You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα στη Λαμία;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis Moulikos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 327
- Εμφανίσεις 113K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Καλή είναι μέσα η τύπισσα? Η εμφάνιση της είναι αποτρεπτική, γι'αυτό ίσως και η μειωμένη τιμή της.Ναι σε αυτή την γκιλφάρα. Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν είμαι ήρωας .
Έχω κάτι αιώνες να πατήσω σε καφετέρια/μπαρ για ποτό. Τα καλύτερα στέκια κλείσανε δυστυχώς.
Έχει γίνει εντελώς σάπια πόλη η Λαμία. Με ακόμη πιο σάπιους ανθρώπους. Μόνο το χειμώνα είναι κάπως καλά.
Καλά μπαράκια υπήρχαν, τώρα 1-2 έχουν μείνει στον πεζόδρομο. Πλεων πάω 1-2φορες/έτος αν τύχει, οντως έχει πέσει πολύ η διασκέδαση εκεί, όπως και όλα τα άλλα...
Jabberwocky
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2020
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Αν και κάπως αποτρεπτική πέρασα επειδή εμένα με φτιάχνουν οι παρακμιακές καταστάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τέλεια, αλλά πέρασα καλά.Καλή είναι μέσα η τύπισσα? Η εμφάνιση της είναι αποτρεπτική, γι'αυτό ίσως και η μειωμένη τιμή της.
Καλά μπαράκια υπήρχαν, τώρα 1-2 έχουν μείνει στον πεζόδρομο. Πλεων πάω 1-2φορες/έτος αν τύχει, οντως έχει πέσει πολύ η διασκέδαση εκεί, όπως και όλα τα άλλα...
Πόσα σπιτάκια λειτουργούν αυτές τις μέρες?Αν και κάπως αποτρεπτική πέρασα επειδή εμένα με φτιάχνουν οι παρακμιακές καταστάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν τέλεια, αλλά πέρασα καλά.
Jabberwocky
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2020
- Like
- 110
- Πόντοι
- 0
Δεν έχω περάσει αυτές τις μέρες από Λαμία και δεν ξέρω.Πόσα σπιτάκια λειτουργούν αυτές τις μέρες?
Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Πολύ ωραίο μιλφακι ποδολαγνεία κάνειη Αλεξάντρα στο HOT STOUDIO
ναιΠολύ ωραίο μιλφακι ποδολαγνεία κάνει
Zimpampoue89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2021
- Like
- 1.538
- Πόντοι
- 206
Με χαρά να περάσω τότε απλά επειδή έρχομαι από μακριά κάνει πρόγραμμα για μια ώρα και τι προσφέρει σε αυτό και σε τι τιμή ?
παρε τηλ στο μαγαζιΜε χαρά να περάσω τότε απλά επειδή έρχομαι από μακριά κάνει πρόγραμμα για μια ώρα και τι προσφέρει σε αυτό και σε τι τιμή ?
Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.118
- Πόντοι
- 206
Φιλε παιζει να ειναι η παρακμιακη μπουρδελουπολη.Έχουμε κανένα νέο από τα σπιτάκια στην Λαμία
εχω να περασω πανω απο χρονο αλλα ηρθε φιλος απο Αθηνα την Παρασκευη και εκανε σταση.
1σαυρα χοντρη και 1 αδυνατη βουλγαρο-γυφτισες, μικρη Ρωσιδα στης "αλυσιδας" και χοντρη γιλφ Ρωσιδα στο 4ο.
ολα 40ευρω, ουτε να σε πληρωσουν τοσα δε μπαινεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K