You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 857K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Φίλε δεν κατάφερα να την βρω είχα κανονίσει μαζί της πήγα και δεν σήκωνε το τηλέφωνοΑν πας ενημέρωσε γιατί τη βλέπω έρχεται και Λάρισα...
Με περνει μετά κάτι μου έλεγε δεν ακουγόταν ξαναπάω που μου λέει παλυ δεν σήκωνε
Τζάμπα χρόνο έφαγα
paparas1999
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι τιμες παιζουν?Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ η ΜΠΈΛΛΑ αύριο 15.08 τελευταία μέρα. Θα είμαστε ανοιχτά από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι στις 1:00 το βράδυ
Anzela$$$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2023
- Like
- 3.721
- Πόντοι
- 456
6940662761 τηλέφωνο για πληροφορίεςτι τιμες παιζουν?
elpotero
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Εχετε καμία χρήσιμη πληροφορία; --->
Χανια Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου!!!
Μόνο για αντρες απαιτητικούς...είμαι Ελληνίδα καυτή και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ με κλεμένες φωτογραφίες !!! Φουλ πρόγραμμα 6970531070
kanesex.com
TzogadorosApoLidl
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2022
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Είχα γράψει πιο παλιάΕχετε καμία χρήσιμη πληροφορία; --->
Χανια Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου!!!
Μόνο για αντρες απαιτητικούς...είμαι Ελληνίδα καυτή και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ με κλεμένες φωτογραφίες !!! Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
Στις φωτογραφίες είναι η ίδια ίσως λίγο πιο λεπτή
Ωραία σε όλα αλλά άμα πάρεις 2 εκτονωσεις στα 100 θα σου λέει μετά ε κάναμε και το ένα κάναμε και το άλλο και εν τέλει θα δώσεις 100 για μια φορά
elpotero
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ!Είχα γράψει πιο παλιά
Στις φωτογραφίες είναι η ίδια ίσως λίγο πιο λεπτή
Ωραία σε όλα αλλά άμα πάρεις 2 εκτονωσεις στα 100 θα σου λέει μετά ε κάναμε και το ένα κάναμε και το άλλο και εν τέλει θα δώσεις 100 για μια φορά
Ενημερώνω !
Πηγες τι λεει??Σε ευχαριστώ!
Ενημερώνω !
panagoskgkp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.738
- Πόντοι
- 481
Μετά από καιρό καλησπέρα σε όλους. Το είχα ρίξει στα εσκορτ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το (προσωρινό ελπίζω) κλείσιμο του Καρδίτσης. Γενικά πάντως βλέπω ελάχιστη ενημέρωση πέραν μερικών ατόμων και είναι κρίμα. Νταξει δεν περίμενα το συγκεκριμένο τοπικ να έχει τρελή συμμετοχή αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να γράφουν περισσότεροι. Τέλος πάντων.
Στο Χ είναι μια Χριστίνα, μια ξανθιά μιλφοθειτσα. Έχω περάσει δύο φορές μαζί της. Τίποτα το ιδιαίτερο. Τη μια βαριοταν κιόλας που ζούσε. Έφυγα. (Αδιανόητο το να ζητά η συγκεκριμένη 40 ευρώ απλό πρόγραμμα. Απλά αδιανόητο. Τίποτα άλλο. Εμείς φταίμε)
Στο Λαρίσης της Αναστασίας έχουμε την μιλφ Άννα. Μια συμπαθητική και άκρως κοινωνική φυσιογνωμία. Οκ. Δεν τρελάθηκα. Έχει ένα συμπαθητικό βυζί, κώλο καλουτσικο για την ηλικία της. Η κοπέλα μέσα έκανε τα τυπικά. Με καβάλησε προς τιμήν της και για λίγα λεπτά με βαθιά καθίσματα. Πίπα όχι τόσο καλή, κάπως αγαρμπη και στα τέσσερα άντεξε σε δυνατούς ρυθμούς χωρίς βέβαια να έχει καμία τρελή συμμετοχή. Απλά στήθηκε ωραία. Να πω επίσης ότι ήτανε πολύ άνετη με το θέμα χρόνου. Δε βιάστηκε να φύγει από το δωμάτιο αν και αυτά δε μου λένε και κάτι.
Τέλος στο Πύλης έχουμε την Αμαλία. Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες θα δείτε κι από κοντά. Συμπαθητικό κορίτσι, λίγη κοιλιά, ωραία βυζάκια που δεν τα προσφέρει για τίποτα και κωλαρακι ικανοποιητικό. Με το χαμόγελο ήτανε και ορεξατη. Στον αγώνα έκανε μια τίμια πίπα, ξεκίνησε να καβαλάει εκείνη, χωρίς καθίσματα αλλά με ωραία αίσθηση του μουνιου της. Τελείωμα στα τέσσερα, όπου στην αρχή απέφευγε λίγο τις διεισδύσεις αλλά σιγά σιγά στήθηκε καλά. Δεν έκανε κάτι άσχημο η κοπέλα αλλά δεν ήτανε και το πέρασμα που θα θυμάμαι. Τυπικό πρόγραμμα χωρίς κάτι το αρνητικό ή κατακριτέο.
