Νέα

Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 863K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μιχαελα
22 ετων,μαυρο μαλλακι(αν διεκρινα καλα),busty σωματοτυπος,βυζια καλα ικανοποιητικα σε μεγεθος (γυρω στο 2,5 αρι τα υπολογιζω),πολυ καλος κωλος,συμπαθητικο-ομορφο προσωπακι....εχει παρει εξτρα κιλλακια απο τον περασμενο Νοεμβρη,αλλα οχι κατι το φοβερο...πιρσινγκ + ωραιο βλεμμα,να τα λεμε αυτα παιδια :wink:

Τσατσα ευγενικη κ διακριτικη.

Χωρος καθαρος,το ιδιο κ το δωματιο.Γνωστα σε ολους τους περαστικους.

Μιχαελα,ευδιαθετη κ χαμογελαστη κοπελιτσα κ σε σαλονι κ σε δωματιο...υποψια gfe,με φιλακια στα χειλακια,αγγαλιτσες...αυτα λιγο πριν την πιπα.Μου προσφερε τα ομολογουμενως ωραια βυζομπαλα της να τα ρουφηξω με την ησυχια μου...οσο ρουφουσα μου επαιζε την πουτσα καυλιαρικα. :rockon:
Πιπα:εμφαση μονο βαλανο κυριως,οχι σε κορμο,ουτε μπαλες...Ολιγολεπτη πιπα..ξεπετε δηλ. :P
Σεξ:ιεραποστολικο,οπου στηνεται τιμια κ τον τρωει καλα και cow girl,οπου κουνηθηκε για αρκετη ωρα,ενω με καρφωνε με το βλεμμα της.Εχυσα δυνατα κ στραγγιξα καλα.

Αισθηση δεισδυσης καλη κ το νινακι εννοειται ξυρισμενο.
Εννοειται οτι θα ξανατιμηθει λιαν συντομως...θελω να το σκισω το πιπινακι.
Εδωσα 30,γιατι τοσα ειχα.οικονομικη στενοτης εχει πλακωσει.

@gl για σενα μαν η κριτικη...τραβα ριξτης ενα,θα γουσταρεις.

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά, υπάρχει μια τεράστια έλλειψη ενημέρωσης για κωλόμπαρα κτλ στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα. Γνωρίζει κανείς γιατί; Θα ξεκινήσω μια συζήτηση γι' αυτό και θα κάνω την αρχή με ένα της γειτονιάς μου στην κατηγορία Κωλόμπαρα Καρδίτσας ;)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Παιδιά, υπάρχει μια τεράστια έλλειψη ενημέρωσης για κωλόμπαρα κτλ στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα. Γνωρίζει κανείς γιατί; Θα ξεκινήσω μια συζήτηση γι' αυτό και θα κάνω την αρχή με ένα της γειτονιάς μου στην κατηγορία Κωλόμπαρα Καρδίτσας ;)
αν ανατρεξεις πολυ πισω θα δεις εχω κανει αναφορες για το κωλομπαρο Αφρος (που μαλιστα ειναι κ κοντα στο σπιτι μου )...πηγα καποιες φορες,αλλα το θεωρω χασιμο χρονου κ χρηματος...εαν σου ετυχε κατι καλο  :zfuck: σε καποιο,γραψτο εδω.

NoShit

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
αν ανατρεξεις πολυ πισω θα δεις εχω κανει αναφορες για το κωλομπαρο Αφρος (που μαλιστα ειναι κ κοντα στο σπιτι μου )...πηγα καποιες φορες,αλλα το θεωρω χασιμο χρονου κ χρηματος...εαν σου ετυχε κατι καλο  :zfuck: σε καποιο,γραψτο εδω.

Ένα δίκιο το έχεις, απλά εγώ δεν αναφέρομαι σε κωλόμπαρα που... ξέρουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και καρφώνεσαι κιόλας ;) αλλά για κάποια κρυμμένα που δεν τα παίρνει το μάτι σου, και ίσως να έχει πολλά τέτοια που δεν τα γνωρίζουμε. Αυτά εμπλουτίσουν τις ελάχιστες επιλογές μας (Ειδικά στην Καρδίτσα μόνο χοτ βίλλα!).

Π.χ. πρόσφατα ανακάλυψα στην Καρδίτσα ένα μπαράκι στο οποίο εκδίδεται μια Βουλγάρα νταρντάνα και ήταν τόσο καιρό κοντά στο σπίτι μου! Θα αναφερθώ στην τοποθεσία περισσότερο για τους Καρδιτσιώτες διότι οι υπόλοιποι είναι δύσκολο να το βρείτε χωρίς GPS φυσικά ;)

