Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 857K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.721
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ η ΜΠΈΛΛΑ για άλλες δύο μέρες 14.08 και 15.08
1000042819.jpg
1000042873.jpg

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
158
Πόντοι
1
Αν πας ενημέρωσε γιατί τη βλέπω έρχεται και Λάρισα...
Φίλε δεν κατάφερα να την βρω είχα κανονίσει μαζί της πήγα και δεν σήκωνε το τηλέφωνο
Με περνει μετά κάτι μου έλεγε δεν ακουγόταν ξαναπάω που μου λέει παλυ δεν σήκωνε
Τζάμπα χρόνο έφαγα

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.721
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ η ΜΠΈΛΛΑ αύριο 15.08 τελευταία μέρα. Θα είμαστε ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι στις 1:00 το βράδυ

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.721
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Δευτέρα 19.08 για τρεις μέρες είναι η ΝΤΆΡΙΑ
1000042976.jpg

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
0
Εχετε καμία χρήσιμη πληροφορία; --->

TzogadorosApoLidl

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2022
Like
158
Πόντοι
1
Εχετε καμία χρήσιμη πληροφορία; --->

Είχα γράψει πιο παλιά
Στις φωτογραφίες είναι η ίδια ίσως λίγο πιο λεπτή
Ωραία σε όλα αλλά άμα πάρεις 2 εκτονωσεις στα 100 θα σου λέει μετά ε κάναμε και το ένα κάναμε και το άλλο και εν τέλει θα δώσεις 100 για μια φορά

elpotero

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
0
Είχα γράψει πιο παλιά
Στις φωτογραφίες είναι η ίδια ίσως λίγο πιο λεπτή
Ωραία σε όλα αλλά άμα πάρεις 2 εκτονωσεις στα 100 θα σου λέει μετά ε κάναμε και το ένα κάναμε και το άλλο και εν τέλει θα δώσεις 100 για μια φορά
Σε ευχαριστώ! :)
Ενημερώνω !
:)

Lio@@@

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2019
Like
80
Πόντοι
0
Παιδες τι γινεται δεν γαμαει κανενας?? Εχουμε καμια ενημερωση απο Αμαλια πηγε κανεις?

panagoskgkp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
1.738
Πόντοι
481
Μετά από καιρό καλησπέρα σε όλους. Το είχα ρίξει στα εσκορτ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το (προσωρινό ελπίζω) κλείσιμο του Καρδίτσης. Γενικά πάντως βλέπω ελάχιστη ενημέρωση πέραν μερικών ατόμων και είναι κρίμα. Νταξει δεν περίμενα το συγκεκριμένο τοπικ να έχει τρελή συμμετοχή αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να γράφουν περισσότεροι. Τέλος πάντων.

Στο Χ είναι μια Χριστίνα, μια ξανθιά μιλφοθειτσα. Έχω περάσει δύο φορές μαζί της. Τίποτα το ιδιαίτερο. Τη μια βαριοταν κιόλας που ζούσε. Έφυγα. (Αδιανόητο το να ζητά η συγκεκριμένη 40 ευρώ απλό πρόγραμμα. Απλά αδιανόητο. Τίποτα άλλο. Εμείς φταίμε)

Στο Λαρίσης της Αναστασίας έχουμε την μιλφ Άννα. Μια συμπαθητική και άκρως κοινωνική φυσιογνωμία. Οκ. Δεν τρελάθηκα. Έχει ένα συμπαθητικό βυζί, κώλο καλουτσικο για την ηλικία της. Η κοπέλα μέσα έκανε τα τυπικά. Με καβάλησε προς τιμήν της και για λίγα λεπτά με βαθιά καθίσματα. Πίπα όχι τόσο καλή, κάπως αγαρμπη και στα τέσσερα άντεξε σε δυνατούς ρυθμούς χωρίς βέβαια να έχει καμία τρελή συμμετοχή. Απλά στήθηκε ωραία. Να πω επίσης ότι ήτανε πολύ άνετη με το θέμα χρόνου. Δε βιάστηκε να φύγει από το δωμάτιο αν και αυτά δε μου λένε και κάτι.

Τέλος στο Πύλης έχουμε την Αμαλία. Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες θα δείτε κι από κοντά. Συμπαθητικό κορίτσι, λίγη κοιλιά, ωραία βυζάκια που δεν τα προσφέρει για τίποτα και κωλαρακι ικανοποιητικό. Με το χαμόγελο ήτανε και ορεξατη. Στον αγώνα έκανε μια τίμια πίπα, ξεκίνησε να καβαλάει εκείνη, χωρίς καθίσματα αλλά με ωραία αίσθηση του μουνιου της. Τελείωμα στα τέσσερα, όπου στην αρχή απέφευγε λίγο τις διεισδύσεις αλλά σιγά σιγά στήθηκε καλά. Δεν έκανε κάτι άσχημο η κοπέλα αλλά δεν ήτανε και το πέρασμα που θα θυμάμαι. Τυπικό πρόγραμμα χωρίς κάτι το αρνητικό ή κατακριτέο.

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
590
Πόντοι
81
. Φίλε Panago εδώ μέσα γράφουμε 2 ή 3 και τα κοράκια περιμένουν να δουν τι θα πούμε ποιες είναι καλές και πάνε μετά πιάνουν στασίδι και όταν πάμε εμείς δεν παίρνουμε σειρά.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Μετά από καιρό καλησπέρα σε όλους. Το είχα ρίξει στα εσκορτ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το (προσωρινό ελπίζω) κλείσιμο του Καρδίτσης. Γενικά πάντως βλέπω ελάχιστη ενημέρωση πέραν μερικών ατόμων και είναι κρίμα. Νταξει δεν περίμενα το συγκεκριμένο τοπικ να έχει τρελή συμμετοχή αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να γράφουν περισσότεροι. Τέλος πάντων.
μπράβο για την ενημέρωση.
Εγω δεν νομιζω να επανέλθω,πηγαίνω εδω κ καιρό αλλου κ ησυχασα.
δεν μ αρεσει η μπουρδελοκατάσταση που διαμορφωθηκε στην περιοχη

Τελευταία τροποποίηση:

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
590
Πόντοι
81
μπράβο για την ενημέρωση.
Εγω δεν νομιζω να επανέλθω,πηγαίνω εδω κ καιρό αλλου κ ησυχασα.
δεν μ αρεσει η μπουρδελοκατάσταση που διαμορφωθηκε στην περιοχη
Φίλε Dimimits , η καταστάσις εις την περιοχή βαίνει καλώς κατά την ταπεινή άποψη μου απλά δεν γουστάρω τα κοράκια που διαβάζουν μόνο τις εμπειρίες μας και τις κριτικές μας και τρέχουν και πιάνουν στασίδι στα μαγαζιά αφήνοντας εμάς μετά στην αναμονή ,στην αναμονή για τις όμορφες και σέξυ κοπέλες, γιατί στα μπάζα δεν πατάνε να δουν αν είναι μπάζα ή όχι περιμένουν να διαβάσουν τι θα γράψουμε εμείς που πάμε και τις δοκιμάζουμε όλες και σπρώχνουμε αρκετά φράγκα.

babis372

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Like
267
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό .Μπράβο στον φίλο Πανάγο για την ενημέρωση για την κατάσταση πού επικρατεί στην περιοχή μας , και συμφωνώ σε αυτά που έγραψε παραπάνω. προσωπικά καί εγώ πλέον προτιμάω να κάνω το πέρασμα καί τις επιλογές μου με κορίτσια αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω ενημέρωση (σχόλια) γιατί πριν καιρό σε κάποιους δεν ήταν επιθυμητά τα σχόλια μου. Τώρα είναι καλύτερα?

Anzela$$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
3.721
Πόντοι
456
Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ αύριο Παρασκευή 30.08 η ΑΜΑΛΊΑ είναι τελευταία μέρα
1000046653.jpg
1000046651.jpg

Stories