gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ηταν καλη η καθηγητρια;ΟΚ φιλε μου, ευχαριστω για την διόρθωση...Που είχα το μυαλό μου όταν κάναμε αρχαιά? ( )
ηταν καλη η καθηγητρια;ΟΚ φιλε μου, ευχαριστω για την διόρθωση...Που είχα το μυαλό μου όταν κάναμε αρχαιά? ( )
ηταν καλη η καθηγητρια;
νομιζω ειπωθηκε οτι σταματησερε μαγκες μια γιελενα που δουλευε στο μπλε στο βαρδαρη απο πορτογαλια που δινε και κολαρακι που ειναι?
στην βιλα εροτικα στην λαρισα εχει ενα γερμανιδακι που δινει κωλαρακι...την πηρα πριν 10 μερες και ψηνομαι να παω ξανα για κουλουρι(τοτε την πηρα σε απλο προγραμμα)....το χουν παντως οι γερμανιδες...το δινουν το κουλουρακι τους...ελπιζω μονο να αξιζει...Για καλη ήταν... Είμαστε πολύ αλήτες τελικά....
στην βιλα εροτικα στην λαρισα εχει ενα γερμανιδακι που δινει κωλαρακι...την πηρα πριν 10 μερες και ψηνομαι να παω ξανα για κουλουρι(τοτε την πηρα σε απλο προγραμμα)....το χουν παντως οι γερμανιδες...το δινουν το κουλουρακι τους...ελπιζω μονο να αξιζει...
γενικα σαλονικη μονο μιλφ το δινουν με τοπ κατ εμε την χριστινα την ρουμανα που δεν λεει οχι και μη.....αλλα γερασε πολυ κι αυτη...λαρισα το εδινε και η τατιανα που ειναι μικρη κοπελα περιπου 25 χρονων
καλα αθηνα εχει μεγαλυτερη ποικιλια,αν και παλι τα πιπινια και οι καλες συνηθως δεν δινουν κωλο....αλλιως σιτιτουρ οπως ειπες....γενικα το χω σκεφτει και ετσι...αν μια κοπελα ακομη και να θελει να δωσει κωλο ειναι να περασουν απο πανω της 20-30 ατομα την μερα σε ενα στουντιο δεν θα το κανει ευκολα ή θα το κανει με διαπραγματευση μεσα στο δωματιο και αναλογως...μια ετσι πηγε να μου την βγει μια φορα αλλα ζητουσε τρελο ποσο και εφαγε ακυρο....πανω στην καυλα σου λεει θα τον τουμπαρωΕγω λέω να ψαχτώ city tour γιατι Λαρισσα δεν το βλέπω να εκδρομεύω...Αν ειναι πάω και Αθήνα, το ίδιο τραίνο ειναι, απλά περισσότερη διαδρομή.
ηταν καλη η καθηγητρια;
καλα αθηνα εχει μεγαλυτερη ποικιλια,αν και παλι τα πιπινια και οι καλες συνηθως δεν δινουν κωλο....αλλιως σιτιτουρ οπως ειπες....γενικα το χω σκεφτει και ετσι...αν μια κοπελα ακομη και να θελει να δωσει κωλο ειναι να περασουν απο πανω της 20-30 ατομα την μερα σε ενα στουντιο δεν θα το κανει ευκολα ή θα το κανει με διαπραγματευση μεσα στο δωματιο και αναλογως...μια ετσι πηγε να μου την βγει μια φορα αλλα ζητουσε τρελο ποσο και εφαγε ακυρο....πανω στην καυλα σου λεει θα τον τουμπαρω
γιαυτο παντα ρωτα και εντος αν παιζει κατι.... ;)
Προμηθεως 14 η βραδινη Βραζιλιανα τον δινει για 60ε αλλα εχει μια φατσα....Πάντως νομίζω ότι τώρα με την οικονμική κρίση ( ) άρχισε να προσφέρεται λίγο περισσότερο κουλούρι στο λαό... Θεωρώ δηλαδή ότι αν κάνεις ένα βράδυ βόλτα σε όλα τα μαγαζιά της πόλης θα συναντήσεις τουλάχιστον 5 κουλουρτζήδες στη βάρδια... Και η τιμή ταβανάτη όπως είπαν και τα παιδιά γύρω στο 80αρι με 100αρι συνήθως...
κουλουρι παιρνεις,σε ενδιαφερει η φατσα?Προμηθεως 14 η βραδινη Βραζιλιανα τον δινει για 60ε αλλα εχει μια φατσα....
τωρα το ξερουμε ολοιρε παλικαρια πρώτη φορά διαβάζω το ποστ. στο σπιτακι που είναι σαν εκκλησία μεσημεριακές ώρες μία που είναι μελαχρινη νταρντανιτσα
δίνει κουλουρι κρυφά από την τσα2 με +20€. λέει "θες κωλαρακι με 30€?" φυσικά πέφτει παζαρι και με 20 το δίνει.
το ξέρει κανείς ή είμαι ο πρώτο που το λέω? δύο φορές μου έτυχε.
τωρα το ξερουμε ολοι
ποια ειναι ρε φιλε??πες μας κατι παραπανωουτε ένα μυστικό δεν μπορώ να κρατήσω...
βασικά δεν τρελάθηκα με το κουλουρι της τύπισας... (υπερβολική βαλβολίνη έριξε)
και η τσα τσα φυσικάτωρα το ξερουμε ολοι
της τσατσας στο μουνι της.....μηπως στον κωλο της μπαινει;το θεμα το χουμε ξαναπει...με τον/την ιδιοκτητρια ειναι το θεμα και αν τα λεφτα τα παιρνει ολα μονη της η πουτανα ή τα μοιραζεται......και η τσα τσα φυσικά