Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 486
Σοβαρά??? Κρίμα...δεν της σηκωνεται πια της Βικυς ουτε με γερανο.
Σοβαρά??? Κρίμα...δεν της σηκωνεται πια της Βικυς ουτε με γερανο.
Άμα δεν είσαι μερακλής ότι και να σου απαντήσουμε,δεν θα καταλάβεις....πίπα από τραβελι... όνειροSorry κιόλας... Τη βρίσκετε με τα τραβέλια??? Εντάξει, να τη φας τη πλαστική τη π.. τσα από γκόμενά ή τάνα με ένα strap, και εγώ το γουστάρω αυτό.... Τραβέλια όμως???
Ρε παίδες για την Βικη μιλάμε έτσι?Σοβαρά??? Κρίμα...
Εγώ πάλι εχω αντιθετη εμπειρία με τη Βικαραδεν της σηκωνεται πια της Βικυς ουτε με γερανο.
Ειναι αλλη φάση φίλε...Sorry κιόλας... Τη βρίσκετε με τα τραβέλια??? Εντάξει, να τη φας τη πλαστική τη π.. τσα από γκόμενά ή τάνα με ένα strap, και εγώ το γουστάρω αυτό.... Τραβέλια όμως???
Είναι με τις μέρες της αν έχω καταλάβει καλάΕγώ πάλι εχω αντιθετη εμπειρία με τη Βικαρα
Συμφωνώ συναγωνιστή και καυλωνει και χυνει η Βικη...Ρε παίδες για την Βικη μιλάμε έτσι?
Αφού δεν καυλωνει πως χυνει?
Πες τα ρε μύστη το κ3ρ@τ0 μου γαμωΕγώ πάλι εχω αντιθετη εμπειρία με τη Βικαρα
Εεμμμ...πόσο πια να καυλώσει και να χύσει το κορίτσιΣυμφωνώ συναγωνιστή και καυλωνει και χυνει η Βικη...
Όχι πάντα,αλλά όταν το κάνει είναι πολύ καυλα το χυσιμο της.
Εγώ οπότε πάω είναι ατριχη παντού...Εκτός αν μιλάμε για άλληΡε παιδιά, μια εμπειρία είχα με τη Βίκυ. Εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλά η λέξη "αποτρίχωση", δε παίζει. Όπου και να την έπιανες, είχε τρίχα. Το λέω με καλή πρόθεση, πρέπει να παίζει ολική αποτρίχωση. Αυτά.
Sorry κιόλας... Τη βρίσκετε με τα τραβέλια??? Εντάξει, να τη φας τη πλαστική τη π.. τσα από γκόμενά ή τάνα με ένα strap, και εγώ το γουστάρω αυτό.... Τραβέλια όμως???
Παίδες καλησπέρα.
Αύριο θα είμαι Αθήνα.
Θέλω να μου πρωτιναιτε μπουρδέλα με trans ή πιάτσα.
Είμαι από επαρχία και δεν έχω ξανά κάνει βραδινή βόλτα στην Αθήνα με αυτοκίνητο.
Τα φώτα σας παρακαλώ
Ok. Αλλά που είναι? Που την βρίσκω?Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η καυλιαρα η Χαρά
Εγω κάθε φορά που βρίσκομαι με τη Βίκυ ειναι ατριχη εντελως και η επιδερμίδα της ειναι λεία και απαλή παντού...Ρε παιδιά, μια εμπειρία είχα με τη Βίκυ. Εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλά η λέξη "αποτρίχωση", δε παίζει. Όπου και να την έπιανες, είχε τρίχα. Το λέω με καλή πρόθεση, πρέπει να παίζει ολική αποτρίχωση. Αυτά.
Για πιάτσα δεν ξερω φίλε,αλλα σε μαγαζι θα σου πρότεινα Βίκυ από Άγκυρας 1.Παίδες καλησπέρα.
Αύριο θα είμαι Αθήνα.
Θέλω να μου πρωτιναιτε μπουρδέλα με trans ή πιάτσα.
Είμαι από επαρχία και δεν έχω ξανά κάνει βραδινή βόλτα στην Αθήνα με αυτοκίνητο.
Τα φώτα σας παρακαλώ
Εγω παντως,κάθε φορά που πάω με Βίκυ από Αγκυρας ειναι ατριχη εντελως παντού .Ρε παιδιά, μια εμπειρία είχα με τη Βίκυ. Εξαιρετικός χαρακτήρας, αλλά η λέξη "αποτρίχωση", δε παίζει. Όπου και να την έπιανες, είχε τρίχα. Το λέω με καλή πρόθεση, πρέπει να παίζει ολική αποτρίχωση. Αυτά.
Και εγώ την Βικυ θα πρότεινα...Για πιάτσα δεν ξερω φίλε,αλλα σε μαγαζι θα σου πρότεινα Βίκυ από Άγκυρας 1.
δες λίγο τα πμ σουΞέρουμε πρόγραμμα για φυλής 99;