8. Χριστινα Πολωνεζα, πλεον δεν βρησκετε αναμεσα μας, εκανε ενα καμμπακ σιφουνας το οποιο ηταν φωτια και λαβρα, μακαρι να την ξαναδουμε γιατι τετοιες πουτανας και παρουσιες σπανιζουν.
9. Σονια. Ρουμανικο πιπινακι δηλωνε Ισπανιδα, με απιστευτα ωραιο φυσικο βυζι στις αρχες ηταν πολυ προθυμη αλλα μετα καπου το εχασε, οπως χασαμε και αυτη...
10. Το απολυτο 10αρι για μενα πλεον δεν ειναι εδω :'(, την πηρα για τελευταια φορα αρχες του 2010 και μετα κατα 90% απελαθηκε μαζι με πολες καλες κοπελες, και αυτη ειναι η Σαντρα, μικροκαμωμενη μαυρομαλα κοπελιτσα, η οποια μεσα στο δωματιο εβαζε κυριολεκτικα φωτιες, gfe στο φουλ...κριμα που δεν ειναι πλεον στην Μπουρδελοσαλονικα μας.
11. Μαρια Βυζαρου, η μονη που ελεγε ειμαι Αλβανεζα,
απιστευτα φυσικες μεγαλες καλοστημενες βυζαρες, πιστευω θα την ξαναδουμε στο μελον.
12. Το 2010 εφυγε αφηνοντας το σημαδι του την τελευταια μερα του...Εμμανουελα Ελληνοκυπρια ξανθια παρουσια με βυζαρες πελωριες.!!
το ατους της αλλα και το σερβις της μεσα ειναι το κατι μοναδικο αυτη την στιγμη η απολυτη μηχανη του σεξ.! της αρεσει αυτο που κανει μαλλον και για αυτο την βλεπω την νεα χρονια να ανεβαινει ακομα πιο πανω στην λιστα μου.
13. Βασιλισα Βερονικα.! Φετος ελειπε παρα πολυ καιρο, γυρησε αργα να συμαζεψει τα ασυμαζευτα στην Μπουρδελοσαλονικα αλλα ενα σπουργιτι δεν φερνει την ανοιξη, αν και οχι τοσο θερμη οπως την γνωρησα, αλλα παραμενει για μενα η Βασιλισα του Βαρδαρη.
14. Αλινα συμπληρωνει το Τριο στην Κωλετη, μαυρομαλα συναδελφος της Εφης και Αφροδιτης, ισαξια αυτων με ενα κλικ ποιο κατω...φιλοτιμη και μεσα στο δωματιο ηταν στην ιδια ταξη με τις φιλες της.
15. Βικη η ξανθια Ουκρανεζα, παλια πουτανα και αυτη, βελτιωθηκε αρκετα φετος, πιστευω και αυτη να προσπαθησει περισοτερο στο μελον. Εχει το πακετο απλα να το δουλεψει καλα.
16. Την θεση αυτην περνει ενα απο τα δυο μιλφ που δοκιμασα φετος και αυτη ειναι η Ναντια, φιλοτιμη γυναικα, ιεροδουλος και τσατσα 2 σε 1, που αν ηταν νεοτερη θα εκλεινε πολλα σπιτια, πολυ δηνατη στο δωματιο τα δεινει ολα για ολα για να φυγεις ευχαρηστημενος.
17. Συλβια, περασε σαν σιφουνας απο το μαγαζι της Φριξου 9, ξανθια ψιλη κοπελα, τα εδωσε ολα μεσα στο δωματιο την μια και μοναδικη φορα που συναντηθηκαμε.
18. Χριστινα.de...οπως λεει και ο jo.!
Η Χριστινουλα ειναι μια τρελη τρελη Γερμανιδουλα, προστυχη ειναι ικανη να τρελανει και τρελο μεσα στο δωματιο.
19. Νατασα, η Ρωσιδουλα μας με το καρε μαλακι της, στα χναρια της Μιλανας αλλα πολυ πισω της θα ελεγα, χαραζει δικια της πορεια, ξεχωρηστη μεσα στο δωματιο φιλοτιμη αλλα οχι τοσο κοντα στα γουστα μου.
20. και τελος σε αυτη την θεση βαζω μια κολελα που μεσα στο δωματιο ειναι το απολυτο κομοδινο :Sαλλα μου αρεσει παρα πολυ εμφανησιακα σε σημειο να την εχω προτιμησει 2-3 φορες μονο και μονο για την εμφανηση της και αυτη ειναι η Αγγελικη η Βουλγαρα, πρωτοεμφανηστηκε στον βαρδαρη με το προβλημα στην οδοντοστοιχια της το οποιο με την βοηθεια ολων μας το διωρθωσε αλλα δεν διωρθωσε αλλα πραγματα...θα ηθελα να την δω να βαζει φωτιες στα σεντονια αλλα μαλον ζηταω πολλα.!!
Αυτα και απο μενα...μην ντρεπεστε! και ποσταρετε την μπουρδελοανασκοπηση σας για την χρονια που περασε, ετσι θα βγει αυτη που πραγματικα αξιζει να ειναι Νο1 στην ΜπουρδελοΣαλονικα μας...καλη Χρονια.