Λοιπόν στο Λαρίσης είναι ξανά η Αμαλία. Νεαρό κορίτσι. Όμορφη. σήμερα βέβαια σε σχέση με την πρώτη φορά μαζί της μου φάνηκε λίγο κουρασμένη. Όχι ότι έκανε αγγαρεία. Αλλάξαμε τρεις στάσεις, αλλά μου έδειξε ότι πονούσε κάπως κι έβαζε τζελ οπότε κι εγώ δεν ανέβασα ρυθμούς. Μέχρι τις 27.
Στο Πύλης νέα παρουσία η Ναταλί. Από Ουκρανία μου είπε η κυρία της υποδοχής. Να μην πω ψέματα εμφανισιακά δε με κέρδισε η κοπέλα. Μην περιμένετε σώμα Μαργαρίτας ή Νίκης πχ. Έχει κάποια παραπάνω κιλά, ιδίως στην κοιλιά, πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο ούτε κι άσχημο βέβαια, δυνατό σημείο ο κωλος της ο οποίος ήτανε πέτρα. Αφού πήγα και πήγα ως το μαγαζί πέρασα. Η κοπέλα μέσα τα έδωσε όλα και με εξέπληξε. Έκανε πίπα με διάρκεια, deepthroat συνέχεια. Πήγαμε ιεραποστολικό, στα τέσσερα σε πολύ δυνατούς ρυθμούς, δεν έκλεψε καθόλου. Ίσα ίσα είχε στηθεί φανταστικά. Κουράστηκα σε μια φάση, με βάζει κάτω ξανά πίπα με φουλ ένταση. Περνάει από πάνω καβαλάει δυνατά. Μετά πάλι πίπα μέχρι το τέλος. Προσωπικά πάντα, ως εμφάνιση δεν ήτανε και το καλύτερο μου αλλά εν τέλει πέρασα καλά. Έχω πάει μετά λύπης μου με πολύ χειρότερες σε όλους τους τομείς από τη Ναταλί.