Νέα

Μπουρδέλα στας Σέρρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα band
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 787
  • Εμφανίσεις 128K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Scouting report από τα μπουρδέλα των Σερρών.Στο ένα δίπλα απ'το χρυσό ήταν ένα ψιλοbusty μωρό που λεγόταν Τζούλια/Τζουλί ή κάτι τέτοιο και στο δεύτερο απέναντι απ'την πύλη είναι μιά ομορφούλα επ'ονόματι Κατερίνα μετρίου αναστήματος στήθους νούμερου 2 και όμορφη σχετικά.Στο 3ο λογικά η Όλγα ήταν ενώ για το 4ο μπουρδέλο στο δασάκι που λένε έχω την αμυδρά υποψία πώς είναι κλειστό μέχρι νεωτέρας για άγνωστους(?) λόγους.Για sexy secret έχω άγνοια.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Scouting report από τα μπουρδέλα των Σερρών.Στο ένα δίπλα απ'το χρυσό ήταν ένα ψιλοbusty μωρό που λεγόταν Τζούλια/Τζουλί ή κάτι τέτοιο και στο δεύτερο απέναντι απ'την πύλη είναι μιά ομορφούλα επ'ονόματι Κατερίνα μετρίου αναστήματος στήθους νούμερου 2 και όμορφη σχετικά.Στο 3ο λογικά η Όλγα ήταν ενώ για το 4ο μπουρδέλο στο δασάκι που λένε έχω την αμυδρά υποψία πώς είναι κλειστό μέχρι νεωτέρας για άγνωστους(?) λόγους.Για sexy secret έχω άγνοια.
Καλη Χρονια  με πολλα βολια  :zfuck:
κανει και κρυο καιρος για δυο  :grin:

ωραιος ο Mimnermus90  :rockon: :rockon: :rockon:

Πηγα χτες 3.02.2014 γυρω στις 21,45 .
καταθεσα στην Κατερινα μετα στην Τζουλι μετρια δεν λενε και πολλα πολλα απο γουστα ξεχασετο μαγκες συμφερει ενα απλο αμα θελετε να αδειασετε τα χοντρα  :grin:

στο 1ο Η Τζουλι που ηταν παλια και το καλοκαιρι
στο 2ο Η Κατερινα Ρουμανα μονο που μιλαει απιαστα τα Ελληνικα για Κυπρια την κοβω μετρια στο  :knockinb:  
στο 3ο Η Ολγα
στο 4ο πηγαινει μια Πωλονεζα και αλλαζει με την Βουλγαρα δεν την πετυχα λενε οτι ειναι καλη.Τι ωρες ανοιγει δεν ξερω  :think:

στο Σεκρετ εχει μια ψιλη με κοντα μαλια ανορεξατη , ονομα δεν με λεγε ,  η κωλοτσατσα μονο τα ευρα μου ηθελε να μου παρει , η τστατσα ειναι παλιοχαρακτηρας ,  μαυρο στο Σεκρετ  :S

απο κει πηγα Βουλγαρια αλλα και εκει απελπισια στο θεμα  :zfuck:   :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
τα ιδια μανωλιο τα ιδια μανωλακι δεν εχει και τιποτα το εξαιρετικο στα Σερρας  :grin:

papgeorge8888

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Εκανες επισεψη πουθενα κουκλακι ηρθε καμια καινουργια που να τρωγεται?

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Έκανες επισεψη πουθενά κουκλακι ήρθε καμία καινούργια που να τρώγεται?
δεν γάμησα βαρέθηκα να βλέπω τις ίδιες .

Η Αννα η Ρουμανα είχε περίοδο στο Σεκρετ έτσι με είπε η τσατσά θα ξανάρθει πάλι η Αννα η Ρουμάνα μόλις τελειώσει η περίοδο .Το ΣΚ μάλλον ή από Δευτέρα θα ξανάρθει.

Η άλλη που είχε μου ξίνισε δεν κράτησα όνομα

Άμα έρθει κάνα σούπερ καλό θα σας ενημερώσω  ;)

Βουλγαρία έσβησε σχεδόν  μπροστά στο Προμαχώνα με τα μωρά  :S

-->>>σπεύσατε Δράμα έχει καλά μωρά στο Φτελιά  :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ. ΣΤΟ 1ο ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤ ΑΛΛΟ ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΡΟΥΜΑΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΑ ΣΤΟ 3 ΕΦΥΓΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΟΛΟΤΡΑΒΕΛΙ  :S :S :S :S :S :S ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΝ ΜΟΥ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΨΗΛΗ ΑΛΟΓΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ 2 ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΜΕ Τ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΝ Τ ΠΟΛΥΑΡΕΣΕ ΛΕΕΙ ΣΑΝ Ν ΕΚΑΝΕ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ. :S :S :S :S :S :S
ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ  :S :S :S :S :S :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Τσάρκα στα μπουρδέλα των Σερρών Σάββατο 22.03.2014  από τις 22,00 η ώρα.

Κατάθεση στην Κατερίνα , στην Αμαλία και στην Δανάη

στο 1ο Σερρών Η Τζούλι που ήταν παλιά και το καλοκαίρι
στο 2ο  Σερρών Η Κατερίνα η  Ρουμάνα πήρε μετάθεση στο secret . Η Αμαλία μια  καινούργια σκέτη απογοήτευση
στο 3ο Σερρών Η Δανάη καινούργια με τσατσά μελαχρινή άλογο άμα τι άλογο .Χειρότερη από την Αμαλία.
Η συμπεριφορα της τσατσας μονο να χαμε να λεγαμε , η κοπελα δεν προσφερει υπηρεσιες καν μηδεν (0).
στο 4ο Σερρών δεν πέτυχα την Πολωνέζα

Σεκρετ ηταν Η Κατερίνα από το 2ο Σερρών .
Η Αννα αρρώστησε όσοι θέλουν Αννα πάρτε πριν τηλ.να ενημερωθείτε.

Γενικα μου φυγαν αερα 120 ευρα χωρις να ικανοποιησω τις ορμες μου.
μαυρο στο 2ο /3ο / και η Κατερινα χάλασε απο μετρια προς χειροτερο. :S

κριτικες θα γραψω οταν θα χω λιγο χρονο.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Εκτακτο δελτιο

στο 1ο Σερρων φεραν σημερα μια ξανθια Κορινα

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1η Καταθεση στο Secret Βραδυ Σαββατου 22.03.2014
Κατερινα Κατερινα μου κανες την ψυχη μου τορμπινα.

Την Κατερινα την πηρα στις 03.02.2014 στο 2ο Σερρων με 30 ευρα  για να αδεισω τα χοντρα.
Τοτε δεν μου λεγε τα μη τα παρακατω που  θα στα αναφερω.
Το Σαββατο 22.03.2014  γυρω στις 22,00 η ωρα  την πετυχα στο Σεκρετ .
Πηρε μεταγραφη για λιγο μεχρι να ρθει η Αννα -Ρουμανα.
Εδωσα αυτή τη  φορα  40 ευρα μηπως αλλαξει κατι από περιποιηση αλλα το ιδιο δεν ειδα διαφορα.
Στο κρεβατι δεν ηθελε να την πειραζεις τα βυζια μονο λιγο , αυτή την φορα ουτε χαιδεματα γουσταρε.
Με τον σηκωσε  με χιλια ζορια. Εκανε  3 στασεις  μετα κουραστηκε πηρε μια ανασα και αρχισε να μου λει αιντε να χυσεις . Τελικα  με τον επαιξε λιγακι εβαλε τον πουστο μου στα βυζομπαλα και χυσα.
Γενικως μετρια προς χειροτερη αμα ακολουθησει αυτή την τακτικη μαγκες θα φατε φολες ρουμανικες.
Δεν θα την συστηνα από εδώ και μπρος οπου την πετυχετε πανω στον Αι-Γιαννη ή αλλου οπου και αν παει. :S :S :S

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
2η Καταθεση 2ο Σερρων

Οσο  υπαρχει Αμαλια μην πατατε το ποδι σας.

Μετα το Σεκρετ πηγα στο 2ο Σερρων να ακουγα τον Κωστακι  από το φορουμ να μην την πατουσα. :S

Η Αμαλια Ρουμανα , μελαχρινη  γυρω στα 30 χρονων , με μετρια τιτς γυρω στο 1,70μ. Δεν μιλαει πολλα μονο η τσατσα εχει την πειθω την να κανουμε  με καταφερε και φαγα την πατατα.
Ηθελε να περασω καλα ένα 40 αρι ευρα. Ε λεω πιστευω να  μην είναι  σαν την άλλη την προκατοχη της  την Κατερινα.
Η Αμαλια στην αρχη  αρχισε  να με χαιδευει μετα με λει παιξε εσυ  , την λεω εσενα γιατι σε πληρωσα για να  τον παιζω αμα είναι ετσι βλεπω μια τσοντα  και χυνω 40 ευρα πηρες. Υστερα αρχισε από αγγαρεια  να μου κανει την πιπα  ουτε βογγουσε σαν να γαμουσες τρυπα τοιχου.
Επειτα μου κανε 2 στασεις  με χαιδεψε τα μπαλακια και  μου λεγε αιντε χυσε χυσε η τσατσα δεν χτυπουσε πορτα ένα θετικο αλλα η κοπελα το κανει από αγγαρεια.
Εχυσα τελειωσα  την ειπα αμα με ξαναδεις. Δεν μιλησε και πηγε στο δωμα της.
Την  τσατσα τη  χαιρετισα ευγενικα και εφυγα.

Γενικως χαλια  δεν την συστηνω σε κανεναν .

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Ώρα να φεύγεις ακούς;

Μετα πηγα στο 3ο Σερρων ειχα καυλες αλλα σκεφτομουν εχασα που εχασα ας ρισκαρω αλλα 40 ευρα.
Αν και δεν ηταν δικα μου τυχερα του καζινου  παρολο ταυτα τα εκλαψα. :S
Εψαχνα την τυχη μου   :rockon: όπως εδώ εψαχνα  τις φολες. :S

Αιντε να δω και το αλογο που γραψε ο Κωστακης στο φορουμ.
Ενταξει μελαχρινη μετριο σωμα καλη εμφανιση  1,70μ. αλλα πολλα αρνητικα στο γαμησι.
Είναι και Ελληνιδα. Η τσατσα μια γρια 55με 60 χρονων κοντη.
Δεν αφηνε  να την πιανεις. Μονο αυτή όπως ηθελε και γρηγορα σε 10λεπτα  με ξεπεταξε διχως να χυσω ας παει να δουλεψει καθαριστηρια η Δαναη να δουμε πως βγαινουν τα 40 ευρα μεσα σε 10 λεπτα. Πίπα βιαστική 3 λεπτων.
Μια σταση  μαγκες αυτό ήταν ολο.
Συμπερασμα αλογο , αμα ηταν λογικη και εξυπνη θα κερδιζε πελατεια . Κοκκινη καρτα  μεχρι να φερουν καμια που να εχει ορεξη για δουλεια γιατι τα λεφτα το σημερον ημεραν δυσκολα βγαινουν.

MaximTsigalko7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
11
Like
290
Πόντοι
601
Koυκλάκη μ'αυτά που λές καλά κάνω και μπουκοτάρω τα ρδέλα των Σερρών.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ετσι παιδια και γω εχω να μπω απο οκτωβρη στην ρενα την ελληνιδα στο 1ο σπιτακι.αφου ολες ειναι για το πουτσο και ζηταν και τοσα λεφτα.
αμα ηταν σ 10ευρω να το σκεφτουμε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Τσάρκα στα μπουρδέλα των Σερρών Σάββατο 22.03.2014  από τις 22,00 η ώρα.

Κατάθεση στην Κατερίνα , στην Αμαλία και στην Δανάη

στο 1ο Σερρών Η Τζούλι που ήταν παλιά και το καλοκαίρι
στο 2ο  Σερρών Η Κατερίνα η  Ρουμάνα πήρε μετάθεση στο secret . Η Αμαλία μια  καινούργια σκέτη απογοήτευση
στο 3ο Σερρών Η Δανάη καινούργια με τσατσά μελαχρινή άλογο άμα τι άλογο .Χειρότερη από την Αμαλία.
Η συμπεριφορα της τσατσας μονο να χαμε να λεγαμε , η κοπελα δεν προσφερει υπηρεσιες καν μηδεν (0).
στο 4ο Σερρών δεν πέτυχα την Πολωνέζα

Σεκρετ ηταν Η Κατερίνα από το 2ο Σερρών .
Η Αννα αρρώστησε όσοι θέλουν Αννα πάρτε πριν τηλ.να ενημερωθείτε.

Γενικα μου φυγαν αερα 120 ευρα χωρις να ικανοποιησω τις ορμες μου.
μαυρο στο 2ο /3ο / και η Κατερινα χάλασε απο μετρια προς χειροτερο. :S

κριτικες θα γραψω οταν θα χω λιγο χρονο.
ρε μαστορακο εχεισ γαμιθει στα ακυρα στεισ τανεσ.δεσ μηπωσ κατι δεν κανεισ καλα εσυ.πλυσου σιμαζεψου λιγο,κουρεψου,ξυρισε κανα αρχηδι ,μηπωσ εχεισ τετοιο θεμα.μια καλη κρητικη δεν εχειισ σε καμια τανα.ολεσ στραβεσ ειναι

egwgiasena

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μεχρη και ο παντελοσ απο φινικα εδω σε μασ σαλονικα γαμαει τανεσ και παιρναει καλα ακομα και με 20 ευρα,ζητιανασ φραγγα θα μου πεισ αλλα οκ.καλοπαιρναει.οποιοσ ξερει παντελο καταλαβε τι λεω :2funny:φλαπ φλουπ η μπακα :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
μα αφου για το πουτσο εντελως ολες ειναι και σε εμφανιση και σε συμπεριφορα.καλα τα λεει ο κουκλακης τυπε
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
ρε μαστορακο εχεισ γαμιθει στα ακυρα στεισ τανεσ.δεσ μηπωσ κατι δεν κανεισ καλα εσυ.πλυσου σιμαζεψου λιγο,κουρεψου,ξυρισε κανα αρχηδι ,μηπωσ εχεισ τετοιο θεμα.μια καλη κρητικη δεν εχειισ σε καμια τανα.ολεσ στραβεσ ειναι
Ακυρα ρε ολα . Σε ολες μαυρισμα  :S :S :S
Καθαρος ειμαι ρε ,μεχρι και τα ρουχα μου λαμπουν .
Πανε Δραμα και Βολο σε αυτες που βλεπεις φωτο κατω  και μια σχεση με τις Σερρες πανω που περιεγραψα.

Η Αλικη
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=179397.0;attach=549427;image[/img[/URL]]
[b]Σοφια ρωσιδα  απο τις 30.03.2014 στην Φτελια Δραμας [/b]
[img]http://s019.radikal.ru/i631/1403/48/85348f3e0152.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom