[size=11pt]
"Ο δρόμος των κοριτσιών"*[/size](Πάροδος Στυλίδος)
'Οπως φαίνονται τα σπιτάκια στην αρχή της παρόδου της οδού Στυλίδος
13:57-14:13
Πρώτο σπίτι
Φτιάχνεται...
Δεύτερο σπίτι
Η Γιάννα, μία μιλφογκίλφ, με σπαστό καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε εσωφόρι), ψιλοβαρύ κορμί. Σε απλό στα 25 ευρώ. Στις 17:00 την αλλάζει άλλη κοπέλα.
Τρίτο σπίτι
Η Χριστίνα, μία νεαρή νέγρα με συμπαθητικό πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό κορμάκι. Σε απλό και μασάζ στα 25 ευρώ.
Studio L'amour
Η Ιωάννα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοφτιαγμένη με ωραίο κώλο. Σε απλό στα 25.
Eros House
Η Χριστίνα ή Ματίνα, μία ξανθιά μιλφ με ίσιο κοντό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κάπως γεματούτσικο κορμί. Απλό.
Hell Studio
Η Μαρία, με σγουρό μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ψιλοκοντόφαρδη. Απλό στα 25 ευρώ.
Studio Erotica
Η Ντάλια, μία ξανθή, νέα στην ηλικία αλλοδαπή, με το μαλλί της πιασμένο πίσω, καλό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο καλοσχηματισμένο στήθος, γεροδεμένο-σφιχτό σώμα, καμπυλόγραμμη κωλάρα με τρίμπαλ στην οσφύ, καλοφτιαγμένες ποδάρες. Απλό στα 25. Θα είναι μέχρι τις 24:00.
Πληρώθηκε...
*Μία υπηρεσία μου το είπε. Τη ρώτησα πώς ονομάζεται ο δρόμος μπροστά απ' τα μπουρδέλα και μου απάντησε: «Ξέρω 'γω; Ο δρόμος των κοριτσιών»...