colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
μπουρδέλο ειναιΓια στουντιο μιλαμε η δελο??
μπουρδέλο ειναιΓια στουντιο μιλαμε η δελο??
Μονικα στην Βιλλα.
πολυ δυνατο.Καλο???
πολυ δυνατο.
εξαιρετικος Busty σωματοτυπος.
ειναι προς μεγαλοχωρι βγαινοντας απο την πολη επι της οδου λαρισης διπλα σε κατι κινεζικα και απεναντι απο το πρατηριοπαιδιά, επειδή δεν ειμαι απο την περιοχή.. το Λαρίσης που ειναι?
ενδιαφερονΣτο Χ λέει έχει ταιλανδεζα
για πες για αυτη στο καρδιτσης...δοκιμασες>? εχει βυζαρα κτλ>?Πρέπει να ξαναγυρίσε η Έλενα η πιπινα στην ανάστασια και στο Καρδίτσης μια ψηλή όμορφη με λίγο τσιριχτή φωνουλα
δεν δοκιμασαγια πες για αυτη στο καρδιτσης...δοκιμασες>? εχει βυζαρα κτλ>?
Ναταλι Ρωσσιδα λεει το κωλοχαρτο απ εξω.στο Καρδίτσης μια ψηλή όμορφη με λίγο τσιριχτή φωνουλα
Ναταλι Ρωσσιδα λεει το κωλοχαρτο απ εξω.
κλασσικη Σλαβικη μαπα,στρογγυλοπροσωπη με ωραια ματια κ καλο κορμι,2 αρι βυζι.
μεσα στο δωμα φολα μυγιαγγιχτη,μου σπασε τα @@ κ κατεληξα να χυσω με χειρογλυκανο...
πανε 30 ευρω στα σκουπιδια
φολα κομοδινατη,μηδεν σε στησιματα,μηδεν σε gfe,pse,προγραμμα ξεπετε κονσερβα,χυσε να τελειωνουμε.
στη Χοτ βιλλα ανοικτη,με αλλη φολα απο κει,την Γιαννα,την εχω παρει στο παρελθον ,(εχω κ κριτικη) ,φτανει μια φολα,δεν θελουμε αλλη γτ θα βαρυστομαχιασουμε ...
ειχα κανα μηνα να πατησω σε τσαρδι,αλλα τοσο κ περισσοτερο θα κανω μου φαινεται...
αμα ρθει τπτ καλο σφυρα, i rest my case
ιζαμπελα στο Χ καλη και ομορφη παρουσια μελαχρινη καλο βυζι μαυρο μαλλι μακρυ ωραιο σωμα με καμπυλες πολυ καλη πιπα με παιχνιδια γλωσσαςαμα ρθει τπτ καλο σφυρα, i rest my case