dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
Respect...γράφουμε στα παπάρΓια μας απαξιωμένες και οπισθοδρομικές ΕλλΕηνίδες....
Respect...γράφουμε στα παπάρΓια μας απαξιωμένες και οπισθοδρομικές ΕλλΕηνίδες....
αν ανατρεξεις πολυ πισω θα δεις εχω κανει αναφορες για το κωλομπαρο Αφρος (που μαλιστα ειναι κ κοντα στο σπιτι μου )...πηγα καποιες φορες,αλλα το θεωρω χασιμο χρονου κ χρηματος...εαν σου ετυχε κατι καλο σε καποιο,γραψτο εδω.Παιδιά, υπάρχει μια τεράστια έλλειψη ενημέρωσης για κωλόμπαρα κτλ στην Καρδίτσα και στα Τρίκαλα. Γνωρίζει κανείς γιατί; Θα ξεκινήσω μια συζήτηση γι' αυτό και θα κάνω την αρχή με ένα της γειτονιάς μου στην κατηγορία Κωλόμπαρα Καρδίτσας ;)
αν ανατρεξεις πολυ πισω θα δεις εχω κανει αναφορες για το κωλομπαρο Αφρος (που μαλιστα ειναι κ κοντα στο σπιτι μου )...πηγα καποιες φορες,αλλα το θεωρω χασιμο χρονου κ χρηματος...εαν σου ετυχε κατι καλο σε καποιο,γραψτο εδω.
το ξερω αυτο το μαγαζι...ειναι καλτ κ σερβιρει 500 αρα μπυρα (συνηθως) ΑμστελΕίναι στη συμβολή των οδών Καραισκάκη και Κων/νου Παλαιολόγου (η πρώτη παράλληλη της Λάππα προς τη νέα αγορά της πόλης), είναι επί της Κων/νου Παλαιολόγου και λέγεται καφέ μπαρ 'Αντζελα. Θα δω ακριβή αριθμό. Δεν έχω πάει ακόμα, αν ρωτάτε αλλά έτυχε να περάσω απέξω αργά και να βγει έξω η πουτάνα με το ανάλογο ντύσιμο, κάποιος γνωστός μου είπε ότι εκδίδεται. Τώρα δεν είναι κρίμα να έχεις δίπλα στο σπίτι σου κάτι τέτοιο και να μην το ξέρεις; Ως εναλλακτική ρε παιδί μου , δεν είναι στούντιο!
Απλά σκέφτομαι πόσα τέτοια θα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε...
Έχουμε ανάγκη,ταβερνιακή μπύρα....το ξερω αυτο το μαγαζι...ειναι καλτ κ σερβιρει 500 αρα μπυρα (συνηθως) Αμστελ
Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,Hot villa
Η Καρλα εφυγε για Αθηνα (ποια αποχη κ παπαριες που λενε μερικοι.... ) κ επιστροφη της μπαστι πιτσιρικας Μιχαελας.Σωματοτυπος οπως περιγραφω στην κριτικη,αλλα εχει απο τοτε παρει τα κιλλακια της...πιρσινγκ -εαν διεκρινα καλα -πλαι στο στομα,ρομαντικη διαθεση(οχι οπως το εννοει ο φιλος μας Κομπρας),καλες υπηρεσιες (εξαιρειται η ξεπετα πιπα).ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ σε κριτικη που θα συμπληρωνει την ηδη υπαρχουσα. ;)
Ρομαντικο σκηνικο για μπιλυ13:Στην επιστροφη σταματησα σε ενα Καρφουρ μαρκετ να ψωνισω κατι...εξερχομενος απο το μαγαζι,2 Ελλεινιδες μολις με ειδαν λενε:'' καλα δεν το πιστευω''... (προφανως τις ενοχλησε η εξτριμ μου εμφανιση κ το καλυτερο 4-τροχο που οδηγω...αυτες οδηγουσαν απαξιωμενο αγροτικο του μπαμπα τους.πουλο λεμε.
Η κριτικη που θα γραψω ειναι αφιερωμενη στο μελος gl.
Ανεξαρτητα του πως κ γιατι δεν ειναι πλεον μελος στο μπου,το εργο του (κριτικες + φωτος) θα μας στοιχειωνει για παντα.Ολα τα καλα καποτε τελειωνουν....
Ευχομαι καλη συνεχεια σε οτι κ αν κανει.
αν εννοεις Ελλεινιδες,γραμμενες τις εχω μαν ;)Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,
Έχουμε ανάγκη,ταβερνιακή μπύρα....
:-* :-* :-*Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.
Το καλυτερο θα ηταν να σε εβλεπαν να εξερχεσαι απο το ιδρυμα.Ξερεις ποσες ξερω που μου λενε οταν περνωντας πετυχαινουν μια χαρα παιδια στα μπουρδελα,Μα ειναι δυνατον,εμεις νομιζαμε οτι εκει πατανε μονο κακασχημοι,φτωχοι,
αυτός ο πορνόγερος ο Μπουτάρης φταίει...
Στον Βαρδάρη βγαίνοντας από το μαγαζί πετύχαινες στον δρόμο και καμιά δικηγόρο που σε κοίταζε με βοϊδίσιο βλέμμα...
ΓΑΜΑ ΤΑ....
ρε παπαρες τι σπαμαρετε στην ενημερωση,τραβατε στο σπαμοθρεντ...
α μωρη τσουραπω κ συ...σιγανοπαππαδια ναουμε.σιγα την ενημερωση τυπε ολα τα μπαζα τα φερνουν επαρχια
α μωρη τσουραπω κ συ...σιγανοπαππαδια ναουμε.
αγαπαμε Κωστακη σσ κ ας λεμε κ καμμια κουβεντα παραπανω,σε λιγο θα με πεις και μπαμπω τυπε :S
Δεν σεβάστηκε τα φράγκα του φίλου μου του @διμμιτς η κάργια.... :Sαγαπαμε Κωστακη σσ κ ας λεμε κ καμμια κουβεντα παραπανω,
Παμε σε ενημερωση σημερινη
Χοτ Βιλλα:Mikaela η πιτσιρικα
Τριτη κ φαρμακερη καταθεση.Ειναι κριμα οταν η επομενη καταθεση σε τσουρκα γκρεμιζει τις θετικες εντυπωσεις της προηγουμενης καλης συνευρεσης.
Πιπα δεν εκανε (την απεφυγε,τζαμπα το φεσκοξυρισμα που εκανα),βιαστικη στο κυριως πιατο,διαθεση ξεπετας,δεν ηθελε να αλλαξει σημερα σταση (μαλλον βαριοτανε),ευτηχως στο τελος αλλαξαμε κ τελειωσα οπως ηθελα...το μονο καλο οτι στηνεται τιμια στα 4 κ οτι προσφερει βυζακια για γλυψιμο/χουφτωμα,χωρις να δυσανασχετει.Αλλα αυτα δεν πρεπει να ειναι αυτονοητα ετσι κ αλλιως?
Δεν ειχε ξινα μουτρα,αλλα ηθελε να με ξεπεταξει.Κ εν ολιγης το πετυχε.
Στιγμες σαν τις σημερινες ειναι που αναπολλω τα μεγαθηρια που περασανε απο αυτον τον οικο κ τα ιστορικα γαμησια που πεσανε.
Κοσμος δεν μπηκε-ουτε βγηκε,κοινως μυγες βαραω.
Ανεβαζω το χρονικο διαστημα στην μια καταθεση ανα 2 βδομαδες,κοινως θα χοντρυνω το παιχνιδι κ οποιος αντεξει.
Στοα,μπαρμπεκιου,κρυες μπυρες,morbid angel,massacre,death κ φρι οφ τζαρτζ γαμησι στην πατρωνα της γειτονιας...να δουμε ποιος θα αντεξει ναουμε.
Οβερ and out.