Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Φρονώ λόγω της τιμήςAμα τελειωνει η βαρδια και το μπουρδελακι εχει κανει τζιρο 40-60 ευρω, οτι θες βαζουν μεσα. :S
Θυμαμαι χαρακτηριστικα τον κυρ.Βασιλη στο Φ59 να υποσχεται σε 2 πακια οτι θα φυγουν στην πουδρα απ το τζιτζιλονι :S
Μεταξουργειο παντως σχεδον ολες παιρνουν πακια αντε 2-3 μαγαζια να μην δεχονται και αυτο οχι παντα, εξαρταται απ την κοπελα αν θελει η οχι.
Το μονο που διαφημιζει οτι ριχνει πορτα σε πακια, αραπηδες κλπ, ειναι το Κολωνου32 οροφος, το γνωστο "onlygreekαδικο". 15 ευρω η ταριφα.
ξεροχυνω με πγιοτητα ρεντμαν φτο
Πέρνα με Αντριάννα στο Κολωνού 30 όροφο,ή με Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 όροφο,και κάποιες άλλες που θα ανακαλύψεις με τις βόλτες,και μπορείς να νοιώσεις όσο ξεφτίλα θες μετά...Στη Λιοσίων είναι 1-2 που δεν βάζουν μέσα ξένους εκτός και αν δεν τον καταλάβουν. Μαύρους ειδικά που φαίνονται. Μου έχει τύχη μπροστά μου να φάει άκυρο Αλβανός. Στο Μετάξι μου είχε πει ένας φίλος ότι σε κάποια δεν δέχονται ξένους αλλά δεν πηγαίνω γιατί 10 ευρώ είναι ξεφτύλα, καλύτερα να μην γαμήσω. 20 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατα
καλή περίπτωση το Μυλλερου 33 που λέει και ο φίλος cobra1986, περνάς πραγματικά καλά με όλα τα κορίτσια εκεί !!
Ζηλεύουμε; Ζηλεύουμε; Δε μας έχεις αποκαλύψει όλες τις εμπειρίες σου σε μερακλήδικα προγράμματα, μου φαίνεται...τι ρομαντικο αγορι εισαι εσυ,πες μας τις αναωμαλα προγραμματα που εκανες στν μυλλερου μυστη μου
αποκαλυψου λουλη μου
Ζηλεύουμε; Ζηλεύουμε; Δε μας έχεις αποκαλύψει όλες τις εμπειρίες σου σε μερακλήδικα προγράμματα, μου φαίνεται...
Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να τσαρκάρουμε παρέα και να σε δω να βιώνεις από κοντά παράνομη παθητική εμπειρία στη Δεληγιώργη!ζηλευω λιγο τον σπουγενα φαινεται να εχει πιο ρομαντικες παθητικες εμπειριες,μια απο αυτες τις μερες εχω σκοπο να κανω τσαρκα και ρομαντικη καταθεση θα σε ενημερωσω φιλε να συναντηθουμε αν θες να τσαρκαρουμε μαζι
Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να τσαρκάρουμε παρέα και να σε δω να βιώνεις από κοντά παράνομη παθητική εμπειρία στη Δεληγιώργη!
θα το κανονισουμε ολοι οι καλοι χωρανε στο σπουγενοβανακι μου
θα το κανονισουμε ολοι οι καλοι χωρανε στο σπουγενοβανακι μου
Σε ποιό ρόλο δηλαδής;dude και νώντας από πίσω θα έχουν την τιμητική τους
καλή περίπτωση το Μυλλερου 33 που λέει και ο φίλος cobra1986, περνάς πραγματικά καλά με όλα τα κορίτσια εκεί !!
Τί παίζει στο Μυλλέρου 33 αλήθεια;καλή περίπτωση το Μυλλερου 33 που λέει και ο φίλος cobra1986, περνάς πραγματικά καλά με όλα τα κορίτσια εκεί !!
Τί παίζει στο Μυλλέρου 33 αλήθεια;
dude και νώντας από πίσω θα έχουν την τιμητική τους
Περιμένω με αγωνία ενημέρωση!!!Νομίζω ο Δεληγιωργοσπουγκενοβανάκιας είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας ενημερώσει.