Νέα

Μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη που προσφέρουν κωλαράκι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Για :s&m_2: καλη ήταν... Είμαστε πολύ αλήτες τελικά.... :bounce-glasses:
στην βιλα εροτικα στην λαρισα εχει ενα γερμανιδακι που δινει κωλαρακι...την πηρα πριν 10 μερες και ψηνομαι να παω ξανα για κουλουρι(τοτε την πηρα σε απλο προγραμμα)....το χουν παντως οι γερμανιδες...το δινουν το κουλουρακι τους...ελπιζω μονο να αξιζει...
γενικα σαλονικη μονο μιλφ το δινουν με τοπ κατ εμε την χριστινα την ρουμανα που δεν λεει οχι και μη.....αλλα γερασε πολυ κι αυτη...λαρισα το εδινε και η τατιανα που ειναι μικρη κοπελα περιπου 25 χρονων :rockon:

Hellblazer

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στην βιλα εροτικα στην λαρισα εχει ενα γερμανιδακι που δινει κωλαρακι...την πηρα πριν 10 μερες και ψηνομαι να παω ξανα για κουλουρι(τοτε την πηρα σε απλο προγραμμα)....το χουν παντως οι γερμανιδες...το δινουν το κουλουρακι τους...ελπιζω μονο να αξιζει...
γενικα σαλονικη μονο μιλφ το δινουν με τοπ κατ εμε την χριστινα την ρουμανα που δεν λεει οχι και μη.....αλλα γερασε πολυ κι αυτη...λαρισα το εδινε και η τατιανα που ειναι μικρη κοπελα περιπου 25 χρονων :rockon:

Εγω λέω να ψαχτώ city tour γιατι Λαρισσα δεν το βλέπω να εκδρομεύω...Αν ειναι πάω και Αθήνα, το ίδιο τραίνο ειναι, απλά περισσότερη διαδρομή.  :sperm:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εγω λέω να ψαχτώ city tour γιατι Λαρισσα δεν το βλέπω να εκδρομεύω...Αν ειναι πάω και Αθήνα, το ίδιο τραίνο ειναι, απλά περισσότερη διαδρομή.  :sperm:
καλα αθηνα εχει μεγαλυτερη ποικιλια,αν και παλι τα πιπινια και οι καλες συνηθως δεν δινουν κωλο....αλλιως σιτιτουρ οπως ειπες....γενικα το χω σκεφτει και ετσι...αν μια κοπελα ακομη και να θελει να δωσει κωλο ειναι να περασουν απο πανω της 20-30 ατομα την μερα σε ενα στουντιο δεν θα το κανει ευκολα ή θα το κανει με διαπραγματευση μεσα στο δωματιο και αναλογως...μια ετσι πηγε να μου την βγει μια φορα αλλα ζητουσε τρελο ποσο και εφαγε ακυρο....πανω στην καυλα σου λεει θα τον τουμπαρω :grin:
γιαυτο παντα ρωτα και εντος αν παιζει κατι.... ;)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ηταν καλη η καθηγητρια; :2funny:

Εμάς ήταν μπάζο οπότε μάθαμε και δυο πράγαμτα :lol:

Πάντως λίγες δίνουν κουλούρι εδώ. Τώρα ο gl που είναι τυχερός και μπορεί να εκδράμει στη Λάρισα... δεν θα έρθω;;; Θα σου δείξω εγώ! Θα τις δοκιμάσω όλες... Από την άλλη μερικές ct δίνουν. Απλά πρέπει να το συνεννοηθείς από πριν για να είσαι σίγουρος ότι θα φας...

Hellblazer

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα αθηνα εχει μεγαλυτερη ποικιλια,αν και παλι τα πιπινια και οι καλες συνηθως δεν δινουν κωλο....αλλιως σιτιτουρ οπως ειπες....γενικα το χω σκεφτει και ετσι...αν μια κοπελα ακομη και να θελει να δωσει κωλο ειναι να περασουν απο πανω της 20-30 ατομα την μερα σε ενα στουντιο δεν θα το κανει ευκολα ή θα το κανει με διαπραγματευση μεσα στο δωματιο και αναλογως...μια ετσι πηγε να μου την βγει μια φορα αλλα ζητουσε τρελο ποσο και εφαγε ακυρο....πανω στην καυλα σου λεει θα τον τουμπαρω :grin:
γιαυτο παντα ρωτα και εντος αν παιζει κατι.... ;)

Δυστυχώς για εμας έτσι ειναι. Τα ct τα βρίσκεις ομως πιο δύσκολα. Ας πούμε εγώ δεν ξέρω καμμία που να προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες στην θεσσαλονίκη κάτω απο 300ευρω. Σίγουρα υπάρχουν αλλά πρέπει κάποιος να σε καθοδηγήσει αλλιως το πολυ πολυ να βρεις καμμια χοντρη φοιτήτρια με λαδωμένο μαλλί και ελιά στο πρόσωπο...Και αυτοι που ξέρουν δύσκολα θα σου πούνε γιατι ενστερνίζονται τον "μουνοφαϊσμό"....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Πάντως νομίζω ότι τώρα με την οικονμική κρίση ( :2funny:) άρχισε να προσφέρεται λίγο περισσότερο κουλούρι στο λαό... Θεωρώ δηλαδή ότι αν κάνεις ένα βράδυ βόλτα σε όλα τα μαγαζιά της πόλης θα συναντήσεις τουλάχιστον 5 κουλουρτζήδες στη βάρδια... Και η τιμή ταβανάτη όπως είπαν και τα παιδιά γύρω στο 80αρι με 100αρι συνήθως...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πάντως νομίζω ότι τώρα με την οικονμική κρίση ( :2funny:) άρχισε να προσφέρεται λίγο περισσότερο κουλούρι στο λαό... Θεωρώ δηλαδή ότι αν κάνεις ένα βράδυ βόλτα σε όλα τα μαγαζιά της πόλης θα συναντήσεις τουλάχιστον 5 κουλουρτζήδες στη βάρδια... Και η τιμή ταβανάτη όπως είπαν και τα παιδιά γύρω στο 80αρι με 100αρι συνήθως...
Προμηθεως 14 η βραδινη Βραζιλιανα τον δινει για 60ε αλλα εχει μια φατσα....

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
ρε παλικαρια πρώτη φορά διαβάζω το ποστ. στο σπιτακι που είναι σαν εκκλησία μεσημεριακές ώρες μία που είναι μελαχρινη νταρντανιτσα
δίνει κουλουρι κρυφά από την τσα2 με +20€. λέει "θες κωλαρακι με 30€?" φυσικά πέφτει παζαρι και με 20 το δίνει.
το ξέρει κανείς ή είμαι ο πρώτο που το λέω? δύο φορές μου έτυχε.  :fuck2: :fuck2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε παλικαρια πρώτη φορά διαβάζω το ποστ. στο σπιτακι που είναι σαν εκκλησία μεσημεριακές ώρες μία που είναι μελαχρινη νταρντανιτσα
δίνει κουλουρι κρυφά από την τσα2 με +20€. λέει "θες κωλαρακι με 30€?" φυσικά πέφτει παζαρι και με 20 το δίνει.
το ξέρει κανείς ή είμαι ο πρώτο που το λέω? δύο φορές μου έτυχε.  :fuck2: :fuck2:
τωρα το ξερουμε ολοι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
koulourithessalonikis.jpg

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ουτε ένα μυστικό δεν μπορώ να κρατήσω...
βασικά δεν τρελάθηκα με το κουλουρι της τύπισας... (υπερβολική βαλβολίνη έριξε)
ποια ειναι ρε φιλε??πες μας κατι παραπανω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και η τσα τσα φυσικά
της τσατσας στο μουνι της.....μηπως στον κωλο της μπαινει;το θεμα το χουμε ξαναπει...με τον/την ιδιοκτητρια ειναι το θεμα και αν τα λεφτα τα παιρνει ολα μονη της η πουτανα ή τα μοιραζεται...... :grin: :grin: :grin: :grin:
επειτα μερικες το κανουν ειπαμε size dependent.....μεσα στο δωματιο....
ή απλα θελουν τα παραπανισια λεφτα .....αλλα αλλο να το διαλαλεις κατι στο σαλονι για ολους.....

..γενικα το χω σκεφτει και ετσι...αν μια κοπελα ακομη και να θελει να δωσει κωλο ειναι να περασουν απο πανω της 20-30 ατομα την μερα σε ενα στουντιο δεν θα το κανει ευκολα ή θα το κανει με διαπραγματευση μεσα στο δωματιο και αναλογως...μια ετσι πηγε να μου την βγει μια φορα αλλα ζητουσε τρελο ποσο και εφαγε ακυρο....πανω στην καυλα σου λεει θα τον τουμπαρω
γιαυτο παντα ρωτα και εντος αν παιζει κατι....

απο παλιοτερο μου ποστ.....

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
οχι οχι gl.
Βασικά να τα πάρουμε με την σειρά τα πράγματα. Κάπου είχα διαβάσει καλή περιγραφή για σπιτακι στην Ν.Ουρανού. Συνεπώς μπαίνω ένα μεσημέρι στο πρώτο που
είναι σαν εκκλησάκι καθολικών στο 1Β νομίζω. Είναι μία μελαχρινή γεματούλα κάπως με  :tits: που είναι το φετίχ μου ( και πολλών άλλων )
αφού έρχεται στο δωμάτιο μου λέει "με 30 θέλεις κωλαράκι?" από ότι κατάλαβα είναι οι μόνες λέξεις που ήξερε...
Αφού την είδα ψιλο χύμα την γκόμενα της λέω ότι έχω 20 και λέει εντάξει. Της τα σκάω και τότε αμέσως βγάζει το λιπαντικό και αρχίζει το γρασάρισμα.
Την δεύτερη φορά που πήγα με νόημα μου δείχνει να μην το πω ( ότι έδωσε κώλο) στην τσατσα. Δεν κατάλαβα ακριβώς γιατί αλλά φαντάστικα ότι
θέλει να το κρύψει είτε γιατι η τσατσά είναι με ποσοστά είτε γιατί το σπίτι (ο ιδιοκτήτης του) είναι με ποσοστά.
Αυτά τα ολίγα.
Επειδή όμως μου έτυχε 2/2 που πήγα στην ίδια γκομενα είχα την αίσθηση ότι θα το ξέρετε όλοι αλλά όταν είδα αυτό το ποστ το ανέφερα μήπως ???? δεν το ξέρει κάποιος
επαναλαμβάνω όμως ότι δεν τρελάθηκα, η γκόμενα είναι ψιλο ότι αρπάξουμε και δεν τρελάθηκα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom