Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

romanabr

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
χθες 21-1-13 περασα κατα τις 9:00 μια βολτα ηταν ανοικτα η ελσα απεναντι απο το στρατοπεδο και η ολγα Στην ολγα που πηγα τα προγραμματα που μου ειπε ειναι
1) 40 ευρω το απλο μαζι με γλειψιμο
2)50 ευρω ερωτικο μασαζ μαζι με παιχνιδια με δονητες
3)100 ευρω ο κωλος
4) 150 ευρω η μιση ωρα μαζι με ολα τα προηγουμενα
5) 300 ευρω η μια ωρα μαζι με ολα τα προηγουμενα
μου ειπε οτι ειναι ανοικτα απο τις 7:00 το απογευμα μεχρι τις 12:30 το βραδυ εγω πηρα το 40 ευρω κι εκατσα μεσα στο δωματιο μιση ωρα το καλο ειναι οτι δεν βιαζςται καθολου κι εχει πολυ καλη διαθεση τις επομενες μερες θα περασω κι απο την ελσα και θα σας εμημερωσω

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
χθες 21-1-13 περασα κατα τις 9:00 μια βολτα ηταν ανοικτα η ελσα απεναντι απο το στρατοπεδο και η ολγα Στην ολγα που πηγα τα προγραμματα που μου ειπε ειναι
3)100 ευρω ο κωλος
μου ειπε οτι ειναι ανοικτα απο τις 7:00 το απογευμα μεχρι τις 12:30 το βραδυ εγω πηρα το 40 ευρω κι εκατσα μεσα στο δωματιο μιση ωρα το καλο ειναι οτι δεν βιαζςται καθολου κι εχει πολυ καλη διαθεση τις επομενες μερες θα περασω κι απο την ελσα και θα σας εμημερωσω

Ωραία εγώ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα της μισής ώρας αν με αρέσει θα πάω την αλλη μέρα να πάρω της μιας ώρας.
Ρε πάτε καλά?  :idiot: η σας εχει βαρέσει η μαλακία στον εγκέφαλο?  :jerking:
Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσείς ζητάτε 150 και 300???

sexolatris

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία εγώ θα δοκιμάσω το πρόγραμμα της μισής ώρας αν με αρέσει θα πάω την αλλη μέρα να πάρω της μιας ώρας.
Ρε πάτε καλά?  :idiot: η σας εχει βαρέσει η μαλακία στον εγκέφαλο?  :jerking:
Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και εσείς ζητάτε 150 και 300???

αυτοί η Ολγα δεν είναι η τρανσ που ήταν και παλιότερα Σέρρες???

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτο ρωταμε ρε γιατρε αλλα δεν ξερει κανεις :think: :think:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
3)100 ευρω ο κωλος
αγορασε το μπουρδελο.
πιο φθηνα θα σου βγει η φαση.
τουλαχιστον πηρες χαμπαρι οτι η γκομενα ειναι τραβελι? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

gipas78

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ολγα ε ? ντεμεκ αμερικανιδα. ετσι πρωτοσυστηθικε. Μεγαλο μπαζο και πουλαει και ερωτα.... Η πολη μας ειναι πολυ πισω τελικα στον αγοραιο ερωτα.... ΤΟ ειπα και παλιοτερα και το κσαναλεω!!!

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλή Χρονια συναδελφοι το 2013 με πολλα βολια αν και δεν βλεπω με αυτη την κριση  ;   :grin:

Δευτερα 28-01-2013 ωρα 16.30 . Μπουρδελοτσαρκα στα σπιτακια των Σερρων.

1ο Σερρων :Η Ελινα απο Ρωσια που ηταν και παλια .

Ανοιχτα απο τις 15.00 εως τις 2.00 τα ξημερωματα.

2ο Σερρων : Η Αντριανα Ρουμανα καταθεση χτες το απογευματακι. Πολλα λεφτα σκετη απογοητευση μονο καλο σωμα δεν με αφησε ουτε να γλειψω τα βυζακια της για το 69 ηθελε +40 ευρα.Οτι εξτρα +20 ευρω.
Το μαγαζι ανακαινηστικε φουλ εχει και τζακουζι πολυ ζεστη ωραια δωματια.
Συμπεριφορα καλη στην υποδοχη αλλα στα αλλα (-) μειον . :S

Κριτικη οταν θα εχω χρονο θα σας πω τα νεα αναλυτικα.

Ανοιχτα απο τις 14.00-εως 2.00 τα ξημερωματα.

3ο Σερρων  :Η Ολγα TS (το πανακριβο μουνακι των Σερρων)

4ο Σερρων : Η Μονικα ενα καραμπατι απο Βουλγαρια.  :S

Γενικως η πολη πεσμενη  :S :S :S :S :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ολγα ε ? ντεμεκ αμερικανιδα. ετσι πρωτοσυστηθικε. Μεγαλο μπαζο και πουλαει και ερωτα.... Η πολη μας ειναι πολυ πισω τελικα στον αγοραιο ερωτα.... ΤΟ ειπα και παλιοτερα και το κσαναλεω!!!
Gipas παλι την πατατα την εφαγα απο την ωραια πολη σας  :grin:

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
300 ευρώ?Αστα διάλα ρε ανοίξτε κάνα στούντιο με τα λιμά τις βουλγάρες και τα τραβέλια που φέρνετε.Αλλά απ'τη στιγμή που υπάρχουν χωριάταροι που δίνουν κι αυτά τα λεφτά που τους μείνανε...

romanabr

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πηγα χθες στην ολγα
η ολγα εχει αλλαξει τα προγραμματα
30 ευρω το απλο
40 ευρω γλειψιμο και παραπανω ωρα
50 ευρω δονητες και μασαζ
100 ευρω κωλος
150 ευρω μια ωρα
ανοικτα απο τις 7:00 μεχρι τις 12:00 καθε μερα
δεν ειναι τραβελι αυτα τα λενε οι βουλγαρες για να της βρουνε ελλατωμα οπιος ξερει απο νιαμου ας παει να της το ψαξει
και δεν βαζει 2 ατομα μαζι γιατι δεν εχει υπηρεσια

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
πηγα χθες στην ολγα
η ολγα εχει αλλαξει τα προγραμματα
30 ευρω το απλο
40 ευρω γλειψιμο και παραπανω ωρα
50 ευρω δονητες και μασαζ
100 ευρω κωλος
150 ευρω μια ωρα
ανοικτα απο τις 7:00 μεχρι τις 12:00 καθε μερα
δεν ειναι τραβελι αυτα τα λενε οι βουλγαρες για να της βρουνε ελλατωμα οπιος ξερει απο νιαμου ας παει να της το ψαξει
και δεν βαζει 2 ατομα μαζι γιατι δεν εχει υπηρεσια
Έπρεπε να πάει 25 το απλό γιατί ακόμα και το 30άρι δεν βγαίνει εύκολα.Α και στο μπορντέλο 1 δίπλα απ'το πρώην εργαστήριο μπουγάτσας υπάρχει ένα μωρό busty με ωραίους βύζους που μ'έκανε κολπάκια για να μπώ μέσα(για βόλτα πήγα) και δεν είχα να μπώ στα ενδότερα γαμώ την φτώχεια μου μέσα.

papgeorge8888

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στα παιδια.θα ειμαι σερρες το 3μερο και θα ηθελα αν ξερει καποιος φιλος να μου πει αν δουλευει στο σπιτακι απεναντι απο την πυλη του στρατοπεδου μια ανριανα ξανθουλα γυρο στα 27 απο ρουμανια.Την ειχα παρει τα χριστουγενα με πληρες προγραμα και ητανε σουπερ.Εχει και τατουαζ στην πλατη κατι αστερακια.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Mετά από χθεσινή καταδρομική επίσκεψις είς στα χαμαιτυπεία που αποκαλούνται οίκοι ανοχής Σερρών η κατάσταση παραμένει από μέτρια ως χάλια.Στο σπιτάκι δίπλα απ'το παλιό εργαστήριο στο Χρυσό δουλεύει η Κορίνα(βουλγάρα υπήκοος) 30 ευρώ απλό,40 γλύψιμο.Στο διπλανό σπιτάκι απέναντι απ'την πύλη  η Αντριάνα,στο σπιτάκι 3 στο δασάκι η Όλγα που το πήγε 50 ευρώ το απλό και στο 4 που ήταν μιά τσιγγανοβουλγάρα όπου 30 ευρώ απλό,40 γλύψιμο,50 γυμνό  :pipa1:,80 sex show και 100 ευρώ όλα τα παραπάνω.Όσο υπάρχουν χωριάταροι που ακουμπάνε τα ελάχιστα λεφτά που τους απέμειναν στο κάθε μπάζο που δεν την πηδάνε κάν στη βουλγαρία κι έρχεται και κοροιδεύει.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Το σπιτάκι δίπλα απ'το παλιό εργαστήριο μπουγάτσας είναι κλειστό,στο ανακαινισμένο απέναντι απ'την πύλη,η Αντριάννα,στο σπίτι στο δασάκι η Όλγα και στο σπιτάκι πίσω απ'το εργοτάξιο της ΔΕΗ,μιά τσιγγανοβουλγάρα.

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Το σπιτάκι δίπλα απ'το παλιό εργαστήριο μπουγάτσας είναι κλειστό,στο ανακαινισμένο απέναντι απ'την πύλη,η Αντριάννα,στο σπίτι στο δασάκι η Όλγα και στο σπιτάκι πίσω απ'το εργοτάξιο της ΔΕΗ,μιά τσιγγανοβουλγάρα.

Mimnermus90 γιατί ρε γμτ τόση παρακμή στις Σέρρες... Καλά, όχι ότι και Δράμα-Καβάλα είναι καλύτερα... αλλά πολύ φόλα ρε παιδί μου. Από καιρό σχεδίαζα να κάνω μια επίσκεψη στην όμορφη πόλη σας για ακανέ και να τον συνδυάσω με γλυκάκι  ;) αλλά μάλλον με αυτά που ακούω, ένα τραβέλι, κάτι γυφτοβουλγάρες και κάτι καθαρίστριες (ένας συνάδελφος πιο πάνω έκανε τον χαρακτηρισμό ''Πατάτες Βροντού''  :2funny: :2funny: :2funny: )δεν αξίζει................
*τα μπουρδέλα εννοώ, γιατί ο ακανές και με το παραπάνω  :grin:

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Mimnermus90 γιατί ρε γμτ τόση παρακμή στις Σέρρες... Καλά, όχι ότι και Δράμα-Καβάλα είναι καλύτερα... αλλά πολύ φόλα ρε παιδί μου. Από καιρό σχεδίαζα να κάνω μια επίσκεψη στην όμορφη πόλη σας για ακανέ και να τον συνδυάσω με γλυκάκι  ;) αλλά μάλλον με αυτά που ακούω, ένα τραβέλι, κάτι γυφτοβουλγάρες και κάτι καθαρίστριες (ένας συνάδελφος πιο πάνω έκανε τον χαρακτηρισμό ''Πατάτες Βροντού''  :2funny: :2funny: :2funny: )δεν αξίζει................
*τα μπουρδέλα εννοώ, γιατί ο ακανές και με το παραπάνω  :grin:
Kατά πρώτον η Όλγα δεν είναι τραβέλι απλά τα λένε αυτά οι βουλγάρες που συντηρούν τους οίκους ανοχής.Απλά κι εγώ πηγαίνω τσάρκες για να βλέπω αν άλλαξε τίποτα δεν έχω περάσει μέσα για τα περαιτέρω.Άλλωστε εκτός απ'τα λεφτά υπάρχουν κι άλλοι ευνόητοι λόγοι που δεν έχω πηδήξει σε σερραικό οίκο ανοχής.Αλλά ο,τι είναι μέτρια τα πράγματα είναι.

gipas78

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:οχι ρε παιδια.... η Ολγα τραβελι;;;;; Με τιποτα :idiot: :uglystupid: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gipas78

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ... να τα λεμε και αυτα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.