ρε παιδια, δεν παιζει πουθενα σχιστο ματι σε αυτη τη πολη? οπουδηποτε, σε μπουρδελο, στριπτηζαδικο... παντου. στο στουντιο στη λιοσιων (χαμηλα στις 3 γεφυρες) ειχε μια απο καζακσταν πριν καποιους μηνες. αντε εσεις οι αθηναιοι, ψαξτε λιγακι και ενημερωστε και την επαρχια, ερχομαστε επανω και ψαχνουμε στα τυφλα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ασιάτισσες είναι λίγο σπάνιο πράγμα στη γύρα. Η μόνη που ξέρω είναι η 'Μάρμπελ' στο Αφροδίτη το μικρό στη Συγγρού.
καταγραφεται, παμε παρακατω!
Οχι,και δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη,έρχετε ένας πετάει την μαλακία του αναβει φωτιές και σηκώνετε και φεύγει βλέπεις ένα ποστ έχει αυτος που το ανέφερε,εγώ πήγα 2 φορές στο συγκεκριμένο μια πρωί και μια βράδυ κατι πατσαβούρες είχε
Μαλακίες λες εσύ παλιοβλάκα, δεν σημαίνει ότι θα μπαίνουμε κάθε μέρα στο site να απαντάμε. Ένα post έχω σε αυτό το forum, στο παλιό κοίταξες?
Η πληροφορία είναι πληροφορία, εγώ 2 φορές είχα περάσει μέσα μικρό χρονικό διάστημα και η τσατσά και η πουτάνα ήταν σχιστομάτα.
Εψαξα στον χάρτι και βρήκα είναι στην Καλλέργη κάτω κάτω κοντά στην Πλ. Καραισκάκι. (Ξενοδοχείο & ταβέρνες μαζί μόνο σε εκέινο το σημείο έχει στην περιοχή)
παιδες ανηγω το εν λογο θεμα για την καταχωρηση πληροφοριων σχετικα με ασιατισες, ειτε εχει αν κανει σε μπουρδελα, ειτε σε στουντιο, ειτε σε ξεμπαρκες φασεις. Παρακαλω οσοι πιστοι προσελθετε και καταθεστε οχι τον οβολο σας αλλα την εμπειρα σας και την γνωση σας :
ανηγω το εν λογο θεμα
Mercy! (και όχι merci). Δεν είσαι ο μόνος εδώ μέσα, αλλά μακάρι να το δουν κι άλλοι...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η τζενη η ταυλανδεζα στη βεικου, στο μασατζιδικο, αν σε γνωρισει καλα, σου κανει πηδημα, που μετα παραμιλας για κανα δυο μερες.. απο ενα σημειο και μετα, εσυ δινεις τα παραγγελματα και αυτη εκτελει....
Γεια σας φιλοι συναγωνιστες!Και εμενα μου αρεσουν!θα προσπαθησω να στειλω μερικες φωτο που εχω κατεβασει προσφατα!Κατι θεομουνα!Φιλε savalas δεν ξερω αν αυτες που εχεισ παρει ειναι απο Καζακσταν αλλα εχω πετυχει στο APHRODITE ενα μωρο απο Ουζμπεκισταν αλλο πραγμα!!!
Παντως θα ψαξω και σε εφημεριδα και θα ενημερωσω!! ;)
Γεια σας φιλοι συναγωνιστες!Και εμενα μου αρεσουν!θα προσπαθησω να στειλω μερικες φωτο που εχω κατεβασει προσφατα!Κατι θεομουνα!Φιλε savalas δεν ξερω αν αυτες που εχεισ παρει ειναι απο Καζακσταν αλλα εχω πετυχει στο APHRODITE ενα μωρο απο Ουζμπεκισταν αλλο πραγμα!!!
απο ουζμπεκισταν? μμμ, το σαββατο APHRODITE λοιπον για αυτοψια..
Η Ασιάτισσα που γνώρισες απο Αφροδίτη (μάλλον στο μικρό) είναι η Μάρμπελ και είναι απο Κίνα) Επίσημη πηγή ;) ;)
που ακριβως ειναι το APHRODITE, ξεχασα να ρωτησω.
στο αμαζον στη καλλιροης ειναι επισης μια απο κινα, ψιλοψωνισμενη την εκοψα τις προαλλες που πηγα
ακριβώς! Το μαύρισμα είναι απο σολάριουμ. Και στο χορό σκάει και γλωσσόφιλα αλλά δεν 'παίζει' φράπα
Εμενα ζητησε το τηλ αλλα μου εκανε πουστια και δεν την ξαναπηρα...ουτε για χορο τπτ!Νταβατζιλικι χορους πληρωσα αλλα ειναι καυλιαρα γυναικα!
Stardust_73
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Παιδια μια συμβουλη. ΜΗΝ περνετε και καλα ΄γιαπωνεζες΄απο γραφεια για το σπιτι.
3 φορες δοκιμασα και ολο ρωσιδες ηρθαν. Ξερουν οι κουφαλες οτι ο κοσμος γουσταρει και μας δαγκωνουν
3 φορες δοκιμασα και ολο ρωσιδες ηρθαν. Ξερουν οι κουφαλες οτι ο κοσμος γουσταρει και μας δαγκωνουν
Εγω απο καταλαβαινω για να γαμησουμε πρεπει να παμε προς Ασια μερια!
πεστο ψεμματα..πλακα-πλακα,δεν μαζευομαστε καμμια 20σαρια νοματαιοι απο δω μεσα, με την ιδια μουρλια για τις σχιστοματες, μπας και εχουμε εκπτωση στο ταξιδι?
Επισκέπτης
Στην Ιαπωνία αξίζει να πάτε!Μιλάω εκ πείρας!!!Απίστευτες κοπέλες,με απίστευτα προγράμματα.Αλλά τα κόστη είναι σχεδόν απαγορευτικά...Αν όσοι πήγαν να δουν το mundobasket δεν έριξαν πούτσο,είναι μαλάκες!!!
Stelios(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αντίστοιχα πολύ καλές περιπτώσεις έχει και στο Λονδίνο. Το κόστος είναι και εκεί ψηλό, τα εισητήρια όμως είναι τουλάχιστον φθηνότερα.
Εγώ πάντως όποτε πάω ψωνίζω από το:
και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Οποιος ακούσει πάντως για καμία καλή ασιάτισα Αθήνα (έστω και ακριβή) ας στείλει κάνα pm.
Εγώ πάντως όποτε πάω ψωνίζω από το:
και είμαι πολύ ευχαριστημένος...
Οποιος ακούσει πάντως για καμία καλή ασιάτισα Αθήνα (έστω και ακριβή) ας στείλει κάνα pm.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 10K