μπα...μπιλυ οι περισσοτεροι που τσεκαρουν ειναι μαλλον επισκεπτες...
Πάλι καλά που είσαι εσύ και ο γλ...
μπα...μπιλυ οι περισσοτεροι που τσεκαρουν ειναι μαλλον επισκεπτες...
μονο εμεις γραφουμε εδω κ χρονια....κριμα...μακαρι να ηταν περισσοτερα ατομα στην ενημερωση....Πάλι καλά που είσαι εσύ και ο γλ...
4 Τρικαλααληθεια ποσα μαγαζια εχει εκει?
4 Τρικαλα
1 Καρδιτσα
κ ενα στο κεντρο της Καρδιτσας,αλλα δεν προτεινεται.
στο κεντρικο οχι μαν....μας ξερει κ ο κοσμος...μη γινουμε ρεζιλι....ειναι μεσα στα εμπορικα μαγαζια...ωραια λεφτα κ σπερμα να χω κ θα παμε σ ολα
στο κεντρικο οχι μαν....μας ξερει κ ο κοσμος...μη γινουμε ρεζιλι....ειναι μεσα στα εμπορικα μαγαζια...
οκ.θα μου δειξεις που ειναι θα κατσεις για καφε(κερασμενο απο μενα)κ θα παω μονος
οκ.
καφε δεν πινω μαν...κερνα καμμια μπυρα.
ξυνεις ''πληγες'' τωρα....οχι κ χαρισμα ρε μαν...αυτο παει 100 αρα πια σε αξια...θα στο αγοραζα ή θα κερναγα τα fuck στα τσαρδια. ;)οτι θες φιλαρακι
μακαρι να ειχα κρατησει να σου χαριζα κ το βινυλιο των horrified
ξυνεις ''πληγες'' τωρα....οχι κ χαρισμα ρε μαν...αυτο παει 100 αρα πια σε αξια...θα στο αγοραζα ή θα κερναγα τα fuck στα τσαρδια. ;)
για ενα ονομα ζουμε στην κενωνια ...
Στο Χ Studio η Τατιάνα η Ρωσιδα, όμορφη και καυλιάρα για 10-15 μέρες ακόμα, είπε. Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά δεν γράφω συχνά μιας και οι επισκέψεις μου είναι αραιές και δεν έχω συνεχή εικόνα. Ευχαριστώ τα μέλη που μας ενημερώνουν εδώ και τόσο καιρό τακτικά και αξιόπιστα. ;)
γεια σου παλικαρε.την καλησπερα μου φιλε
γεια σου παλικαρε.
καλα,μια απο τα ιδια....πως παει μαν?
καλα,μια απο τα ιδια....
και βαρετη θα συμπληρωνα ...κ γω
μια ακομη συνηθι >σμενη κυριακη
και βαρετη θα συμπληρωνα ...