Νέα

Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μαλιστα... Εντυπωσεις??

Δεν μπηκα. Για Τσαρκα ειχα παει.... μιας και ημουν διπλα.
Ψηλη, μελαχρινη, (δεν ειδα στηθος), με λιγο παραπανω κωλο (οχι ασχημο αλλα κατι δεν μου αρεσε).

Φοραγε δερματινες μποτες για τους μποτοφιλους και ενα τιγρε φορεμα.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ρε μαγκες σηκωθείται απο κρεββατια -καρέκλες -ντιβάνια και πηγαινετε στην Ακρόπολη και στο Συνταγμα να εξασκήσετε το ευγενε΄ς αθλημα του καμακιου!!
Εχει γιανπωνέζες τουριστριες που θελουν ξεναγηση και να φανε ενα ελληνικο παπαρι μετα το βραδακι!!
επισης κυριακες εχει φιλιπιννεζες στο τρολευ - στις στασεις των λεωφορείων και στις καθολικες εκκλησιες!!
αντε για κουνηθητε και λιγο !!για να γαμισεις πρεπει να το κυνηγησεις το θεμα !!α

αντε βρηκαμε τωρα και τα θελουμε ολα ετοιμα !!
:rockon: :rockon: :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Την Παρασκευη 10/4 στο studio Geisha (Αθανασιας 3 - Παγκρατι 10:00-18:00) ειναι στο προγραμμα η Νανα απο Ταιλανδη.

Προσωπικα δεν την ξερω. Αν καποιος συναγωνιστης εχει αποψη ας ενημερωσει.....

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Την Παρασκευη 10/4 στο studio Geisha (Αθανασιας 3 - Παγκρατι 10:00-18:00) ειναι στο προγραμμα η Νανα απο Ταιλανδη.

Προσωπικα δεν την ξερω. Αν καποιος συναγωνιστης εχει αποψη ας ενημερωσει.....
Αν δεν κάνω λάθος είναι η ίδια Νανά, που ήταν στο Βουλιαγμένης 83, Studio 57 κτλ...(αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν δεν κάνω λάθος είναι η ίδια Νανά, που ήταν στο Βουλιαγμένης 83, Studio 57 κτλ...(αν κάνω λάθος να με διορθώσει κάποιος)

Φιλε, οπως ειπα πρν εγω δεν την ξερω. Απλα ειδα την πληροφορια και ενημερωσα.

Εαν ειναι η ιδια αξιζει ? Ειναι καλη ?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Φιλε, οπως ειπα πρν εγω δεν την ξερω. Απλα ειδα την πληροφορια και ενημερωσα.

Εαν ειναι η ιδια αξιζει ? Ειναι καλη ?
:dunno: :dunno: :dunno: δεν είναι του γούστου μου οπότε δεν την έχω δοκιμάσει...  ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Διαβάζοντας το thread παρατηρήσα ότι απουσιάζει το όνομα της Mαρίας-Yoko-Σοφίας... η οποία δούλευε στο Κασσάνδρας 3 (από εκεί έχει φύγει πλέον). Τώρα έχει εντοπιστεί στα Βουλαγμένης 68 και Ιππώνακτος 14!!!!

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους ειμαι αρκετα (παλιος) περιπου δυο χρονια εδω αλλα δεν εχω γραψει ποτε γιατι ειμαι παντα στην δουλεια και ειναι λιγο δυσκολο μονο και που το εχω ανοιχτο το site μερικες φορες , σας διαβαζω ομως και πρεπει να το παραδεχτω.ναι ειμαι ενας απο εσας ο οποιος δεν μπορει να τα αποχωριστει τα γαμημενα τα σπιτια. γιατι αλλωστε αφου περναω καλα. βεβαια δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις οπως καποιοι,αλλα προσπαθω-προσπαθω. κατι ρε παιδια που ομως ηθελα να ρωτησω και δεν εχω δει ποτε οσο και αν ξαχνω τα δυο αυτα χρονια που σας ειπα ειναι οτι δεν εχει γραψει κανεις ποτε (εκτος εαν εγω δεν μπορω να το βρω) για καμια κινεζουλα,η οτι σχετικο τελος παντων. κινα , ιαπωνια ,μαλαισια , φιλιπιννες , ξερω γω ? κατι σε ασια.... ξερετε/exete anakaλυψει παιδια που μπορει να εχει ?  εαν εχετε βρει δηλαδη. μπουρδελο οχι studio. eyxaριστω συνεχιστε την καλη δουλεια.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
κατι υπαρχει αλλα αποτι εχω διαπιστωσει
99% μονο για ανατολικη ευρωπη θα δεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom