ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Τριτη κ φαρμακερη καταθεση.
ηθελε να με ξεπεταξει.
αγαπουλίαση χωρίς αντίκρυσμα;
Τριτη κ φαρμακερη καταθεση.
ηθελε να με ξεπεταξει.
αγαπουλίαση χωρίς αντίκρυσμα;
π.μ.Δεν σεβάστηκε τα φράγκα του φίλου μου του @διμμιτς η κάργια.... :S
Ούστα διάλα,κόκκινη κάρτα...
Ακολουθωντας το σχολιο του μπιλυ13 να γαμαμε θειτσες,σημερινη επισκεψη στο σπιτακι προς Πυλη
Ανοιχτο με Πετρουλα μιλφ στις επαλξεις
2η επισκεψη η οποια στεφθηκε με επιτυχια,αναλυτικα στην κριτικη που θα ακολουθησει.
Δυστηχως το τσαρδι θα κλεισει για κανα μηνα (λογω προβληματος με την ανανεωση της αδειας της εκδιδομενης).Ποτε ακριβως δεν μου ειπαν...οποτε οποιος προλαβει τωρα για
Στα υπολοιπα σπιτακια δεν πηγα,αλλα φανταζομαι θα εχει μια απο τα ιδια,δηλ. την Γερμανιδα στο Καρδιτσης,κ την μαυρουλα στο σπιτακι στο Λαρισης.
να τα σκισεις μυστη μου
Ωραίος.
Εγώ θα γαμήσω 2 πιπίνια σήμερα και θα στα αφιερώσω...
προσωπικα εχω πολυ καιρο να παω,μιας κ ειναι κ αρκετα εξτρα χιλιομετρα για μενα...Ξέρει κανείς τι παίζει στο X Studio; Έχει τίποτα καλό;
stoa phgesπροσωπικα εχω πολυ καιρο να παω,μιας κ ειναι κ αρκετα εξτρα χιλιομετρα για μενα...
χοτ βιλα πηγε κανεις?ακομη Μιχαελα εχει ή αλλαξε?
oχιstoa phges
Ετοιμάζω επίθεση σε πιπινάκια από Δευτέρα...oχι
μονο γαμησι κ φαι τιποτα αλλο.
Ετοιμάζω επίθεση σε πιπινάκια από Δευτέρα...
Θείτσες...χοντρές...μιλφογκίλφ,με τίποτα...
Μόνο φρεσκαδούρα.......
ωραιος.Επίσκεψη χοτ βίλλα απόψε, νέο αίμα, Έλλη από Ρουμανία. Εμφάνιση, κάποια παραπανίσια κιλά που διακρίνονται έντονα στην κοιλιά και στον κώλο της, πρόσωπο χμ, μέτριο, δεν την λες άσχημη, 24 ετών είπε. Έχει 4 χρόνια Ελλάδα, η προφορά της είναι πολύ καλή. Εμένα παντως δε μου άρεσε καθόλου καθώς ήρθε πολύ ξινισμένη στο δωμάτιο, μπορεί να ήταν κουρασμένη, είχε διάθεση σα να μην ήθελε, να μη γούσταρε καθόλου και την έβγαλε και πριν μπω στο δωμάτιο, όταν τη σύστησε η τσατσά. Θα την έκανα αλλά ας όψονται τα χιλιόμετρα.
Έβγαλε αρνητική διάθεση και έπεσε για πίπα με ένα 'καταναγκαστικό' τρόπο. Στην πίπα όμως ήταν καλή βαθειά και με ένταση. Στάσεις ιεραποστολή χμ, έβλεπα τη βαρεμάρα της και ξενέρωνα, από πίσω όμως ήταν καλή, αν και έχει ξεχειλωμένο μουνί ως συνήθως. Εκεί τελείωσα καλούτσικα.
Προσωπικά δεν ξαναπάω σ'αυτήν εκτός και αν την πέτυχα σε άσχημη στιγμή. Οψόμεθα...
σημερινη καταθεση στην καινουργια αφιξη στην Βιλα
μαλλον ειναι η κοπελιτσα που περιγραφει πιο πανω το παλικαρι,βεβαια μου ειπε αλλο ονομα Παολα,Παυλα,κατι τετοιο.
καλα περασα-για πρωτη γνωριμια-θα ξαναδοκιμαστει σε τυχαιο χρονο.
Αργοτερα αναλυτικη κριτικη κ ενα εξτρα τιπ μονο σε παλια μελη και μονο με π.μ.
Γιατι εγω φροντιζω για σας.
30 ευρω το κοστουμι ναουμε.