Νέα

Μπουρδέλα με τρανς/τραβεστί στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pisoxostis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 836
  • Εμφανίσεις 468K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Like
349
Πόντοι
21
Τύπε την είχα δει να σουλατσάρει πάνω κάτω στην Ι άσωνος αλλά μπορεί να ήταν και άλλη. Σε αυτό δεν είμαι σίγουρος.
Στο τέλος μπήκε σε ένα υπόγειο.
:shit::zombie::shit::zombie:
Πολυ δυνατη, ειναι Αθηνα αυτη; Αν ναι τρωει κατουρο πανω της;

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
993
Πόντοι
361
Το Αγκυρας1 έφερε τίποτα καινούργιο?

Nick J

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Νιοθω σαν γκομενα μου αρεση να με ξεφτηλιζουν και να γελάνε μαζί μου.Πηγενω σε μπουρδελα φοροντας από μέσα φούστες φορέματα κιλότες και με έχουνε μαθη μερικά κορίτσια από την φυλής και όταν μπενω στο δωμάτιο κάνουμε παρέα σαν γκόμενες και τους λέω για τον Χρήστο τον Γιώργο τον Ντινο τον Ηλια τον Κώστα.Αυτό που ψάχνω είναι να με χοσουνε μια μέρα σε μπουρδελο από το πρωί μέχρι το βράδι και να κάθομαι μέσα μαζί με τις γκόμενες.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
Νιοθω σαν γκομενα μου αρεση να με ξεφτηλιζουν και να γελάνε μαζί μου.Πηγενω σε μπουρδελα φοροντας από μέσα φούστες φορέματα κιλότες και με έχουνε μαθη μερικά κορίτσια από την φυλής και όταν μπενω στο δωμάτιο κάνουμε παρέα σαν γκόμενες και τους λέω για τον Χρήστο τον Γιώργο τον Ντινο τον Ηλια τον Κώστα.Αυτό που ψάχνω είναι να με χοσουνε μια μέρα σε μπουρδελο από το πρωί μέχρι το βράδι και να κάθομαι μέσα μαζί με τις γκόμενες.
Και όταν μπαίνεις τύπε στο δωμάτιο τι κάνετε μόνο συζητάτε?

Nick J

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Και όταν μπαίνεις τύπε στο δωμάτιο τι κάνετε μόνο συζητάτε?
με βλέπουνε και γελάνε εγώ τους λέω για τον Γιωργο και τον Ντινο που ήτανε τρία χρόνια μεγαλητεροι και γαμουσανε την αδελφη μου που ήταν καβλιαρα στο σχολεί.την ηχαν κάνη άλογο και μετά η αδελφη μου ήθελε συνεχια πουτσα και κάνε παρέα με πολα αγορια.εμένα με ξεβρακοναν και με κοροηδευαν ότι είμαι αδελφη.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.534
Πόντοι
3.556
με βλέπουνε και γελάνε εγώ τους λέω για τον Γιωργο και τον Ντινο που ήτανε τρία χρόνια μεγαλητεροι και γαμουσανε την αδελφη μου που ήταν καβλιαρα στο σχολεί.την ηχαν κάνη άλογο και μετά η αδελφη μου ήθελε συνεχια πουτσα και κάνε παρέα με πολα αγορια.εμένα με ξεβρακοναν και με κοροηδευαν ότι είμαι αδελφη.
Και τώρα τύπισσα τι κάνει η αδερφή σού με τι ασχολείται?

Nick J

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Και τώρα τύπισσα
Και τώρα τύπισσα τι κάνει η αδερφή σού με τι ασχολείται?
δεν μενουμε μαζι δουλευη.την είχε ξαπαρθενιαση ο καλιτερος μου φιλος ο Χρηστος το καλοκαιρι που κάναμε διακοπες.την είχε βαλη στο ματη να τη γαμιση και με έπιασε κοροηδο και την γαμισε μετά το λεγε σε ολους εμένα με κορηδευε ότι είμαι αδελφη.άρχισε να μου αρεση μετα αυτά που μας εκανε γιατι ήταν γιμνασμενο αγορι κουκλος

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom