Επισκέπτης
Όταν αναφερόμουν σε απαγορευτικά κόστη,αφορούσε το ταξίδι και τη διαμονή.Τα γαμήσια δεν ήταν ακριβά.Αλλά μιλάμε για καμια 10αετια πριν.
Αντίστοιχα πολύ καλές περιπτώσεις έχει και στο Λονδίνο. Το κόστος είναι και εκεί ψηλό, τα εισητήρια όμως είναι τουλάχιστον φθηνότερα.
Εγώ πάντως όποτε πάω ψωνίζω από το:
και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Οποιος ακούσει πάντως για καμία καλή ασιάτισα Αθήνα (έστω και ακριβή) ας στείλει κάνα pm.
Καταρχήν μην βρίζεις,γιατί τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω και εγώ αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου.Μαλακίες λες εσύ παλιοβλάκα, δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουμε κάθε μέρα στο site να απαντάμε. Ένα post έχω σε αυτό το forum, στο παλιό κοίταξες?
Η πληροφορία είναι πληροφορία, εγώ 2 φορές είχα περάσει μέσα μικρό χρονικό διάστημα και η τσατσά και η πουτάνα ήταν σχιστομάτα.
Εψαξα στον χάρτι και βρήκα είναι στην Καλλέργη κάτω κάτω κοντά στην Πλ. Καραισκάκι. (Ξενοδοχείο & ταβέρνες μαζί μόνο σε εκέινο το σημείο έχει στην περιοχή)
Καταρχήν μην βρίζεις,γιατί τέτοιους χαρακτηρισμούς μπορώ να χρησιμοποιήσω και εγώ αλλά δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου.
Οσο για το μαγαζάκι που λές το έχω επισκευτεί ουκ ολίγες φορές από τότε που το ανέφερες αλλά ποτέ δεν είδα ασιάτισσα μέσα,ειτε πρωί είτε απόγευμα είτε βράδυ πριν και μετά τα μεσάνυχτα
Εγώ πήγα το 2005 Ταϋλάνδη και ξέδωσα.
850 το ταξίδι σε γαμάτο ξενοδοχείο
και 20 ευρώ το γκομενάκι για όλο το βράδυ.
Παράδεισος.
Για καλοκαίρι κάντε τη έξω γιατί εδώ μας γδύνουνε κανονικά.
Οποιος θέλει να του πω λεπτομέρειες ας ρίξει μήνυμα.
Καλημέραααα, στο γνωστό σπίτι για τους «άνευ σκούφου πεοθυλασμούς» (Αλκαμένους και Περγάμου) δουλεύει η Βίκυ... Ρωσίδα με ασιατικά χαρακτηριστικά, λεει ότι η γιαγιά της ήταν από Ιαπωνία...!!!
Παιδιά,
χαιρετώ όλους στο site, μιας και είμαι καινούριος εδώ,
Θά ' θελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς σας που μπορώ να βρώ κινεζούλες για ξεσκί ( εννοώ πραγματικές και όχι τις μούφες που υπάρχουν στις αγγελίες )
Thanks
edit_antisthenis: Το post σου μεταφέρθηκε εδώ.
+1Η εντύπωση που έχω για τις ασιάτισες είναι ότι παραμένουν στον κύκλο των συμπατριωτών τους... κρίμα γιατί θα με ενδιέφερε να γνωρίσω ασιάτισες, πιστεύω ότι σαν γυναίκες πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Παίδες, θα ήθελα τις απόψεις σας για τις κινεζούλες και λοιπές ασιάτισες που έχουν κατακλύσει την αθήνα. Επίσης, δεκτές πληροφορίες για ασιάτισες που δουλεύουν σε clubs ή ΄μπουρδέλα. Ευχαριστώ
φιλε χασαμε ολοι οι fun του ειδους, δεν υπαρχει τιποτα σε πουτανα απο ασια, εγω παω τον ιανουαριο στην ταιλανδη για κιτρινεςΠαίδες, θα ήθελα τις απόψεις σας για τις κινεζούλες και λοιπές ασιάτισες που έχουν κατακλύσει την αθήνα. Επίσης, δεκτές πληροφορίες για ασιάτισες που δουλεύουν σε clubs ή ΄μπουρδέλα. Ευχαριστώ