Quickshoot
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιζει καμια μαυρουλα ;
Στα υπολοιπα σπιτακια τι παιζει;Επίσκεψη τις προάλλες Hot Studio
Μπέλλα, ψηλή νταρντάνα (λίγα κιλά παραπάνω - δε με χαλάει), μαύρα μακριά μαλλιά. Πολύ φιλική, χαμογελαστή, μπουτάρες, σφιχτή μεγάλη κωλάρα, μέτριο στήθος, πρόσωπο ΟΚ τπτ εξαιρετικό.
Με αρχίζει με ωραίο γλύψιμο στις μπάλες μέχρι να μου φορέσει προφυλακτικό. Έπιανα ελεύθερα, χωρίς να είμαι ενοχλητικός, έτριβα μουνάκι κ κώλο.
Πολύ ωραία πίπα, φοβερό ρούφηγμα, κόντεψα να τελειώσω εκεί, τη σταματάω γιατί δεν θα προλάβαινα ούτε να πηδήξω.
Μου λέει να ανεβώ πάνω σου, τη γυρνάω τελικά στα 4 για να έχω θέα την κωλάρα της, ρίχνω μερικές δυνατές και τελειώνω πολύ πιο γρήγορα απ'οτι περίμενα είναι αλήθεια.
Καλή συμμετοχή στο σεξ, για όσους γουστάρουν νταρντάνες, καλή εμπειρία.
δεν μπήκα καν στα άλλα, γιατί μου έκανε κλικ η κοπέλα, ήμουν και αρκετά βιαστικός οπότε λέω κάθομαι όπως είμαι. Ήταν ανοιχτό σίγουρα το hell και το l'amour. Την επόμενη φορά θα κάνω γύρα σε όλα που θα βρω ανοιχτά οπωσδήποτε.Στα υπολοιπα σπιτακια τι παιζει;
ρε φιλε το ενα διπλα στο αλλο ειναι.5 λεπτα να τα δεις ολα και να μας πεις και εμας χαχαχαL'amour ρε παίδες έχει πάει κανείς τελευταία?
Καλημερα, γιατι τι εχει στην πλατεια λαου?Καλημερίζω τούς πάντες .... Χθες πλατεία Λαού τίποτα.... Τι εγινε ρε παίδες? Μήπως δεν ήμουν στο σωστό σημείο
...για πες! Γιατι εγω τελευταια φορα που περασα απο Λαμια (πριν κανα διμηνο), στην πλ.παρκου σερνοταν ενα τζανκυ και κατι γυφτισσες για καμμια πιπα, αλλα τις διωξαν ολες. Στη Λαου ρε μαστορα, απο την μια εχει εστιατορια κ ψησταριες και απο την αλλη καφετερια. Και στη μεση περναει ο δρομος που εχει τα μισα αυτοκινητα της Λαμιας! Που να σταματησουν εκει και πως να φορτωσουν με 500 ατομα κ αυτοκινητα να περνανε?!?!?Φίλος μάλλον δε το γνωρίζεις.. Πλ.Λαου, Πλ. Πάρκου κατά διαστήματα σε επιλεκτικά σημεία "πιάτσα"....
Δωσε καμια λεπτομερεια αν μπορειςΦίλος μάλλον δε το γνωρίζεις.. Πλ.Λαου, Πλ. Πάρκου κατά διαστήματα σε επιλεκτικά σημεία "πιάτσα"....
...εγω παντως στην πλ.Λαου οσες φορες περασα, μεγαλες-μικρες ωρες, δεν ειδα πιατσα και δν βολευει και το σημειο για πιατσα! Τι να σου πω ομως, κατι παραπανω θα ξερεις αν εισαι της περιοχης!Στη Πάρκου ισχύει αυτό που λες.. γυφτισες, ρομα και καμιά τελειωμένη περαστική που κατά τύχη μπορεί να φορτώσεις... Αλλά στη Λαου, μεγάλες ώρες έχουν φορτωθεί καλά κομμάτια,οι ντόπιοι το γνωρίζουν αυτό.θες πάντως νεκρα, αυτό προανέφερα και εγώ πιο πάνω αν διαβάσεις...
....παιδια μην μπερδευτητε! Στο Παρκο ΔΕΝ ειναι πιατσα! Κατι γυφτισσες γυρνανε κ οτι τσιμπησουν.Όπως είπε και πιο πάνω ο συναγωνιστής Πάρκου πιο κάτω από τρίτης διαλογής, τις μαζεύουν, ξανά βγαίνουν, και ξανά μανά... Λαού χθες όπως είπα τίποτα, κατά διαστήματα ναι, έχω πάρει