Νέα

Μπουρδέλα στο εξωτερικό (;)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Χαιρετώ τους φίλους του bourdela. Μετά από κάποιους μήνες απουσίας..  Να πω παιδιά ότι εδώ και 3-4 μήνες μένω μόνιμα στην Βόρεια Αμερική για  εππαγελματικους λογους .. δεν θέλω να πω χώρα..

Ρε παιδιά τι γίνετε ; Να μην μπορείς να βρεις ούτε ένα μπουρδέλο ; Δεν λέω γαμάς εύκολα κοπέλες εδώ άλλα δεν βρίσκεις μπουρδέλα με τίποτα..  :fuck2:  Μόνο call girl άλλα είναι ακριβές.. άλλα δεν με ψήνουν call girl εμένα..αλλιώς είναι το θέμα στα μπουρδελάκια...  :sunglasses:    Τραγική κατάσταση παιδιά.  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Χαιρετώ τους φίλους του bourdela. Μετά από κάποιους μήνες απουσίας..  Να πω παιδιά ότι εδώ και 3-4 μήνες μένω μόνιμα στην Βόρεια Αμερική για  εππαγελματικους λογους .. δεν θέλω να πω χώρα..

Ρε παιδιά τι γίνετε ; Να μην μπορείς να βρεις ούτε ένα μπουρδέλο ; Δεν λέω γαμάς εύκολα κοπέλες εδώ άλλα δεν βρίσκεις μπουρδέλα με τίποτα..  :fuck2:   Μόνο call girl άλλα είναι ακριβές.. άλλα δεν με ψήνουν call girl εμένα..αλλιώς είναι το θέμα στα μπουρδελάκια...  :sunglasses:    Τραγική κατάσταση παιδιά.  :jerking:

Παλι καλα που δεν ειπες Χωρα τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Το "μπουρδέλο" είναι κουλτούρα, τύπε. Δεν είναι μόνο επιχείρηση.
Εδώ υπάρχει βιβλίο, "Το Μπουρδέλο", συγγραφέας Ηλίας Πετρόπουλος.
Στην Αμερική υπάρχει βιβλίο που να λέγεται "The brothel"? Όχι βέβαια.

Παρ' όλα αυτά, μπορείς να βρεις "μπουρδέλα", αν πας ένα ταξιδάκι στη Νεβάδα.
Ίδια πολιτεία που είναι και το Las Vegas.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Το "μπουρδέλο" είναι κουλτούρα, τύπε. Δεν είναι μόνο επιχείρηση.
Εδώ υπάρχει βιβλίο, "Το Μπουρδέλο", συγγραφέας Ηλίας Πετρόπουλος.
Στην Αμερική υπάρχει βιβλίο που να λέγεται "The brothel"? Όχι βέβαια.

Παρ' όλα αυτά, μπορείς να βρεις "μπουρδέλα", αν πας ένα ταξιδάκι στη Νεβάδα.
Ίδια πολιτεία που είναι και το Las Vegas.

Αφου θα παει που θα παει στη Νεβαδα,ας παει και στην area 51 να χαζεψει λιγο  :grin:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Ρε παιδιά τι γίνετε ; Να μην μπορείς να βρεις ούτε ένα μπουρδέλο ; Δεν λέω γαμάς εύκολα κοπέλες εδώ άλλα δεν βρίσκεις μπουρδέλα με τίποτα..  :fuck2:   Μόνο call girl άλλα είναι ακριβές.. άλλα δεν με ψήνουν call girl εμένα..αλλιώς είναι το θέμα στα μπουρδελάκια...  :sunglasses:    Τραγική κατάσταση παιδιά.  :jerking:

Τι τραγικη κατασταση ειναι αυτη, ειχα εναν πριν μερικα χρονια που επεμενε εδω στο μπου οτι δουλευε σε μπουρδελακι του Καναδα σαν πορτιερης και εσυ δεν μπορει να βρεις ουτε ενα μπουρδελακι?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom