Ελίνα ,Ελίνα, παίρνω φόρα κι όλα τ' άπλυτα στη φόρα
Παρασκευή ( χτες ) 6/04/2012 γύρω στις 23,30 η ώρα μπουρδελοτσαρκα στα σπιτάκια των Σερρών
1ο Σερρων
Είδα φως στο σπιτάκι και πήγα .
Έφερε μια νέα κοπέλα. Η Ελίνα από Ρωσία , αδύνατη με μικρά βυζάκια 1,70 μ. πιπίνι 22 χρονών μελαχρινό με πιρσινκ στον αφαλό . Καθαρό ξυρισμένο μουνάκι .
Την Πέμπτη
5/04/2012 ξανά - άνοιξε το σπιτάκι .
Προγράμματα
30 ευρώ το απλό τσιμπούκι με καπότα και σεξ
40 ευρώ με 69
50 ευρώ ακαποτο τσιμπούκι
Και με 70 ευρώ κωλαράκι
80 ευρώ για μισή ώρα .
150 ευρώ η ώρα .
Πήρα το πρόγραμμα των 50 ευρώ .
Από ομορφιά δεν με άρεσε και τόσο ίσως άλλους να τους αρέσει η Ελίνα .
Προκαταρτικά
0 . Μέτρια πίπα .
Δεν κάνει καραμπαλινκ .
Συμπεριφορά στο κρεβάτι
την βάζω 5.
Η κοπέλα είναι χαμογελαστή ευγενική και ολιγομίλητη αλλά μέσα στο δωμάτιο μας τα χαλαει .
Αφού έδωσα τα 50 ευρώ μπήκα στο δωμάτιο .
Έρχεται μετά από λίγο η κοπέλα χαμογελώντας ενώ εγώ ήμουν ήδη ξαπλωμένος στο κρεβάτι.
Κατευθείαν με πιάνει τον πουτσο με τα χέρια της για να τον σηκώσει δίχως προκαταρτικά δεν με σηκωνόταν με την μια . Άρχισε να τον παίζει πιο γρήγορα με τα χέρια της σε γρήγορο ρυθμό , μου σηκώθηκε με τα χίλια ζόρια . :S
Μετά με γλύφει το πουτσο χωρίς καπότα θα λεγα καμία 5 λεπτά , ούτε καραμπαλινκ με κάνε να καυλώσω , προσπάθησα να την πω να την κάνω λίγο γλυφωμουνι σε στάση 69 και δεν δέχτηκε , ούτε δάκτυλα στο μουνακι της με άφησε , έπειτα και περνά την καπότα , ξανά με κάνει πίπα με καπότα και ανεβαίνει από πάνω μου ύστερα κάθεται στα τέσσερα και μετά ούτε 3 λεπτά με λέει έλα από πάνω μου. (ιεραποστολικό ) . Την σφυροκόπησα άρχισε τα βογγητά της αν και δεν κοιτούσε το ρολόι της προσπαθούσε με την συμπεριφορά της να σε ξεπετάξει από το δωμάτιο και να φύγει . Κουράστηκα έλεγε …..φυσούσε ξανά φυσούσε γιατί έσκαβες όλη μέρα μωρη ? Από εδώ από κει τελικά έχυσα μέσα στο μουνι της αλλά δ
εν το ευχαριστήθηκα . :S
1ον με άγχωσε
από την αρχή με την χειρονακτική της εργασία. :S
2ον ξανά με άγχωσε στην στάση ιεραποστολικό όταν με λεγε κουράστηκα .
Πόσο να σε γαμησα μωρη ούτε 7 λεπτά και κουράστηκες ? Φαντάσου και να είχες και ουρά πελατεία μέχρι της Ταβέρνες του Αι-Γιαννη .
Εγώ πάντως δεν θα την ξανά προτιμήσω , αν
ίσως αλλάξει στο μέλλον …..
Μερικοί άνθρωποι αλλάζουν όταν θα καταλάβουν ότι θα τους λείψουν τα ευρώ και θα παίζουν όλη την μέρα χαρτιά και θα τρώνε πατατάκια από βαρεμάρα.
Η μονη που αξιζει στις Σερρες ειναι η Στελλα