Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Φίλε πέρσι είχα πάει με κάτι φιλαράκια να δούμε τι παίζει στα μπουρδελάκια των Σερρών και ήταν ανοιχτό μόνο ένα.. Μπαίνουμε μέσα και ήταν μία γριά ξανθιά πουτανιάρα στη συμπεριφορά με κορμάκι.. Γάμισετα φρικάραμε και φύγαμε. Πολύ παρακμή η πουτσοπόλη των Σερρών σε όλα της.. Παρακμή στα μπουρδέλα, παρακμή στην νυχτερινή ζωή, παρακμή στην αγορά, παρακμή παντού... Τα πράγματα άλλαξαν ριζικά από τότε π ήμουν μόνιμος κάτοικος Σερρών ως μαθητής..
Φιλε εχει παρακμη αυτη η πολη ουτε εγω το αμφισβητω !
Τωρα με την κριση μη χειροτερα !
Εδω αρχισαν και κλεινουν τα μαγαζια στην Σαλονικα καταλαβαινεις τωρα τι γινετε στις Σερρες !
Πηγα δυο φορες να δω μπας κι αλλαξε τιπς ....μαυρα χαλια... :S
και ΔΕΝ φερνουν εστω και μια της προκοπης στασιμη πολη στα μπου..της !

Και η αγορα των Σερρων πολυ χαλια παρα  πολλα μαγαζια βαλαν λουκετο  :S

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Έτσι όπως τα λες.. Και η Θεσσαλονίκη έχει πάρει την κάτω βόλτα κατά πολύ όπως οι Σέρρες..
Απλά στεναχωριέμαι διότι παλιά Σέρρες ήταν ιδανικά από πολλές απόψεις.. Ακόμα και από γκόμενες φίλε παλιά είχε πολύ περισσότερο πράγμα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά στη σημερινή εποχή Σέρρες η ψωλαρία είναι συντριπτικά περισσότερη ειδικά σε ηλικίες 19-25.. Δηλαδή εγώ π είμαι φοιτητής όταν έρχομαι για διάστημα να μείνω Σέρρες ξεχνάω τι θα πει γυναίκα π λέει ο λόγος.. Βέβαια μιλφάκια έχει πολλά είναι σταθερή αξία της πόλης αυτή!  ;)
όσο για φοιτιτική ζωή στις Σέρρες ψιλοανύπαρκτη και αυτή..

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Έτσι όπως τα λες.. Και η Θεσσαλονίκη έχει πάρει την κάτω βόλτα κατά πολύ όπως οι Σέρρες..
Απλά στεναχωριέμαι διότι παλιά Σέρρες ήταν ιδανικά από πολλές απόψεις.. Ακόμα και από γκόμενες φίλε παλιά είχε πολύ περισσότερο πράγμα δεν ξέρω τι έγινε, αλλά στη σημερινή εποχή Σέρρες η ψωλαρία είναι συντριπτικά περισσότερη ειδικά σε ηλικίες 19-25.. Δηλαδή εγώ π είμαι φοιτητής όταν έρχομαι για διάστημα να μείνω Σέρρες ξεχνάω τι θα πει γυναίκα π λέει ο λόγος.. Βέβαια μιλφάκια έχει πολλά είναι σταθερή αξία της πόλης αυτή!  ;)
όσο για φοιτιτική ζωή στις Σέρρες ψιλοανύπαρκτη και αυτή..
λογω κρισης μονο κουνιουνται στο δρομο οι μικρες 19-25 θα ψαχνουν τον πριγκιπα και οι μιλφαρες κοιτανε να περασουν καλα. ;)
αλλα αμα δεν τις πας και τις μιλφαρες γουστο ειναι κι αυτο τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη.

Ειναι οντως δυσκολα σε μια τετοια πολη και απο θεμα μπουρδελου να εκτονωσεις ως αντρας  και απο θεμα γκομενακια να γαμησεις αμα σου κατσει .
Μονο Φημες ηταν παλια αυτη η πολη , αλλα το σημερα ημερα παει κι αυτη η φημη τους δυστυχως . :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
το σπιτάκι  Νο3 σύμφωνα  με τα  εδώ του φόρουμ.
Όνομα  πουτανας - Η  Δήμητρα   η αλλιώς  ΜΗΝΑ  η  ΜΙΝΑ  Τρανς   εγχειρισμένη .
Από  TAKISMT   14/06/09, 23:11
Μιλάμε για τον ορισμό της πουτάνας. Σκάζει μύτη με ψιλοτάκουνα και προστυχό ντύσιμο ξεκωλέ. Η πίπα της....επιστημονική!!! Στο γαμήσι συμμετέχει με προστυχόλογα( σκίσε με γαμιά μου .........). Μιλάμε για όλα τα λεφτά.
Εγώ να φανταστείς την ξέρω από Αθήνα και ανεβαίνω Σέρρας για πάρτυ της.
Σύμφωνα  με  τον  συναγωνιστή  kostakis_ss   « Απάντηση #56 στις: 07/08/10, 13:01 »
Επιβεβαιώνει  ότι  δούλευε  στο σπιτάκι  Νο3.
Για μια πρωινή  αναφέρει  ο  gipas78   που βάζει δάκτυλο  όνομα  ???
Επίσης  πέρασαν από αυτό το σπιτάκι   και δυο  Μαρθες  μια μελαχρινή   σύμφωνα  με τον σερβιτόρο στην  κριτική του  το σπιτάκι της ισπανίδας
Έχουμε  και μια Μάρθα ξανθιά από Ρωσία στο σχόλιο που έκανε  ο Κωστάκης  στον σερβιτόρο κριτική.

ας βαλουν καμια κριτικη οποιος παει σε αυτο το σπιτακι με πληρης ενημερωση περιγραφη κοπελας /τιμες/κ.ο.κ
να μας ενημερωσει κανεις αν δουλευει και η ΜΙΝΑ ΤΡΑΝΣ.
Ρωτησε καποιος συναγωνιστης για την ΜΙΝΑ εδω μεσα, αλλα  τιπτς απαντηση δεν πηρε !
Υπαρχουν ακομα 2 βαρδιες οπως τις περιεγραψαν  συναγωνιστες εδω μεσα σε αυτο το σπιτι ?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
και τελος το Νο.4 σπιτακι

Νο 4 σπιτάκι μια κοντή ΠΟΘ   κάνει τα πάντα  αλλά είναι μπαζο  σύμφωνα με τα του gipas78  ,όνομα  ???  μήπως η Τζένη η Βουλγάρα
Επίσης  δούλευε μια Μάρθα ξανθιά  με βυζιά πετρα kostakis_ss  « Απάντηση #63 στις: 30/03/11, 15:03 »
Μετα τις  17/06/2011 ειχαμε την Ολγα ξανθια Τρανς  ενχιρεισμενη  συμφωνα με τον  συναγωνιστη  Sauron  για βραδινη  βαρδια μετα τις  22,00-εως ??? συμφωνα με τον gipas78  
« Απάντηση #84 στις: 27/06/11, 14:02 »
Εδώ  τελευταία  ήταν  η Τζένη  Βουλγάρα πρωινή όπως καταλαβα 10-22
Και η ολγα τρανς  βραδυ

πριν λιγο καιρο  μετακομισανε τσατσα κι Ολγα αμερικανα στο 1ο σπιτι.
το σπιτι αυτο ηταν για πολυ χρονικο διαστημα κλειστο μηπως ανοιξε ?

μηπως δουλευει η Τζενη η Βουλγαρα τωρα πρωι ? Η καμια αλλη ηρθε και δουλευει μονο πρωι ?
γιατι ρωτησε ο φιλος Sauron για τον καταλογο να το ανοιξουμε αν ειναι .
Παρακαλω ενημερωστε οσοι πατε πρωι εκει συναδελφοι του φορουμ .
Γραψτε και μια κριτικη ελευθερα ενημερωστε εδω στο φορουμ πριν να το ανοιξουμε για να γραψτε !

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Νεο ΣΕΞ ΣΟΠ στο Νομο σας το γνωριζεται ?

δειτε περισσοτερα στο λινκ

Τι γινεται με την ενημερωση εδω δεν βλεπω ουδεμιαν ανταποκριση , παντως πηγα το Σαββατο 19/11/2011 και βρηκα η ωρα 17,00 1ο-2ο-και 3ο κλειστα  εφυγα απογοητευμενος απο τα μπου σας .  :S
Πηγα στον ΚΑΙΣΑΡΑ μετα για γυρο και σουβλακια στην πολη  σας και βρηκα ενα  Σεξ-Σοπ !!!!

εχουμε κανα νεο απο τα σπιτακια ? μηπως δουλευουν μονο πρωι ?

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας ειμαι σερραιος διαβαζω καιρο εδω στο σαιτ . Πηγαινω στα ροζ σπιτια του Νομου μας.
Πηγα χτες βραδυ με φιλαρακια μου .
Το πρωτο διπλα απο το χρυσο ηταν κλειστο.Στο διπλα απο αυτο ηταν η Ελσα μια κολωγρια ξανθια κιτρινιρια  μας υποδεχτηκε ενας τσατσος γκριζομαλης.Τιποτα δεν κανει μονο απλο , μονο μην μπητε μεσα μετα αρχιζουν ολα τα ακαποτα μεχρι και γαμησια , πουλανε αρρωστια τζαμπα ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ  αυτο το μπορδελο οντως ολο αρρωστες βγαζει. Προσοχη συναγωνιστες.Ασε εμαθα κι αυτη αρρωστη δεν το κλεινουν καλυτερα το σπιτακι αυτο.
στο τριτο ηταν η Ολγα το τραβελι με την τσατσα. Πολυ βρωμικο μπορδελο αυτο , βρωμαααα και μουσικη φουλ νομιζες εμπαινες σε καμια  ντισκοτεκ ! Αλλαξε ο μανωλιως και φορεσε τα ρουχα του αλιως.
στο τεταρτο στην δεη ηταν η Τζενυ η Βουλγαρα , τωρα εγινε τσατσα  μας το παιζει κι νταβας πουλα και λιγο μαγκια .Εφερε μια καινουργια την Τζουλια η Τζουλι βουλγαρα , ομορφη γυφτησα απο Σαντασκυ ! Αλλα τα προγραμματα φαρμακι.
30 το απλο , 50 το γλυφωμουνη , 60 με λιγο παραπανω ωρα , 150 η ωρα και ολα με καποτα και το τσιμπουκι. Ουτε κωλο δινει αυτη .
Καταθεσα με το απλο. Ασχημα περασα ουτε να με αφησει να πιασω τα βυζια της ουτε καν να την χαιδεψω καλα καλα , σαν να γαμας ψυγειο. ρε ουστ !Πανε τα τριαντα ευρω τζαμπα.
ανοιξτε τον καταλαγο να γραψω και μια κριτικη .Θα την καταθεσω και στο επομενο μηνυμα μου.

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Τιτλος της κριτικης  Η Τζουλια η κρυκωλη.

Το ροζ σπιτακι εχει λιγο καιρο που ανοιξε.
Σε αυτο το σπιτακι δουλευε παλια η Τζενη η Βουλγαρα. Χτες  που την ειδα με συστηθηκε ως τσατσα το παιζε και φιρμα νταβας.
Ειχε την Τζουλια απο Βουλγαρια Σαντασκυ . Η Τζουλια ειναι μελαχρινη 1,60 υψος κανει μονο απλο και γλυφωμουνη ολα με καποτα δεν αφηνει κωλο.Αυτα για μερικους που ψαχνουν γουστα.
Απο τιμες φαρμακι. 30 το απλο , 50 γλυφωμουνη με 60 ντεμεκ γαμας παραπανω ωρα μιση ωρα λει η τσατσα κλαι μαιν και 150 την ωρα .
Θα περασεις υπεροχα με ειπε η Τζενυ.Εφερα καλο κομματι. Στο δωματιο η Τζουλι δεν μπορεις να συνενοηθης μιλαει αγγλικα βουλγαρικα και δεν ξερω τι αλλο με λεγε και ολο μη μη ποναει μονο αυτο ξερει να λει στα ελληνικα.
Καναμε τα συνηθη δυο στασεις ολο κι ολο κανονικο και πισωκωλιτο.Τελειωσα με συνεοση μπουζουκι που λενε.Γαμησετα μακρια συναδελφοι.
Δουλευει τωρα ολη μερα.Πριν ερθει η καινουργια δουλευε μεχρι το μεσημερι στις τρεις.Μετα εκλεισε για ενα διαστημα.