Είναι στη συμβολή των οδών Καραισκάκη και Κων/νου Παλαιολόγου (η πρώτη παράλληλη της Λάππα προς τη νέα αγορά της πόλης), είναι επί της Κων/νου Παλαιολόγου και λέγεται καφέ μπαρ 'Αντζελα. Θα δω ακριβή αριθμό. Δεν έχω πάει ακόμα, αν ρωτάτε αλλά έτυχε να περάσω απέξω αργά και να βγει έξω η πουτάνα με το ανάλογο ντύσιμο, κάποιος γνωστός μου είπε ότι εκδίδεται. Τώρα δεν είναι κρίμα να έχεις δίπλα στο σπίτι σου κάτι τέτοιο και να μην το ξέρεις; Ως εναλλακτική ρε παιδί μου , δεν είναι στούντιο!
:)

Απλά σκέφτομαι πόσα τέτοια θα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε...  :huh:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Είναι στη συμβολή των οδών Καραισκάκη και Κων/νου Παλαιολόγου (η πρώτη παράλληλη της Λάππα προς τη νέα αγορά της πόλης), είναι επί της Κων/νου Παλαιολόγου και λέγεται καφέ μπαρ 'Αντζελα. Θα δω ακριβή αριθμό. Δεν έχω πάει ακόμα, αν ρωτάτε αλλά έτυχε να περάσω απέξω αργά και να βγει έξω η πουτάνα με το ανάλογο ντύσιμο, κάποιος γνωστός μου είπε ότι εκδίδεται. Τώρα δεν είναι κρίμα να έχεις δίπλα στο σπίτι σου κάτι τέτοιο και να μην το ξέρεις; Ως εναλλακτική ρε παιδί μου , δεν είναι στούντιο!
:)

Απλά σκέφτομαι πόσα τέτοια θα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε...  :huh:
το ξερω αυτο το μαγαζι...ειναι καλτ κ σερβιρει 500 αρα μπυρα (συνηθως) Αμστελ  :grin: :grin:
εχει τυχει να περασω κ γω πολυ αργα το βραδυ κ να την δω να στηνεται εξω στην εξωπορτα του μαγαζιου (το οποιο ειναι μια τρυπα)...απ εξω εχω προσεξει οτι εχει μινι πανω σκαλιτσα που οδηγει σε παταρι (?), ή καποιο ημιοροφο (?) κατι τετοιο...ισως εχει κανα γαμιστρωνα πανω...οταν την ειχα δει τη τυπισα φορουσε ενα πολυ εφαρμοστο κοκκινο φορεμα σχεδον τσιτα ηταν πανω της,εχει μεγαλα βυζια,μετριο/πουτανε προσωπο κ μαυρο μαλλι πιασμενο..ειναι μιλφ.
δεν ξερω εαν λεμε την ιδια κ εαν ειναι αυτη η Βουλγαρα...αλλα το παλιο μου πορνοεστικτο χτυπησε κοκκινο κ φωναζει απο μακρυα οτι η κυρια τον πνιγει τον κουνελο. :zfuck: :pipa1:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Hot villa

Η Καρλα εφυγε για Αθηνα (ποια αποχη κ παπαριες που λενε μερικοι.... :tooth:) κ επιστροφη της μπαστι πιτσιρικας Μιχαελας.Σωματοτυπος οπως περιγραφω στην κριτικη,αλλα εχει απο τοτε παρει τα κιλλακια της...πιρσινγκ -εαν διεκρινα καλα -πλαι στο στομα,ρομαντικη διαθεση(οχι οπως το εννοει ο φιλος μας Κομπρας),καλες υπηρεσιες (εξαιρειται η ξεπετα πιπα).ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σε κριτικη που θα συμπληρωνει την ηδη υπαρχουσα. ;)

Ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ13:Στην επιστροφη σταματησα σε ενα Καρφουρ μαρκετ να ψωνισω κατι...εξερχομενος απο το μαγαζι,2 Ελλεινιδες μολις με ειδαν λενε:'' καλα δεν το πιστευω''... :jerking: :jerking: (προφανως τις ενοχλησε η εξτριμ μου εμφανιση κ το καλυτερο 4-τροχο που οδηγω...αυτες οδηγουσαν απαξιωμενο αγροτικο του μπαμπα τους.πουλο λεμε.  :birdman:

Η κριτικη που θα γραψω ειναι αφιερωμενη στο μελος gl.
Ανεξαρτητα του πως κ γιατι δεν ειναι πλεον μελος στο μπου,το εργο του (κριτικες + φωτος) θα μας στοιχειωνει για παντα.Ολα τα καλα καποτε τελειωνουν....
Ευχομαι καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανει. :cool2:
Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας  πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας  πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,
αν εννοεις Ελλεινιδες,γραμμενες τις εχω μαν  ;) :grin:

Έχουμε ανάγκη,ταβερνιακή μπύρα.... :grin: :grin: :grin: :hi: :hi: :hi: :wanker: :wanker: :wanker:

:grin: :hi:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας  πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,

αυτός ο πορνόγερος ο Μπουτάρης φταίει...
Στον Βαρδάρη βγαίνοντας από το μαγαζί πετύχαινες στον δρόμο και καμιά δικηγόρο που σε κοίταζε με βοϊδίσιο βλέμμα...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
αυτός ο πορνόγερος ο Μπουτάρης φταίει...
Στον Βαρδάρη βγαίνοντας από το μαγαζί πετύχαινες στον δρόμο και καμιά δικηγόρο που σε κοίταζε με βοϊδίσιο βλέμμα...

7f352571d1e436b2f37e45da33941a74.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τυπε πολυ απαξιωμενη καλτ περιοχη ο Βαρδαρης  :rockon:  :cum:  :cum: :cum:  :rockon:

εχω ενα φιλαρακι που μενει εκει και περναμε συχνα απο τα στριπ(μπλου ιγκουανα , φιβερ ) και τη πιατσα  :cum: :cum: :cum: :cum:  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
ρε παπαρες τι σπαμαρετε στην ενημερωση,τραβατε στο σπαμοθρεντ... :birdman: :birdman:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
σε λιγο θα με πεις και μπαμπω τυπε  :S
αγαπαμε Κωστακη σσ  :hi: κ ας λεμε κ καμμια κουβεντα παραπανω, :grin:

Παμε σε ενημερωση σημερινη

Χοτ Βιλλα:Mikaela η πιτσιρικα
Τριτη κ φαρμακερη καταθεση.Ειναι κριμα οταν η επομενη καταθεση σε τσουρκα γκρεμιζει τις θετικες εντυπωσεις της προηγουμενης καλης συνευρεσης.
Πιπα δεν εκανε (την απεφυγε,τζαμπα το φεσκοξυρισμα που εκανα),βιαστικη στο κυριως πιατο,διαθεση ξεπετας,δεν ηθελε να αλλαξει σημερα σταση (μαλλον βαριοτανε),ευτηχως στο τελος αλλαξαμε κ τελειωσα οπως ηθελα...το μονο καλο οτι στηνεται τιμια στα 4 κ οτι προσφερει βυζακια για γλυψιμο/χουφτωμα,χωρις να δυσανασχετει.Αλλα αυτα δεν πρεπει να ειναι αυτονοητα ετσι κ αλλιως?
Δεν ειχε ξινα μουτρα,αλλα ηθελε να με ξεπεταξει.Κ εν ολιγης το πετυχε.
Στιγμες σαν τις σημερινες ειναι που αναπολλω τα μεγαθηρια που περασανε απο αυτον τον οικο κ τα ιστορικα γαμησια που πεσανε.
Κοσμος δεν μπηκε-ουτε βγηκε,κοινως μυγες βαραω.

Ανεβαζω το χρονικο διαστημα στην μια καταθεση ανα 2 βδομαδες,κοινως θα χοντρυνω το παιχνιδι κ οποιος αντεξει.
Στοα,μπαρμπεκιου,κρυες μπυρες,morbid angel,massacre,death κ φρι οφ τζαρτζ γαμησι στην πατρωνα της γειτονιας...να δουμε ποιος θα αντεξει ναουμε.

Οβερ and out. :2on1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αγαπαμε Κωστακη σσ  :hi: κ ας λεμε κ καμμια κουβεντα παραπανω, :grin:

Παμε σε ενημερωση σημερινη

Χοτ Βιλλα:Mikaela η πιτσιρικα
Τριτη κ φαρμακερη καταθεση.Ειναι κριμα οταν η επομενη καταθεση σε τσουρκα γκρεμιζει τις θετικες εντυπωσεις της προηγουμενης καλης συνευρεσης.
Πιπα δεν εκανε (την απεφυγε,τζαμπα το φεσκοξυρισμα που εκανα),βιαστικη στο κυριως πιατο,διαθεση ξεπετας,δεν ηθελε να αλλαξει σημερα σταση (μαλλον βαριοτανε),ευτηχως στο τελος αλλαξαμε κ τελειωσα οπως ηθελα...το μονο καλο οτι στηνεται τιμια στα 4 κ οτι προσφερει βυζακια για γλυψιμο/χουφτωμα,χωρις να δυσανασχετει.Αλλα αυτα δεν πρεπει να ειναι αυτονοητα ετσι κ αλλιως?
Δεν ειχε ξινα μουτρα,αλλα ηθελε να με ξεπεταξει.Κ εν ολιγης το πετυχε.
Στιγμες σαν τις σημερινες ειναι που αναπολλω τα μεγαθηρια που περασανε απο αυτον τον οικο κ τα ιστορικα γαμησια που πεσανε.
Κοσμος δεν μπηκε-ουτε βγηκε,κοινως μυγες βαραω.

Ανεβαζω το χρονικο διαστημα στην μια καταθεση ανα 2 βδομαδες,κοινως θα χοντρυνω το παιχνιδι κ οποιος αντεξει.
Στοα,μπαρμπεκιου,κρυες μπυρες,morbid angel,massacre,death κ φρι οφ τζαρτζ γαμησι στην πατρωνα της γειτονιας...να δουμε ποιος θα αντεξει ναουμε.

Οβερ and out. :2on1:
Δεν σεβάστηκε τα φράγκα του φίλου μου του @διμμιτς η κάργια.... :S
Ούστα διάλα,κόκκινη κάρτα... :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom