You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 140K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Δεν γνωρίζω από μπουρδέλα αλλά ένα καλό ασιατάκι βρίσκεται σε μασατζίδικον επί κάθετης παροδου στη Σόλωνος. Καλό σώμα πρόσωπο και στήθος. Δεν διακορεύεται εις τον χώρο εργασίας (εις τον οποίο προσφέρει χειρογλύκανον το οποίο είναι και pathetic) αλλά φήμες λένε ότι με το κατάλληλο χειρισμό μπορεί ο σωστός διαπραγματευτής να κανονίσει κάτι εκτός.
α ρε Ζ που με έριξες στα alternatives
α ρε Ζ που με έριξες στα alternatives
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Ναι πραγματι παιζει κι αυτη την εχω δει.....δυστυχως!Ενα πραγματακι με ποδια η οποια μια φορα που ειχα παει μπαινω μεσα στο σπιτι και γινοταν της Φιλλιπινας!Σαν ανεκδοτο ακουγεται τι κανουν σε ενα σαλονι ενας Ελληνας και δεκα Φιλλιπινεζοιτο τελευταιο μπουρδελο στην τροφωνιου-καθετου της λιοσιων παιζει βραδινη βαρδια φιλλιπινεζα κοντουλα
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Δοξάτου 2α η Νανά.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αξιζει να πατε μονο και μονο για να δειτε και μια χοντρη φιλιπιννεζατο τελευταιο μπουρδελο στην τροφωνιου-καθετου της λιοσιων παιζει βραδινη βαρδια φιλλιπινεζα κοντουλα
πραγματικα πολυ σπανιο γεγονος
Επισκέπτης
γιατι δεν με πηγες ρε τρυπα???αξιζει να πατε μονο και μονο για να δειτε και μια χοντρη φιλιπιννεζα
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αν θυμαμαι καλα εχεις πει πιο παλια οτι αυτη ειναι απο Καζακσταν. Απο Απω Ανατολη παιζει κατι? Ξερεις?Δοξάτου 2α η Νανά.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γιατι δεν με πηγες ρε τρυπα???
δεν ηταν στα κυβικα σου,εσενα σε προοριζω για την γειτονισσα μου
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Μογγολο-ΚαζακστάνΑν θυμαμαι καλα εχεις πει πιο παλια οτι αυτη ειναι απο Καζακσταν. Απο Απω Ανατολη παιζει κατι? Ξερεις?
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Ενας λογος που πηγα περυσι Γερμανια ηταν να βρω ασιατισες εκει εχει ολοκληρα στουντιο με αυτες εδω δυστιχως δεν εχω πετυχει κατι οριτζιναλ ασιατικο μονο κατι Καζακστανες Β διαλογης
ασε φιλε αμα εισε asian lover δυσκολα τα πραγματα στην Ελλαδα απεναντιας στο Λονδινο εχω
δει και ακουσει οτι παιζουν απειρες και θα ηθελα να παω
ασε φιλε αμα εισε asian lover δυσκολα τα πραγματα στην Ελλαδα απεναντιας στο Λονδινο εχω
δει και ακουσει οτι παιζουν απειρες και θα ηθελα να παω
Την ειχα δει και εγω την προηγουμενη κυριακη,το μπαζο ομως.αξιζει να πατε μονο και μονο για να δειτε και μια χοντρη φιλιπιννεζα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Δύο thread με ίδιο θέμα συγχωνεύτηκαν σε ένα. Άλλο σχετικό thread www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,82.0]εδώ[/url].
Δεν μας λες σε ποιά πόλη είσαιΓια σας φίλοι συναγωνιστές ,
επειδή το χούγι φεύγει τελευταίο ξέρει κανείς αν υπάρχουν μπουρδέλα , studio , μασάζ, κονσομασιόν ή πιάτσες με αυτό το είδος;
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
τρελενομαι για μελαχροινεσ σχιζοματεσ
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.