Alex Mason
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 206
στο Καρδιτσης τυπε, νομιζω απο χθες.γινε συγκεκριμενος...που ποιος ποτε
Εγω καρφι για τουμπαναρα Στεφανια θα παω
στο Καρδιτσης τυπε, νομιζω απο χθες.γινε συγκεκριμενος...που ποιος ποτε
Πω πολύ δυνατό! Το ακούω!μέχρι ποτέ θα κάτσει ;ΕΜΜΑΝΟΥΈΛΑ - Μηχανή Του Sex - Εμφάνιση Θεάς -3η Συνάντηση σήμερα (3 μέρες συνεχόμενες), Πρόσωπο,Βυζάρες,Ποδάρες,δαχτυλακια πανέμορφα με κόκκινο νύχι - την ξεπάτωσα στο Πρωκτικό - Απόλαυση Το Sex μαζί της - ο χρόνος είναι πολύτιμος και τέτοιες στιγμές δεν τις ζεις εύκολα - φορτώστε χρήμα και ορμάτε όσο προλαβαίνετε...στο Καρδίτσης ή αλλιώς Στούντιο Αφροδίτη.
...έως και την ΤρίτηΠω πολύ δυνατό! Το ακούω!μέχρι ποτέ θα κάτσει ;
Ηρθε η αγαπη μου!Στούντιο ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΠΎΛΗΣ από αύριο Δευτέρα 11.03 η ΜΑΡΓΑΡΊΤΑ
για 5 δεν ξερω,αλλα οπως εγραψα κ γω σε παλιοτερο μου ποστ ...Πέρασμα από Καρδίτσης σήμερα το πρωί με Εμμανουέλα, χώρος χάλια, στα του αγώνα τωρα με αριστα το 10 βαζω πέντε γιατί δεν είχε καμία σχέση με όσα κάποιοι έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια εδώ μέσα.
Αργοπορημενα για Εμμανουελα -αν εξαιρεσω το αψογο στησιμο της στην διαρκεια του τσιμπουκιου κ την πιπα της που κινηθηκε σε υψηλα στανταρτ,οχι φτανωντας ομως το μεγαλειο της Σονιας που εχει περασει απο τον ιδιο οικο,κατα τα αλλα απλα τυπικη στα στησιματα,δεν ειδα ουτε pse ουτε gfe τπτ απο αυτα...
60 θελει για γαμησι μια πιστολια κ αν θυμαμαι καλα για μια ωρα 100$.Ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ?ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Έφτασα στα Τρίκαλα ανεξαρτητη Έλενα 33 χρόνων Σε περιμένω ανυπόμονα έλα να με πάρεις όπως σου αρέσει δεν θα σου χαλάσω χατήρι . Έλα καυλωμενος και θα φύγεις ευχαριστημένος.Σε περιμένω σε δικό μου χώρο στα Τρίκαλα Έλενα 6999532491kanesex.com
Έχει ξαναέρθει νομίζω
Εκανα σταση, ειχε 2-3 ατομα μεσα (εναν δωματιο, 2 στον καναπε). περιμενα να τη τελειωσει και να τη δω.Πέρασμα από Καρδίτσης σήμερα το πρωί με Εμμανουέλα, χώρος χάλια, στα του αγώνα τωρα με αριστα το 10 βαζω πέντε γιατί δεν είχε καμία σχέση με όσα κάποιοι έχουν αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια εδώ μέσα.
ΚαλώςΕκανα σταση, ειχε 2-3 ατομα μεσα (εναν δωματιο, 2 στον καναπε). περιμενα να τη τελειωσει και να τη δω.
βγαινωντας ο τυπος κουνανε αρνητικα το κεφαλι, δε περασα παρολο το οτι ειναι πολυ τουμπανο εμφανησιακα.
εγω θα περναγα οπως και να χει, γιατι πολλοι λενε ψεματα γιατι "τις θελουν μονο γιαυτους" ειτε γιατι ειναι προμοτορες.Καλώς
Παράξενο όμως ρε εσυ γιατί η γυναίκα φαίνεται τούμπανο και έλεγα να κάνω μια επίσκεψη σήμερα αλλά με αυτά που ακούω άστο καλύτερα
Με βάζεις σε σκεψει να ξέρεις χαχαχα ισχύει παντός ότι ποιο τούμπανο έχει έρθει με βλέπω να πάω και εγώ το απόγευμα! Δεν χάνεται τέτοιο κορμίεγω θα περναγα οπως και να χει, γιατι πολλοι λενε ψεματα γιατι "τις θελουν μονο γιαυτους" ειτε γιατι ειναι προμοτορες.
παντα θελω να περνω προσωπικη αποψη. η κοπελα ειναι οτι πιο τουμπανο εχει ερθει στην περιοχη (εμφανησιακα) τα τελευταια χρονια.
ειχε κοσμο δυστυχως και η αναμονη ηταν 30' το λιγοτερο, ξαναπερασα στις 10.30+ το βραδυ οπου παλι ειχε 3-4 αυτοκινητα εξω...
αν ξαναρθει θα παω 5-6 το απογευμα να μαι ανετος, ειναι πολυ ομορφη για να περασει χωρις προσωπικη δοκιμη
πηγαινε και πες μας τυπε! δυστυχως ειμαι αρκετα χλμ μακρια και δε μπορω να παω μονος για 1 γαμισι (μονο συνδιασμο για ποτο κτλ).έρθει με βλέπω να πάω και εγώ το απόγευμα! Δεν
Θα σου πω νέα μαν ναι εννοείτεπηγαινε και πες μας τυπε! δυστυχως ειμαι αρκετα χλμ μακρια και δε μπορω να παω μονος για 1 γαμισι (μονο συνδιασμο για ποτο κτλ).
τη Στεφανια πχ που ηταν στο Πυλης την ξερω απο παλιοτερα, αλλα γιαυτη δε γραφει κανεις τπτ, ενω πραγματικα ειναι παρα πολυ καλη
πολυ πανω απο τα στανταρ που εχουμε συνηθησει επαρχια (προσωπικα τετοιες μαρεσουν), αλλα δυστχως ερχετε πολυ σπανια.
τελευταια φορα την ειχα παρει στο Πυλης (3φορες μεσα σε 1 εβδομαδα) Πασχα του 2023 που ημουν χωριο με αδεια και ξαναρθε σχεδων 1 χρονο μετα...