You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα σε Τρίκαλα & Καρδίτσα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tsodas77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 873K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ναι ειναι τιμια περιπτωση.Καλα νεα
Στην χοτβιλα επεστρεψε η Μονικα για την οποια εχω γραψει και πανηγυρικη κριτικη προ καιρου
Αξιζει με χιλια το κοριτσι να το τιμησετε
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
πηγα σημερα μαν απο κει,αψογη η Μονικα κ οι βυζαρες της μεγαλωσανε κ αλλο.Καλα νεα
Στην χοτβιλα επεστρεψε η Μονικα για την οποια εχω γραψει και πανηγυρικη κριτικη προ καιρου
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
τραγικη εικονα στην σημερινη μου πρωινη επισκεψη επι των τσαρδιων στα Τρικαλα.
Ωρα 12:00 κ το σπιτακι της Ελλης κλειστη πορτα,κλειστο φως κ μια εικονα εγκαταλειψης στο οικημα...
το σπιτακι της Μιρελας επισης κλειστο
κλειστο το Καρδιτσης(αλλα για αυτο ειναι γνωστο οτι θα ανοιξει Φλεβαρη)....τι εγινε ρε παιδια?τα κλεισε η Δημ.αρχη ή ετυχε?αν θελει δηλ. καποιος να γαμησει τις πρωινες ωρες,παιρνει πουλο χαλαρο....
Ωρα 12:00 κ το σπιτακι της Ελλης κλειστη πορτα,κλειστο φως κ μια εικονα εγκαταλειψης στο οικημα...
το σπιτακι της Μιρελας επισης κλειστο
κλειστο το Καρδιτσης(αλλα για αυτο ειναι γνωστο οτι θα ανοιξει Φλεβαρη)....τι εγινε ρε παιδια?τα κλεισε η Δημ.αρχη ή ετυχε?αν θελει δηλ. καποιος να γαμησει τις πρωινες ωρες,παιρνει πουλο χαλαρο....
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Μονικα,βυζαρες;Μηπως ειναι μελαχρινη Ρουμανα;Καλα νεα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
απο Ρουμανια ειναι...μαυρο μαλλι -αν θυμαμαι καλα- κ λευκο δερμα με πιασηματαΜονικα,βυζαρες;Μηπως ειναι μελαχρινη Ρουμανα;
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Αν τη πετυχεις παλι μηπως μπορεις να τη ρωτησεις αν δουλευε Αθηνα,Σταθμο Λαρισσης στο Αδανων 2;Σ αυτο που ειναι τωρα η ζουρλη η Μπαρμπαρα.Μπορει να ειναι και συμπτωση,αλλα ξερω οτι η Μονικα ειχε φυγει για επαρχια,γι αυτο ρωταω.απο Ρουμανια ειναι...μαυρο μαλλι -αν θυμαμαι καλα- κ λευκο δερμα με πιασηματα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
οκ θα την ρωτησω. ;)Αν τη πετυχεις παλι μηπως μπορεις να τη ρωτησεις αν δουλευε Αθηνα,Σταθμο Λαρισσης στο Αδανων 2;Σ αυτο που ειναι τωρα η ζουρλη η Μπαρμπαρα.Μπορει να ειναι και συμπτωση,αλλα ξερω οτι η Μονικα ειχε φυγει για επαρχια,γι αυτο ρωταω.
η Μπαρμπορα ειναι καυλα τυπε,την εχω παρει στο Αδανων. ;)
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Να συμπληρωσω οτι αυτη που λεω Μονικα μελαχρινη Ρουμανα,4-4,5 βυζαρες,λευκο δερμα με πιασιματα και σαλοναριζε συνηθως γυμνοστηθη.απο Ρουμανια ειναι...μαυρο μαλλι -αν θυμαμαι καλα- κ λευκο δερμα με πιασηματα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εχω παει στο Αδανων 2 απογευματινη βαρδια και ειναι η Μπαρμπαρα.Μπαινει και ενας κυριος και ειμαστε και οι δυο μας στο σαλονι οπου μας παρουσιαζεται η Μπαρμπαρα με το τσιγαρο στο χερι και με το περιεργο βλεμμα.Οποτε γυρναει και λεει στον διπλα κυριο για σενα ειναι 50 ευρω.Γιατι;Γιατι θυμαμαι οτι ειχες ξαναπερασει πριν ενα μηνα και δεν ειχες περασει στο δωματιο.Αφου εμεινα καγκελο αποχωρησα.οκ θα την ρωτησω. ;)
η Μπαρμπορα ειναι καυλα τυπε,την εχω παρει στο Αδανων. ;)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
νομιζω 4 αρι ειναι κ της Μονικας το βυζομπαλο...θα ρωτησω, θα σου πω.Να συμπληρωσω οτι αυτη που λεω Μονικα μελαχρινη Ρουμανα,4-4,5 βυζαρες,λευκο δερμα με πιασιματα και σαλοναριζε συνηθως γυμνοστηθη.
Μονικα Στην χοτ-βιλλα
αψογη στο .
καιρος βροχερος κ σπαστικος ενιοτε. :-
ωραια να γαμας με βροχη
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
καλα,δεν γαμουσα στο χωραφι.ωραια να γαμας με βροχη
yianniskyr
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά μια βοήθεια . Όπως Έρχομαι! από Λάρισα πηγαίνω ευθεία για πύλη για να βρω το στούντιο ? περί κάποιος να με κατατοπίση που ακριβώς βρίσκονται . Από ωράριο τι λέει?
NoShit
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παιδιά μια βοήθεια . Όπως Έρχομαι! από Λάρισα πηγαίνω ευθεία για πύλη για να βρω το στούντιο ? περί κάποιος να με κατατοπίση που ακριβώς βρίσκονται . Από ωράριο τι λέει?
Δεν ξέρω αν σε πρόαβα αλλά - αν μιλάς για το X Studio - δεν πας για πύλη αλλά για Καλαμπάκα. Βγαίνοντας λίγο έξω από την πόλη των Τρικάλων, στη κυκλική διαδρομή που θα συναντήσεις βγαίνεις στον παράδρομο και λίγο πιο κάτω θα το δεις μπροστά σου. Ωράριο δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω μέχρι 12...
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ξανανοιξε το σπιτι προς Λαρισα,δεν ξερω με ποια λογικα μιρελα.......καρδιτσης κλειστο
η ελλη προς πυλη ειναι κανονικα και στο χ στουντιο η σισσυ
(επρεπε να γραψω στο τσατ για να γραψεις... *P)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 761