Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.289
- Πόντοι
- 216
Πάντα τρανόσπιτο ήταν. Εσύ δεν το είχες καταλάβει.Έγινε και το 104 τρανσοσπιτο
Πάντα τρανόσπιτο ήταν. Εσύ δεν το είχες καταλάβει.Έγινε και το 104 τρανσοσπιτο
ε οχι...εκτος την Αντζελα, ειχε καιρο να μην πω χρονια να φερειΠάντα τρανόσπιτο ήταν. Εσύ δεν το είχες καταλάβει.
30 χρόνια είναι αυτή η δουλειά. Μετά υποτίθεται άλλαξε το μαγαζί και οι παρτούζες έγιναν πιο σοβαρές αλλά εκεί μέσα δεν ήξερες από που θα σου έρθει.ε οχι...εκτος την Αντζελα, ειχε καιρο να μην πω χρονια να φερει
Πάνω στην φυλής στον παράδρομοΠου βρίσκεται αυτό το 104;
Εχουμε ανάγκη κι επιστροφή Άντζελας στην δουλειά.Έγινε και το 104 τρανσοσπιτο
Ξέρουμε τι έχει μέσα;Πάνω στην φυλής στον παράδρομο
Δεν ξέρω...Μπες στο σάιτ να δεις πρόγραμμαΞέρουμε τι έχει μέσα;
Και πόσο πάνε περίπου σε χρέωση;
Φίλε την Βίκυ από Άγκυρας την γνώρισα πρόσφατα και έχω βρεθεί μονο μαζί της αρκετες φορες...είναι πολύ καλή και πολύ καυλα μωρο...Για εμένα είναι η καλυτερη σε όλα...Φυλής 99 έχω περάσει απίστευτα με Δέσποινα..Φοβερή πίπα και κωλοτρυπίδι..Η Βίκυ από αγκύρας αξίζει?Δεν την έχω δοκιμάσει...
Νομίζω ηταν και πολυ παλαιότερα...Έγινε και το 104 τρανσοσπιτο
Χαρά στο Φυλής 99 δεν ξέρω μέχρι τι ώρα είναι το ΣάββατοΠαιδιά καλησπέρα! Οι καβλες έχουν χτυπήσει κόκκινο! Κανένα τραβελι σε οίκο ενεργητικό κυρίως ρόλο με καλό εργαλείο για σήμερα; Ευχαριστώ!! (3η βάρδια)
Παίζει ενεργητικά ;Καλημερες...εχει κανεις επισκεφτει Ιασωνος 37β....απογευματινη βαρδια...λεει εχει ενα καλο τρανς....ενημερωστε οποιοι μπορειτε
Καμιά φωτό υπάρχει;Παιδιά είμαι η Άναμπελ και από αύριο σας περιμενο Καλέργη 33
Δεν εχω καμία πληροφορία...για αυτο ερωτώΧαρά στο Φυλής 99 δεν ξέρω μέχρι τι ώρα είναι το Σάββατο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παίζει ενεργητικά ;