Νέα

Μπουρδελα Μεταξουργειου-only greek

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peoklis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Ρε μαλακες ειστε τρελοκομεια χαχαχαχα!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
110
Like
8.394
Πόντοι
24.806
Στη Λιοσίων είναι 1-2 που δεν βάζουν μέσα ξένους εκτός και αν δεν τον καταλάβουν. Μαύρους ειδικά που φαίνονται. Μου έχει τύχη μπροστά μου να φάει άκυρο Αλβανός. Στο Μετάξι μου είχε πει ένας φίλος ότι σε κάποια δεν δέχονται ξένους αλλά δεν πηγαίνω γιατί 10 ευρώ είναι ξεφτύλα, καλύτερα να μην γαμήσω. 20 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Aμα τελειωνει η βαρδια και το μπουρδελακι εχει κανει τζιρο 40-60 ευρω, οτι θες βαζουν μεσα.  :S
Θυμαμαι χαρακτηριστικα τον κυρ.Βασιλη στο Φ59 να υποσχεται σε 2 πακια οτι θα φυγουν στην πουδρα απ το τζιτζιλονι  :S

Μεταξουργειο παντως σχεδον ολες παιρνουν πακια αντε 2-3 μαγαζια να μην δεχονται και αυτο οχι παντα, εξαρταται απ την κοπελα αν θελει η οχι.
Το μονο που διαφημιζει οτι ριχνει πορτα σε πακια, αραπηδες κλπ, ειναι το Κολωνου32 οροφος, το γνωστο "onlygreekαδικο". 15 ευρω η ταριφα.
Φρονώ λόγω της τιμής

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.868
Πόντοι
10.686
Στη Λιοσίων είναι 1-2 που δεν βάζουν μέσα ξένους εκτός και αν δεν τον καταλάβουν. Μαύρους ειδικά που φαίνονται. Μου έχει τύχη μπροστά μου να φάει άκυρο Αλβανός. Στο Μετάξι μου είχε πει ένας φίλος ότι σε κάποια δεν δέχονται ξένους αλλά δεν πηγαίνω γιατί 10 ευρώ είναι ξεφτύλα, καλύτερα να μην γαμήσω. 20 ευρώ είναι αξιοπρεπέστατα
Πέρνα με Αντριάννα στο Κολωνού 30 όροφο,ή με Χριστίνα στο Ιάσωνος 10 όροφο,και κάποιες άλλες που θα ανακαλύψεις με τις βόλτες,και μπορείς να νοιώσεις όσο ξεφτίλα θες μετά...

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Αλανια μου ότι εχετε βαλει από φεις μπουκ δεν ανοιγει γιατι?

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
καλή περίπτωση το Μυλλερου 33 που λέει και ο φίλος cobra1986, περνάς πραγματικά καλά με όλα τα κορίτσια εκεί !!

τι ρομαντικο αγορι εισαι εσυ,πες μας τις αναωμαλα προγραμματα που εκανες στν μυλλερου μυστη μου

αποκαλυψου λουλη μου

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
τι ρομαντικο αγορι εισαι εσυ,πες μας τις αναωμαλα προγραμματα που εκανες στν μυλλερου μυστη μου

αποκαλυψου λουλη μου

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:
Ζηλεύουμε; Ζηλεύουμε; Δε μας έχεις αποκαλύψει όλες τις εμπειρίες σου σε μερακλήδικα προγράμματα, μου φαίνεται...

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ζηλεύουμε; Ζηλεύουμε; Δε μας έχεις αποκαλύψει όλες τις εμπειρίες σου σε μερακλήδικα προγράμματα, μου φαίνεται...

ζηλευω λιγο τον σπουγενα φαινεται να εχει πιο ρομαντικες παθητικες εμπειριες,μια απο αυτες τις μερες εχω σκοπο να κανω τσαρκα και ρομαντικη καταθεση θα σε ενημερωσω φιλε να συναντηθουμε αν θες να τσαρκαρουμε μαζι  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.866
Πόντοι
5.975
ζηλευω λιγο τον σπουγενα φαινεται να εχει πιο ρομαντικες παθητικες εμπειριες,μια απο αυτες τις μερες εχω σκοπο να κανω τσαρκα και ρομαντικη καταθεση θα σε ενημερωσω φιλε να συναντηθουμε αν θες να τσαρκαρουμε μαζι  :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να τσαρκάρουμε παρέα και να σε δω να βιώνεις από κοντά παράνομη παθητική εμπειρία στη Δεληγιώργη!  :erection: :erection: :erection: :erection:

Βανάκιας

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Δε βλέπω την ώρα και τη στιγμή να τσαρκάρουμε παρέα και να σε δω να βιώνεις από κοντά παράνομη παθητική εμπειρία στη Δεληγιώργη!  :erection: :erection: :erection: :erection:

θα το κανονισουμε ολοι οι καλοι χωρανε στο σπουγενοβανακι μου  :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom