pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
αν ξερει κανεισ που εχει κανα μπουρδελακι με καμια ασιατισα ασ πει
Όπως θα καταλάβατε απο τον τίτλο θέλουμε κανενα σπίτι με κινεζούλες
Ειμαστε 3 άτομα παρέα αλλα δεν εχουμε καταφέρει τιποτα ακομα οπότε αν ξέρεται κατι για κανένα σπίτι ή studio θα θελαμέ να το μοιραστείται μαζι μας
( ποπο γραφω συνεχεια στο pc αγγλικα και εχω ξεχασει τα ελληνικα λεμε ντροπη μου)
κασσανδρας 3 γιοκο την λενεΔεν ξερω αν γνωριζει καποιος που μπορω να βρω ταυλανδεζα η τουλαχιστον ασιατισα υπαρχει κανενα αραγε στην Αθηνα??
ευχαριστω παιδες!
Ενας λογος που πηγα περυσι Γερμανια ηταν να βρω ασιατισες εκει εχει ολοκληρα στουντιο με αυτες εδω δυστιχως δεν εχω πετυχει κατι οριτζιναλ ασιατικο μονο κατι Καζακστανες Β διαλογης
ασε φιλε αμα εισε asian lover δυσκολα τα πραγματα στην Ελλαδα απεναντιας στο Λονδινο εχω
δει και ακουσει οτι παιζουν απειρες και θα ηθελα να παω
τωρα ειναι Πατησιων 131 στον 3ο οροφο κουδουνι studioεπαιζε και μια απο Σιβηρια στο Μαρνη 28 αλλα δεν ξερω που ειναι τωρα...
Δεν γνωρίζω από μπουρδέλα αλλά ένα καλό ασιατάκι βρίσκεται σε μασατζίδικον επί κάθετης παροδου στη Σόλωνος. Καλό σώμα πρόσωπο και στήθος. Δεν διακορεύεται εις τον χώρο εργασίας (εις τον οποίο προσφέρει χειρογλύκανον το οποίο είναι και pathetic) αλλά φήμες λένε ότι με το κατάλληλο χειρισμό μπορεί ο σωστός διαπραγματευτής να κανονίσει κάτι εκτός.
α ρε Ζ που με έριξες στα alternatives
Συναγωνιστες καλημερα.. Ξυπνησα ορεξατος για σχιστοματικο μουνακι...
Ξερετε να υπαρχει πουθενα κανενα Ασιατικο ? Για δωστε τα φωτα σας....
Νομίζω εμφανίστηκε ένα πολύ καλό....στην κεντρική πλατεία...