Στο Χ είναι μια Χριστίνα, μια ξανθιά μιλφοθειτσα. Έχω περάσει δύο φορές μαζί της. Τίποτα το ιδιαίτερο. Τη μια βαριοταν κιόλας που ζούσε. Έφυγα. (Αδιανόητο το να ζητά η συγκεκριμένη 40 ευρώ απλό πρόγραμμα. Απλά αδιανόητο. Τίποτα άλλο. Εμείς φταίμε)
Στο Λαρίσης της Αναστασίας έχουμε την μιλφ Άννα. Μια συμπαθητική και άκρως κοινωνική φυσιογνωμία. Οκ. Δεν τρελάθηκα. Έχει ένα συμπαθητικό βυζί, κώλο καλουτσικο για την ηλικία της. Η κοπέλα μέσα έκανε τα τυπικά. Με καβάλησε προς τιμήν της και για λίγα λεπτά με βαθιά καθίσματα. Πίπα όχι τόσο καλή, κάπως αγαρμπη και στα τέσσερα άντεξε σε δυνατούς ρυθμούς χωρίς βέβαια να έχει καμία τρελή συμμετοχή. Απλά στήθηκε ωραία. Να πω επίσης ότι ήτανε πολύ άνετη με το θέμα χρόνου. Δε βιάστηκε να φύγει από το δωμάτιο αν και αυτά δε μου λένε και κάτι.
Τέλος στο Πύλης έχουμε την Αμαλία. Ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες θα δείτε κι από κοντά. Συμπαθητικό κορίτσι, λίγη κοιλιά, ωραία βυζάκια που δεν τα προσφέρει για τίποτα και κωλαρακι ικανοποιητικό. Με το χαμόγελο ήτανε και ορεξατη. Στον αγώνα έκανε μια τίμια πίπα, ξεκίνησε να καβαλάει εκείνη, χωρίς καθίσματα αλλά με ωραία αίσθηση του μουνιου της. Τελείωμα στα τέσσερα, όπου στην αρχή απέφευγε λίγο τις διεισδύσεις αλλά σιγά σιγά στήθηκε καλά. Δεν έκανε κάτι άσχημο η κοπέλα αλλά δεν ήτανε και το πέρασμα που θα θυμάμαι. Τυπικό πρόγραμμα χωρίς κάτι το αρνητικό ή κατακριτέο.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
μπράβο για την ενημέρωση.Μετά από καιρό καλησπέρα σε όλους. Το είχα ρίξει στα εσκορτ το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά το (προσωρινό ελπίζω) κλείσιμο του Καρδίτσης. Γενικά πάντως βλέπω ελάχιστη ενημέρωση πέραν μερικών ατόμων και είναι κρίμα. Νταξει δεν περίμενα το συγκεκριμένο τοπικ να έχει τρελή συμμετοχή αλλά σίγουρα θα μπορούσαν να γράφουν περισσότεροι. Τέλος πάντων.
Εγω δεν νομιζω να επανέλθω,πηγαίνω εδω κ καιρό αλλου κ ησυχασα.
δεν μ αρεσει η μπουρδελοκατάσταση που διαμορφωθηκε στην περιοχη
Τελευταία τροποποίηση:
Argento
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Like
- 590
- Πόντοι
- 81
Φίλε Dimimits , η καταστάσις εις την περιοχή βαίνει καλώς κατά την ταπεινή άποψη μου απλά δεν γουστάρω τα κοράκια που διαβάζουν μόνο τις εμπειρίες μας και τις κριτικές μας και τρέχουν και πιάνουν στασίδι στα μαγαζιά αφήνοντας εμάς μετά στην αναμονή ,στην αναμονή για τις όμορφες και σέξυ κοπέλες, γιατί στα μπάζα δεν πατάνε να δουν αν είναι μπάζα ή όχι περιμένουν να διαβάσουν τι θα γράψουμε εμείς που πάμε και τις δοκιμάζουμε όλες και σπρώχνουμε αρκετά φράγκα.μπράβο για την ενημέρωση.
Εγω δεν νομιζω να επανέλθω,πηγαίνω εδω κ καιρό αλλου κ ησυχασα.
δεν μ αρεσει η μπουρδελοκατάσταση που διαμορφωθηκε στην περιοχη
babis372
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Like
- 267
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους μετά από καιρό .Μπράβο στον φίλο Πανάγο για την ενημέρωση για την κατάσταση πού επικρατεί στην περιοχή μας , και συμφωνώ σε αυτά που έγραψε παραπάνω. προσωπικά καί εγώ πλέον προτιμάω να κάνω το πέρασμα καί τις επιλογές μου με κορίτσια αλλά δεν μπαίνω στην διαδικασία να κάνω ενημέρωση (σχόλια) γιατί πριν καιρό σε κάποιους δεν ήταν επιθυμητά τα σχόλια μου. Τώρα είναι καλύτερα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K