dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ιζαμπελα στο Χ καλη και ομορφη παρουσια μελαχρινη καλο βυζι μαυρο μαλλι μακρυ ωραιο σωμα με καμπυλες πολυ καλη πιπα με παιχνιδια γλωσσας
ιζαμπελα στο Χ καλη και ομορφη παρουσια μελαχρινη καλο βυζι μαυρο μαλλι μακρυ ωραιο σωμα με καμπυλες πολυ καλη πιπα με παιχνιδια γλωσσας
Νικολετα μην την υπολογιζεις στο ροστερ της Αναστασιας δεν την θελει η δευτερη (μεγαλο το λαθος της κατεμε).οταν ερθει κανενα καλο μιλφ στο λαρισης (στεφανια, νικολετα) ριξτε μια ενημερωση
δεν ειμαστε για κασκαντεριλικια πλεων και λογο αποστασης και λογο τσεπης ;)
Η Νικολέτα γενικά έχει χαθεί. Ούτε στον Βόλο έχει εμφανιστεί τα τελευταία 2 χρόνια.Νικολετα μην την υπολογιζεις στο ροστερ της Αναστασιας δεν την θελει η δευτερη (μεγαλο το λαθος της κατεμε).
για τα κασκαντεριλικια συμφωνω,ειναι ενα λογος που εδω κ ενα μηνα εχω κοψει κ γω.δεν γουσταρω την κοροϊδια πλεον.
Η Στεφανία αναμένεται στον Βόλο στις 18 του μήνα. Έτσι μου είπε η τσατσά πριν κανα δεκαήμερο.οταν ερθει κανενα καλο μιλφ στο λαρισης (στεφανια, νικολετα) ριξτε μια ενημερωση
δεν ειμαστε για κασκαντεριλικια πλεων και λογο αποστασης και λογο τσεπης ;)
:-Η Νικολέτα γενικά έχει χαθεί. Ούτε στον Βόλο έχει εμφανιστεί τα τελευταία 2 χρόνια.
Αλλαγη στην Βιλα,εφυγε η Γιαννα ηρθε η Παολα.
busty με ωραιο βυζι,λευκο δερμα,καλο προσωπακι,νεαρη.
Αλλαγη στην Βιλα,εφυγε η Γιαννα ηρθε η Παολα.
busty με ωραιο βυζι,λευκο δερμα,καλο προσωπακι,νεαρη.
μεχρι 2 το βραδι,αν κ ποτε δεν εχω παει τοσο αργα για να διαπιστωσω αν ισχυει...Φιλε ξερεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο το σπιτακι και τι προγραμμα κανει η παολα? Αξιζει?
μεχρι 2 το βραδι,αν κ ποτε δεν εχω παει τοσο αργα για να διαπιστωσω αν ισχυει...
αν αξιζει?εξαρταται τι θες εσυ ο ιδιος...αν πχ εχεις υψηλες απαιτησεις σε υπηρεσιες,ψαξε κατι αλλο. ;)
Νικολετα μην την υπολογιζεις στο ροστερ της Αναστασιας δεν την θελει η δευτερη (μεγαλο το λαθος της κατεμε).
για τα κασκαντεριλικια συμφωνω,ειναι ενα λογος που εδω κ ενα μηνα εχω κοψει κ γω.δεν γουσταρω την κοροϊδια πλεον.
Φιλε ξερεις μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτο το σπιτακι και τι προγραμμα κανει η παολα? Αξιζει?
Ξερουμε μέχρι πότε θα κάτσει η Στεφανία?στεφανια ξανα στο λαρισης διπλα στα κινεζικα