Νέα

Μπουρδέλα - Studio Αθήνας: γενική συζήτηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
παληκαρια, ανοιγω νεο θρεντ για τα μπουρδελα και τα στουντιο της αθηνας για να ποσταρουμε εδω Ο,ΤΙ γουσταρουμε, εκτος ενημερωσεων και πληροφοριων, ωστε να μην ξεχειλωνουν αλλο τα θρεντ των ενημερωσεων και να περιεχουν ''καθαρες'' πληροφοριες και ενημερωσεις..

επισης, το κανω αμεσως μονιμο για να βγαινει ψηλα στον πινακα των topics.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εσυ τα μουνοχειλα τα ξεχειλωνεις αντι να τα γλυφεις ????  :boobies: :boobies:

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ωραίο thread που μου δίνει την αφορμή να πω την εξής απορία μου.. δεν ήταν πιο ωραία παλιότερα που στο 'ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα βλέπαμε και τις εμπειρίες+ κριτικές των συναγωνιστών όταν περνούσαν τα κατώφλια των δωματίων?? :huh: εγώ τώρα νιώθω πως χάνω πολλές κριτικές απο τις επισκέψεις των συναγωνιστών και πρέπει να ψάχνω στην  λίστα τα μπουρδέλα ένα-ένα.  :( καμια λύση?  :huh:

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Καλησπερα αλανια,ειμαι απο Θεσσαλονικη και την αλλη βδομαδα κατεβαινω 2ημερο Αθηνα με τον κολλητο μου.Ποιες θα μας προτεινατε να δοκιμασουμε κι επισης μια Μαρια σαλονικια που εχει αναφερθει κατα καιρους που δουλευει??? Ευχαριστω μαγκες

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Στην ιστοσελίδα πολλών στούντιο που διαφημίζονται στο σάιτ βλέπω στα εργαζόμενα κορίτσια μία «Μαρία ψηλή» η οποία φαίνεται πολύ καλή. Όταν κοιτάω τις βάρδιες των κοριτσιών μετά όμως, δε βλέπω να δουλεύει ποτέ.

Τελικά υπάρχει αυτό το κορίτσι ;
Σε ποιο στούντιο δουλεύει από όλα ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom