εχεις δικιο φιλε αν ποναει να κατσει σπιτι της,τι το βαζει στο προγραμμα τοτε?Πάντως παιδιά εχω παράπονα σε αυτο το θεμα στην Θεσσαλονικη. Αφου συμβουλευτηκα το σάιτ πηγα στην Μάντυ στο Villa Erotica και μου αρχισε τα χαζα, "ειναι πολυ μεγαλο και δεν γινεται και πονάω". Δεν λέω μπορει όντως να της φάνηκε μεγάλο, μπορει να πονούσε αλλα και εγω έδωσα 100e, εγω δεν πόνεσα οταν τα εσκασα? Ή οταν τα δούλευα? Το θέμα ειναι ότι δεν είναι πίσω τα "σπιτάκια" της Θεσσαλονικης, είναι πολύ μπροστα. Λειτουργουν μονοπωλιακά και βασίζονται στον ανύπαρκτο ανταγωνισμο. Αν ειναι να δίνω 100ευρω για ουτε 15 λεπτα (10 λεπτα βασικα, αλλα λεμε τωρα) και 45 δευτερολεπτα πρωκτικο, μηπως να δωσω 300 για 1ωρα και όλα μεσα και οπως θέλω χωρίς "σιγα σιγα", "ποναω", "οχι αποτομα", "μην το βαζεις ολο μεσα, λιγο και σιγα". Μπορει να μην δίνει η καθε μια κωλο, αλλα δεν δινει και ο καθενας 100ευρω, δεν ειπαμε να το κανουν και τζαμπα, τοσα λεφτα δινουμε. Μεταξύ μας, αμα ήθελα πρωκτικο με διαπραγματεύσεις έχω και την κοπελα μου. Ο μονος τροπος να σωθει η πολη σε αυτο το θεμα ειναι να ανοιξει ενας κανα δυο μαγαζια και να τους χαλασει την πιατσα αλλιως.....θα δινουμε 100ευρω για 10λεπτα και θα λεμε και ευχαριστω... Δεν ξέρω αν ειμαι εκτός θέματος, αν είμαι θα χαρώ να μου το πείτε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα στη Θεσσαλονίκη που προσφέρουν κωλαράκι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα aggelooos2000
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 289
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl γιατι εισαι πορτοκαλης ρε συ?
κ τι αβαταρ ειναι αυτο ρε?
μη μου πεις οτι ειναι αυτη απο το site?
ουτε να την βλεπω δε θελω πλεον εχει γινει σουπα ρε πουστηκ η φατσα ειναι κ σαν τον σκυλο που χασαμε.με ενα κιλο σοβα τοτε βλεπεται
ουτε να την βλεπω δε θελω πλεον εχει γινει σουπα ρε πουστηκ η φατσα ειναι κ σαν τον σκυλο που χασαμε.με ενα κιλο σοβα τοτε βλεπεται
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
καποιος μοντ ρωσοφιλος ζοριστηκε που σχολιασαμε την μαλακια που γραψε....κατα τα αλλα ναι αυτη απ το σαιτ ειναι.... ;)gl γιατι εισαι πορτοκαλης ρε συ?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
καποιος μοντ ρωσοφιλος ζοριστηκε που σχολιασαμε την μαλακια που γραψε....κατα τα αλλα ναι αυτη απ το σαιτ ειναι.... ;)
Πρόσεχε γιατί θα σου φέρω τη Gina να σου στρώσει τη γούνα!!!
βγαλε το μπαζο ρε φιλε εχει γινει σουπα.την καναμε κ γκομενα εδω μεσακαποιος μοντ ρωσοφιλος ζοριστηκε που σχολιασαμε την μαλακια που γραψε....κατα τα αλλα ναι αυτη απ το σαιτ ειναι.... ;)
Πρόσεχε γιατί θα σου φέρω τη Gina να σου στρώσει τη γούνα!!!
Hellblazer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Προσωπικα εγω πηγα σε στουντιο οχι για να γαμησω απλα κωλο, ηθελα μια επαγγελματια (πως να το κανουμε? ;) ), μια που να μην μου λεει "φοβαμαι, κανει κακο, θα εχω προβλημα υγειας, ποναω, πιο σιγα κτλ κτλ κτλ"...ωραια τα πες....κουλουρια στο σπιτι με σιτιτουρ.... ;) στα στουντιο ειναι κοροιδια ,ασε που δεν το δινουν οι πιο πολλες και οσες δινουν επισης το κανουν κοροιδιστικα πλην απο κατι μιλφαρες παλιες
Αν το καλοσκεφτεις, πιο φθηνα θα σου βγει και η κοπελα που θα ερθει θα ειναι και ΜΠΟΜΠΑ (αν συμφωνει με την φωτογραφια φυσικα, αλλιως "εν λυχνια σβηστη πασα γυνη ομοια"). Ειδικα τωρα που ο κοσμος δεν εχει λεφτα, σιγουρα υπαρχει κατι καλυτερο στην Θεσσαλονικη με λιγοτερα απο 300ευρω και για πανω απο μια ωρα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αύριο ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα! Πατήστε τους - κ εμείς τα σκουλήκια ;)
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
γιατι ρε μαλακα κανεις σαν πενταχρονο παιδακι;ναι εκατσες και χαλασες 10 λεπτα απο τον χρονο σου να γραψεις μια μαλακια κατ εμε...την σχολιασα ευγενικα για να μην πω κατι χοντροτερο....προς τι το ζορι;Πρόσεχε γιατί θα σου φέρω τη Gina να σου στρώσει τη γούνα!!!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
γιατι ρε μαλακα κανεις σαν πενταχρονο παιδακι;ναι εκατσες και χαλασες 10 λεπτα απο τον χρονο σου να γραψεις μια μαλακια κατ εμε...την σχολιασα ευγενικα για να μην πω κατι χοντροτερο....προς τι το ζορι;
Έχω λόγο ρε βλακαμά και το γραψα. Κεχαγιά θα σε βάλουμε? Δεν ήταν προσωπικό, γενικά το κάνεις. Πετάγεσαι και κάνεις το δάσκαλο . Δεν απαγορεύεται αλλά αμα δε συμμετέχεις στη συζήτηση παρά μόνο γράφεις ποστ ' τι μαλακίες γράφετε, γιατί το ένα, μη το άλλο" είναι σπαζαρχιδιά. Όχι για μένα, για τα άλλα μέλη. Δε το καταλαβαίνεις? Αφού δε παρακολουθούσες το θρεντ, τι πετάχτηκες? Και άμα ήταν μαλακία, άμα σε ενδιαφέρει, γράψε γιατί ήταν αλλιώς μη γράφεις, δε θα πάρεις μεροκάματο άμα πεταχτείς.
Αλλά εσύ δε παίρνεις χαμπάρι! Α ρε Gina που σου χρειάζεται! Να σε βάλει στο ρινγκ και να σ αρχίσει στις γρήγορες παλιόπαιδο!
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
βαλτε επιλογη ιγκνορ και στο φορουμ.,,,και που αλλου ειδες να το κανα;για θυμησε μου;στα σπαμινγκ θρεντς που κανουμε χαβαλε....μουταρετε ολο το σαιτ επειτα....και οι επιισκεπτες τι θα βλεπουν να γελανε,να περναει η ωρα τους ευχαριστα;ασε ρε που σε πιασε ο πονος για τα αλλα μελη...προσωπικο ηταν,πες το μην ντρεπεσαι....Έχω λόγο ρε βλακαμά και το γραψα. Κεχαγιά θα σε βάλουμε? Δεν ήταν προσωπικό, γενικά το κάνεις. Πετάγεσαι και κάνεις το δάσκαλο . Δεν απαγορεύεται αλλά αμα δε συμμετέχεις στη συζήτηση παρά μόνο γράφεις ποστ ' τι μαλακίες γράφετε, γιατί το ένα, μη το άλλο" είναι σπαζαρχιδιά. Όχι για μένα, για τα άλλα μέλη. Δε το καταλαβαίνεις? Αφού δε παρακολουθούσες το θρεντ, τι πετάχτηκες? Και άμα ήταν μαλακία, άμα σε ενδιαφέρει, γράψε γιατί ήταν αλλιώς μη γράφεις, δε θα πάρεις μεροκάματο άμα πεταχτείς.
Αλλά εσύ δε παίρνεις χαμπάρι! Α ρε Gina που σου χρειάζεται! Να σε βάλει στο ρινγκ και να σ αρχίσει στις γρήγορες παλιόπαιδο!
Επισκέπτης
ερωτευμενος ο ιπποτης???προσωπικο ηταν,πες το μην ντρεπεσαι....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
βαλτε επιλογη ιγκνορ και στο φορουμ.,,,και που αλλου ειδες να το κανα;για θυμησε μου;στα σπαμινγκ θρεντς που κανουμε χαβαλε....μουταρετε ολο το σαιτ επειτα....και οι επιισκεπτες τι θα βλεπουν να γελανε,να περναει η ωρα τους ευχαριστα;ασε ρε που σε πιασε ο πονος για τα αλλα μελη...προσωπικο ηταν,πες το μην ντρεπεσαι....
Ναι ρε χαιβάνι , θίχτηκα που δε μου έδοσες εύφημο μνεία. Λες και έκανα μαζί σου κουβέντα. Το κάνεις επανειλημένα σε πολλά θρεντ που συζητάνε μεταξύ τους. Ειδικά εσύ. Σπας αρχίδια γενικότερα. Δεν ασχολούμαστε γενικά, γιατί λέμε έχουμε να κάνουμε με μεγάλους ανθρώπους όχι με μωρά. Όταν μιλάνε άλλοι, απλά δε χρειάζεται να πετάγεσαι. Δε μας αρέσει να κάνουμε μουτ και μπαν και αρχίδια μύδια, σας δάσκαλοι σε παιδάκια, αλλά άμα ο άλλος το παραχέζει? Τι διάολο ρε πούστη μου πρέζα είναι αυτό το γαμημένο το ποστάρισμα? Τέλος τώρα με αυτό, μη με κάνεις συνέχεια να ασχολούμε με αυτή τη μαλακία. Απλά μη σπας αρχίδια και μη χώνεσαι σα την πούτσα εκεί που δε σε σπέρνουν. Δε σε ζητάμε τον ουρανό με τα άστρα, ένα απλό πραματάκι... Άντε γεια τώρα. Καλή μπουρδελοαναζήτηση! ;)
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
λες;μπα δεν νομιζω....ερωτευμενος ο ιπποτης???
λαθος...ειναι ....με παρακολουθει πολυ λεει.....
μακαρι ρε πουστη να τους πατησουμε....ειναι η χρονια μαςΑύριο ΠΑΟΚΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα! Πατήστε τους - κ εμείς τα σκουλήκια ;)
crespo
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ρε μαγκες μια γιελενα που δουλευε στο μπλε στο βαρδαρη απο πορτογαλια που δινε και κολαρακι που ειναι?
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
"εν λυχνια σβηστη πασα γυνη ομοια"
Λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή ομοία... χωρίς παρεξήγηση!
Hellblazer
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή ομοία... χωρίς παρεξήγηση!
ΟΚ φιλε μου, ευχαριστω για την διόρθωση...Που είχα το μυαλό μου όταν κάναμε αρχαιά? ( )
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις