Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.820
- Πόντοι
- 3.886
Δεληγιώργη μήπως;Πριν κάνα 8μηνο...είχε ένα σπιτάκι... απομακρυσμένο ακριβώς απέναντι από την πλατεία....οδό δεν θυμάμαι ακριβώς
Δεληγιώργη μήπως;Πριν κάνα 8μηνο...είχε ένα σπιτάκι... απομακρυσμένο ακριβώς απέναντι από την πλατεία....οδό δεν θυμάμαι ακριβώς
IsosΔεληγιώργη μήπως;
Απλά το τρανς εκεί δεν βλέπετε
Νομίζω λες το Δεληγιώργη 30,εκεί τώρα δεν πετυχενεις καμία τραβεστί,είναι μόνο μια γριαΠριν κάνα 8μηνο...είχε ένα σπιτάκι... απομακρυσμένο ακριβώς απέναντι από την πλατεία....οδό δεν θυμάμαι ακριβώς
Εγώ πριν πολλά χρόνια θυμάμαι μια σάπια...Πλέον μόνο Πιπίνου φυλής κ Άγκυρας έχει τρανςΝομίζω λες το Δεληγιώργη 30,εκεί τώρα δεν πετυχενεις καμία τραβεστί,είναι μόνο μια γρια
Που είναι αυτό και είναι ανοιχτό τέτοια ώρα ;Έχει φέρει 2 κροσακια τώρα και μια τρανς και είναι όλες παθητικές
Εκει ξερουμε τωρινες τιμες και ωρες που δουλευουν?Εγώ πριν πολλά χρόνια θυμάμαι μια σάπια...Πλέον μόνο Πιπίνου φυλής κ Άγκυρας έχει τρανς
30Εκει ξερουμε τωρινες τιμες και ωρες που δουλευουν?
Φωτιά είναι το μωρό!!!Η Βίκυ από Αγκύρας είναι ενεργητική;
Αν και δεν ειμαι φαν του παθητικου ,θεωρώ πως οταν της το ζητήσει καποιος σίγουρα θα είναι.Η Βίκυ από Αγκύρας είναι ενεργητική;
Πολύ καλή η ΒικαραΑν και δεν ειμαι φαν του παθητικου ,θεωρώ πως οταν της το ζητήσει καποιος σίγουρα θα είναι.
Αρκεί να μην είναι κουρασμένη από την δουλειά.
Πάντως κάνει φοβερό γαμησι και έχει ένα καυλι δυνατό για τους λάτρεις της πιπας και ένα κωλαράκι για πολύ γλύψιμο και σκίσιμο.
Είναι μια κατηγορία μόνη της.Πολύ καλή η Βικαρα
Κ εγώ αδερφέΕίναι μια κατηγορία μόνη της.
Είναι και πολύ γοητευτική και βγάζει πολύ ερωτισμό.
Αναρωτιέμαι καμία φορά πόσοι από εμάς θα θέλαμε να κυκλοφορησουμε μαζί της για μια βραδιά...
Εγώ παντως άνετα έκανα σχέση μαζί της αν το ήθελε...
Καμια ενημερωση απο κανεναν για Λιοσιων 79? Χτες βραδυ ηταν κλειστάΣτο Λιοσίων 79 αξίζουν τα τραβελια από εμφάνιση υπηρεσίες;
Έχει τραβελια εκεί;Καμια ενημερωση απο κανεναν για Λιοσιων 79? Χτες βραδυ ηταν κλειστά
Ετσι είχε γραψει συναδελφος προσφατα εδω μεσα αλλα όσες φορες εχω περασει το βλεπω κλειστο...Έχει τραβελια εκεί;
Ποιο από τα 2?Ετσι είχε γραψει συναδελφος προσφατα εδω μεσα αλλα όσες φορες εχω περασει το βλεπω κλειστο...