Πέρασμα σήμερα αρχικά με τη Σοφία στο Καρδίτσης. Όμορφη παρουσία, όπως την βλέπετε στη φωτογραφία. Ελάχιστη κοιλιά διέκρινα, δυνατό της σημείο τα απίστευτα βυζιά της. Προσωπικά μου άρεσε και το πρόσωπο της. Τώρα μέσα ήτανε καθαρά τυπική, επαγγελματική. Πίπα με καλή αίσθηση χωρίς κάτι ιδιαίτερο πέραν λίγων βλεμμάτων. Δυστυχώς δε με άφησε να παίξω λίγο με τις βυζάρες της. Στήσιμο στα τέσσερα καλό και μες την καύλα. Δυστυχώς δεν πρόλαβα άλλη στάση. Βγήκα εκτός. Σαν παρουσία σίγουρα ξεχωρίζει αλλά μέσα δε μου έμεινε κι αξέχαστη. Ήτανε λίγο απόμακρη.
Πέρασα έπειτα κι από το Πύλης όπου έχουμε τη Ρωξάνη. Είναι η κοπέλα που είχα δει πριν κάνα χρόνο στο Καρδίτσης. Μικροκαμωμένη με απίστευτο φυσικό βυζί ειδικά για τα κυβικά της, καθημερινό πρόσωπο και γενικά μια όμορφη παρουσία για τα γούστα μου. Έκανε κάτι τυπικά προκαταρκτικά και μια καλή, βαθιά πίπα. Ούτε αυτήν έδωσε για παιχνίδι τα βυζιά της. Δύο στάσεις σε ιεραπόστολο και στα τέσσερα όπου στήθηκε τρομερά. Παρότι μικροκαμωμένη δεν έκλεψε καθόλου. Έβαλε βέβαια λίγο τζελ αλλά οκ. Καλή περίπτωση. Τη θυμόμουν από πέρσι γιατί είχα περασει πολύ καλά. Βέβαια αντικειμενικά δεν έκανε κάτι το παραπάνω. Έκανε τα βασικά με σωστό τρόπο.