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ρωτησε ενας φιλος μου την τσατσα  και για την Μινα και Μαρθα στο τριτο σπιτακι δεν πηρε πληροφοριες .Το μονο που τον  ειπε φυγαν που πηγαν δεν μας εδωσε πληροφοριες.

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Οσο για το σεξ σοπ περασα το ειδα κουκλακης ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας δινεις και για τους καταλογους που ανοιξες εκανες καλη δουλεια αξιος

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Σε αυτο το σπιτακι δουλευε παλια η Τζενη η Βουλγαρα. Χτες  που την ειδα με συστηθηκε ως τσατσα το παιζε και φιρμα νταβας.
Ειχε την Τζουλια απο Βουλγαρια Σαντασκυ . Η Τζουλια ειναι μελαχρινη 1,60 υψος κανει μονο απλο και γλυφωμουνη ολα με καποτα δεν αφηνει κωλο.Αυτα για μερικους που ψαχνουν γουστα.
Απο τιμες φαρμακι. 30 το απλο , 50 γλυφωμουνη με 60 ντεμεκ γαμας παραπανω ωρα μιση ωρα λει η τσατσα κλαι μαιν και 150 την ωρα .
Θα περασεις υπεροχα με ειπε η Τζενυ.Εφερα καλο κομματι. Στο δωματιο η Τζουλι δεν μπορεις να συνενοηθης μιλαει αγγλικα βουλγαρικα και δεν ξερω τι αλλο με λεγε και ολο μη μη ποναει μονο αυτο ξερει να λει στα ελληνικα.
Καναμε τα συνηθη δυο στασεις ολο κι ολο κανονικο και πισωκωλιτο.Τελειωσα με συνεοση μπουζουκι που λενε.Γαμησετα μακρια συναδελφοι.
Δουλευει τωρα ολη μερα.Πριν ερθει η καινουργια δουλευε μεχρι το μεσημερι στις τρεις.Μετα εκλεισε για ενα διαστημα.
τυπε ακανε πως την πατησες ετσι δικε μου :S
τοσο μαπα η γκομενα :S

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
μαπα σκετη απογοητευση ειναι ολα απολυτο αρσενικο εδω στα μερη μας .Αχουρια μπορδελα καλα τα περιγραφει ενας συναδελφος εδω μεσα , ενθουσιαστηκα και εγω , μετα απο καιρο φεραν μια καινουργια και αυτη μαπα το καρπουζι  :S

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γεια σας ειμαι σερραιος διαβαζω καιρο εδω στο σαιτ . Πηγαινω στα ροζ σπιτια του Νομου μας.
Πηγα χτες βραδυ με φιλαρακια μου .
Το πρωτο διπλα απο το χρυσο ηταν κλειστο.Στο διπλα απο αυτο ηταν η Ελσα μια κολωγρια ξανθια κιτρινιρια  μας υποδεχτηκε ενας τσατσος γκριζομαλης.Τιποτα δεν κανει μονο απλο , μονο μην μπητε μεσα μετα αρχιζουν ολα τα ακαποτα μεχρι και γαμησια , πουλανε αρρωστια τζαμπα ,ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ  αυτο το μπορδελο οντως ολο αρρωστες βγαζει. Προσοχη συναγωνιστες.Ασε εμαθα κι αυτη αρρωστη δεν το κλεινουν καλυτερα το σπιτακι αυτο.
στο τριτο ηταν η Ολγα το τραβελι με την τσατσα. Πολυ βρωμικο μπορδελο αυτο , βρωμαααα και μουσικη φουλ νομιζες εμπαινες σε καμια  ντισκοτεκ ! Αλλαξε ο μανωλιως και φορεσε τα ρουχα του αλιως.
στο τεταρτο στην δεη ηταν η Τζενυ η Βουλγαρα , τωρα εγινε τσατσα  μας το παιζει κι νταβας πουλα και λιγο μαγκια .Εφερε μια καινουργια την Τζουλια η Τζουλι βουλγαρα , ομορφη γυφτησα απο Σαντασκυ ! Αλλα τα προγραμματα φαρμακι.
30 το απλο , 50 το γλυφωμουνη , 60 με λιγο παραπανω ωρα , 150 η ωρα και ολα με καποτα και το τσιμπουκι. Ουτε κωλο δινει αυτη .
Καταθεσα με το απλο. Ασχημα περασα ουτε να με αφησει να πιασω τα βυζια της ουτε καν να την χαιδεψω καλα καλα , σαν να γαμας ψυγειο. ρε ουστ !Πανε τα τριαντα ευρω τζαμπα.
ανοιξτε τον καταλαγο να γραψω και μια κριτικη .Θα την καταθεσω και στο επομενο μηνυμα μου.
μεγαλε μηπως δεν τα λες και πολυ καλα?
ολα μαπα τα εβγαλες.

akanes5

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
προσωπικα μαπα τα βλεπω ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096

καλα πως την πατησες ακανε εστι , να προσεχετε τις Βουλγαρες την εχω πατησει κι γω στα Κουλατα στο Κομιτε  απο αποψη χρηματων και παραμονη στο δωματιο του ξενοδοχειου.Οταν παρουν τα ευρα μετα ποναει το μουνι τους και ο κωλος τους , τις εχω πλεον μαθει δεν θελει να τις καλομαθαινεις αυτες !
Παντως πολλα λεφτα ζηταει , ηρθε απο Βουλγαρια για να πλουτισει στην Ελλαδα σιγα με αυτην την κριση αν δεν ειναι και καλη θα παει απο εκει που ηρθε :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Οσο για το σεξ σοπ περασα το ειδα κουκλακης ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μας δινεις και για τους καταλογους που ανοιξες εκανες καλη δουλεια αξιος
Να σε καλα ακανες , δεν πηγα ηταν να παω το Σ/Κ  στο Βντεο-ΕΡΟΣ ,  κακοκαιρια στο δρομο ειχα και ραντεβου στην Δραμα οποτε πηγα εκει. Φωτος θα τις παραλαβω απο την νεα χρονια !

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα Σερραιοι συναγωνιστες του φορουμ .

Πριν σας ευχηθω τα Χρονια μου πολλα θα θελα να εκφρασω τα παραπονα μου για την πολη σας , ειλικρινα στεναχωριεμαι οταν μια τετοια πολη  που ειχε παλια και "καλες κοπελες" στα μπουρδελα οσο και εξω στην νυχτερινη ζωη της.

Απο οσα γραφονται μονο αρνητικα σχολια το τελευταιο καιρο.

Μεχρι τωρα ειχαμε απο τις 28η Οκτωβριου μονο 2 αναφορες.

Ενημερωσει εδω σπανιζει τοσο εβδομαδιαιος οσο και καθημερινως  :S
διαβαζω ενα σχολιο ...  "ξερω ενα γνωστο μου που πηγαινει σε καθημερινη βαση και με ενημερωνει αναλυτικα ..."
δυστυχως εδω δεν βλεπω ουτε την καθημερινη και αναλυτικη ενημερωση. :S

Η διπλανη σας πολη Δραμα προτοπορει σε αυτα τα θεματα.
Ελπιζω να αλλαξει η κατασταση αυτη του χρονου .
Μακαρι να φερουν καινουργιες , νεαρες κοπελες προθυμες για δουλεια κι οχι κομοδινα σαν το τελευταιο που διαβασα την κριτικη του ακανες.
Κι ας περιποιηθουν λιγο τα σπιτακια τους . ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ = ΜΙΣΗ ΑΡΧΟΝΤΙΑ.

Σας ευχομαι ολους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012 .

Συνημμένα

• christmasbabes.jpg
    christmasbabes.jpg
    187 KB · Εμφανίσεις: 66

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα και καλη Χρονια 2012 !

Ποδαρικό  στις Σερρες Σαββατοβραδο 14/01/2012  μετα  τις 19,30 !!!

Εχουμε Νεα ευχαριστες εκπληξεις  :) :dancing:  :rockon:  και φυσικα τα κλασικα δυσαρεστα του Ν.Σερρων  :S !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom