You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδέλα και Studio με Ασιάτισσες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SPAWN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 450
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ρε παιδια ξερετε κανα -ρδελο ή στουντιο που ναχει κινεζες,ή γιαπωνέζες ή έστω μογγολέζες?
δυσκολα ζητάω ε?
δυσκολα ζητάω ε?
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
δεν υπαρχουν τετοιες στην ελλαδα, αν εχεις "προβλημα" με αυτες, σαν και μενα, παρε το αεροπλανο και τραβα ανατολικα...ρε παιδια ξερετε κανα -ρδελο ή στουντιο που ναχει κινεζες,ή γιαπωνέζες ή έστω μογγολέζες?
δυσκολα ζητάω ε?
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε να μη μου αρέσουν οι ασιάτισσες, κατά κανόνα είναι στραβοκάνες και μέτριες εμφανισιακά. Οι μόνες που μου κάνουν κλικ είναι κάποιες διασταυρώσεις με ασιατικά χαρακτηριστικά αλλά σώμα δυτικής (Asia Carrera).
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Λογικα αφου τα παντα εχουν κατακλυστει απο Κινεζικα προιοντα , δε θα επρεπε και στον αγοραιο ερωτα να συμβαινει το ιδιο;
countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Λογικα αφου τα παντα εχουν κατακλυστει απο Κινεζικα προιοντα , δε θα επρεπε και στον αγοραιο ερωτα να συμβαινει το ιδιο;
Στην Κινα ολα ειναι κρατικα! Ακομη και η Μαφια... Προφανως δεν εχει δωθει ακομη εντολη να κατακλυσουν με πουτανες την Αθηνα... αλλα που θα παει θα γινει και αυτο!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
υπαρχει , αλλα χρειαζεται διαβατηριο και δεκαωρη πτηση..Αν κάποιος ξέρει κανένα καλό μπορδέλο ή call girl με Ασιάτισες ας μου στείλει PM.
Ευχαριστώ.
Undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2005
- Like
- 25
- Πόντοι
- 1
Λοιπόν...
Πίσω από το Δημαρχείο, εκεί που είναι τα πολλά κινέζικα μαγαζιά, καθως επίσης και στην περιοχή του Κεραμεικού (στο κινέζικο εμπορικό κέντρο), υπάρχουν στους τοίχους κάτι φωτοτυπίες γραμμένες στα κινέζικα.
Μια από αυτές μου τραβηξε την προσοχή (επειδή είχε την λέξη Massage πάνω) και την πήγα για "μετάφραση" σε ενα γνωστό μου κινέζο.
Απ'οτι μου είπε, και απ'οτι έμαθε μετα και ο ίδιος, υπάρχουν αρκετές κινέζες που προσφέρουν "μασάζ" στο σπίτι τους. Οι τιμές κυμαίνοται μεταξύ 50 και 80 ευρώ την ώρα και περιλαμβάνουν μασσάζ και έκτόνωση.
Το πρόβλημα; Δεν δέχονται παρα μόνο Κινέζους, και ειναι πολύ κάθετες σ'αυτο. Ίσως μόνο αν πάς "μιλημένος" ή μαζι με πολύ γνωστό τους πελάτη.
Τουλάχιστον πάντως, είναι κι'αυτο μια αρχή...
Κάποια στιγμή κάποια από αυτες θα αποφασίσει να κάνει και "επέκταση" στην εγχώρια αγορά, που θα πάει!
Πίσω από το Δημαρχείο, εκεί που είναι τα πολλά κινέζικα μαγαζιά, καθως επίσης και στην περιοχή του Κεραμεικού (στο κινέζικο εμπορικό κέντρο), υπάρχουν στους τοίχους κάτι φωτοτυπίες γραμμένες στα κινέζικα.
Μια από αυτές μου τραβηξε την προσοχή (επειδή είχε την λέξη Massage πάνω) και την πήγα για "μετάφραση" σε ενα γνωστό μου κινέζο.
Απ'οτι μου είπε, και απ'οτι έμαθε μετα και ο ίδιος, υπάρχουν αρκετές κινέζες που προσφέρουν "μασάζ" στο σπίτι τους. Οι τιμές κυμαίνοται μεταξύ 50 και 80 ευρώ την ώρα και περιλαμβάνουν μασσάζ και έκτόνωση.
Το πρόβλημα; Δεν δέχονται παρα μόνο Κινέζους, και ειναι πολύ κάθετες σ'αυτο. Ίσως μόνο αν πάς "μιλημένος" ή μαζι με πολύ γνωστό τους πελάτη.
Κάποια στιγμή κάποια από αυτες θα αποφασίσει να κάνει και "επέκταση" στην εγχώρια αγορά, που θα πάει!
KOSTASF16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 151
- Πόντοι
- 66
babapoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
παιδια σορυ αν επαναλαυμανομαι αλλα μηπως ξερει κανεις για κανα κινεζακι που να σφιγγεται????????????????????????????δεν ρωταω αν ειναι στενες η ξενερωτες αλλα που θα βρω καπου.ευχσριστω προκαταβολικα
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν σε αγγελιες σε εφημεριδες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 8