gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
στο σαλονι δεν φανηκαν εντυπωσιακααπο ΒΥΖΙΑ/ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ τι λεει?...γραψε ρε μαστορα.
στο σαλονι δεν φανηκαν εντυπωσιακααπο ΒΥΖΙΑ/ΒΥΖΟΜΠΑΛΑ τι λεει?...γραψε ρε μαστορα.
:- :-στο σαλονι δεν φανηκαν εντυπωσιακα
αυτη σταματησε να πηγαινει πρωινα....2 φορες που πηγα δεν την βρηκα.ελλη κανονικα στο ποστο της
mixaela λεει στην χοτβιλα καρδιτσας
μιρελα και γερμανιδα μιλφ ακομα απουσες μεχρι χτες στα τρικαλα,σημερα δεν πηγα να δω
μιχαελα την ξερει κανεις τι φρουτο ειναι;αξιζει;
διαβαζω μονο μπιλυ13 για να ακολουθει το σχετικο τροπικο μαυρισμα
τι να σε κανω...αφου δεν διαβαζεις...εκτος εαν διαβαζεις μονο τις δικες σου κριτικες...
περασα σημερα απο Βιλλα για Μιχαελα ,αλλα αντι αυτης πετυχα καινουργια κοπελα την καστανο/ξανθια μιλφ κοντοπουτανη Καρλα
πολυ καλη συνευρεση,αναλυτικα θα γραψω στην κριτικη
κοσμο -την ωρα που πηγα- δεν ειχε
ΥΓ εχω την υποψια οτι η κοπελα ειναι απο τα καταστηματα της Ρεμουνδου εξ Αθηνων...εαν οι Αθηναιοι συναγωνιστες εχουν διαπιστωσει απουσια της ,τοτε πιθανον εχω δικιο....
dude την ρωτησα απο που ειναι κ μου ειπε οτι ειναι απο ΒουλγαριαΥποτίθεται ότι λείπει στην πατρίδα της την Βουλγαρία.
Διάβασα την κριτική σου-η Κάρλα από Ρεμούνδου έχει σκούρο χρώμα δέρματος,ατσούμπαλο σώμα και αρκετά μέτριο(για να μη πω άσχημο σαν της Γεωργίας Βασιλειάδου...) πρόσωπο αλλά και καλές υπηρεσίες!
Αλλά οκ, δεν είμαι κατηγορηματικός! ;)
Η ουσία είναι ότι πέρασες καλά!
οντως μπιλυ δεν υπαρχουν ρομαντικα σκηνικα πλεον....@διμμιτς,ωραια όλα αυτά...αλλά δεν μου έχεις κανα ρομαντικο σκηνικο...τωρα τελευταια :S
dude την ρωτησα απο που ειναι κ μου ειπε οτι ειναι απο Βουλγαρια
επισης εχει ενα μικρο κενο αναμεσα στα μπροστινα της δοντια
στα σκοτεινα φωτα του τσαρδιου μου φανηκε οτι εχει μελαχροινο χρωμα δερματος.
το προσωπο της ειναι γλυκο περισσοτερο παρα ομορφο,ισως υπερεβαλα λιγο στην κριτικη μου,αλλα οντως Σλαβιζει σε χαρακτηριστικα κ μου φανηκε κ λιγο μεγαλο το κουτελο.
Ε, τότε έχεις δίκιο,αυτή πρέπει να είναι-και η καταγωγή και το χαρακτηριστικό κενό στα δόντια και το κούτελο δεν μπορεί να είναι συμπτώσεις! ;)
Και στο μαγαζί της έχει πει ότι θα λείψει για λίγο καιρό στη Βουλγαρία!