Νέα

Μπουρδελα για Ελευθερο Στοματικο - Τελειωτικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREKO79
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nasosmassage

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2023
Like
2
Πόντοι
0
ο παραπανω τυπος ειναι ειρωνικος και αγενης μη δινεις σημασια.Λοιπον μπουρδελο με ελευθερο στοματικο ειναι φυλης 105 ρωξαννα,βεβαια δε κανει σε ολους πρεπει να της αρεσεις παρολο που το εχει στο προγραμμα της(το προγραμμα της ειναι ελευθερο στοματικο και χυσιμο στο σωμα οχι τελειωτικο).Επισης ενα αλλο ειναι φωκαιας 17Β ειρηνη(κανει στοματικο τελειωτικο)
Αγόρια το ελεύθερο στοματικό είναι απόλαυση. Δεν ξέρω γιατί οι κοπέλες στα μπουρδέλα δεν το κάνουν πιο συχνά. Σίγουρα κάποιες στο χώρο τους το κανουν στο βασικό τους πρόγραμμα, όπως εγώ. Μην ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
'νταξει παιδιά, ας μην αρχίσουμε αντιπαράθεση νέων - μπαρμπαδων.
Το θέμα είναι να βγάλουμε κίτρινη κάρτα στα κορίτσια που λειτουργούν με όρους ηλικιακού ρατσισμού.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Οι μάγκες δεν υπάρχουν πιά, τους πάτησε το τραίνο!

Έμένα όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι πουτάνες, μου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό χωρίς να τους το ζητήσω!

Αν είσαι καθαρός και με πραγματικά ωραίο πούτσο, τότε όλες οι γυναίκες σου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν! Αν όμως είσαι στραβοψόλης ή ο πούτσος σου μυρίζει, τότε ξέχασέ τ
Συγγνώμη αλλά δεν ισχύει. Κι εμένα μου έχει συμβεί να μου κάνουν δωράκι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά μόνο στούντιο κορίτσια και μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Στα μπουρδέλα το αντίθετο: να ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι κι η κοπέλα να κάνει με λάστιχο κάποιες φορές.
Και πηγαίνω ΠΆΝΤΑ περιποιημένος.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Συγγνώμη αλλά δεν ισχύει. Κι εμένα μου έχει συμβεί να μου κάνουν δωράκι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά μόνο στούντιο κορίτσια και μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Στα μπουρδέλα το αντίθετο: να ανακοινώνεται ελεύθερο στοματικό στο σαλόνι κι η κοπέλα να κάνει με λάστιχο κάποιες φορές.

1) Αναφέρομαι στα μπουρδέλα και όχι στα στούντιο, όπου δεν πηγαίνω ποτέ.
2) Όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι πουτάνες, ποτέ δεν κάνουν τα ίδια πράγματα με όλους. Η κάθε μια κάνει ό,τι της καυλώσει την δεδομένη στιγμή.
Στον πόλεμο και στον έρωτα όλα γίνονται αλλά ανακοινώνονται μόνον όσα συμφέρει κάποιον από τους εμπλεκόμενους!

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Επίσης φιλαράκο Φώκαιας 13 Μισέλ κάνει ελεύθερο στοματικό και φωκαιας 7 Έμιλυ.
Εμιλυ παει δωρο με χλαμυδια και γονορροια τι τσιμπούκι της,αν λεμε για τη γνωστη Βουλγαρα με τα ψιλομεγαλα βυζια.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Εμιλυ παει δωρο με χλαμυδια και γονορροια τι τσιμπούκι της,αν λεμε για τη γνωστη Βουλγαρα με τα ψιλομεγαλα βυζια.
Ναι την ίδια λέμε φίλε,καλά οι περισσότερες που κάνουν ελεύθερο στοματικό έχουν κάποια αρωστια έστω μικρή.

• Like
Αντιδράσεις: Α-Ω

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1
Οι περισσότεροι 20αρηδες σήμερα πρέπει να τον φάνε πρώτα και μετά ίσως και αν πηδήξουν γκόμενα. Είναι γεγονός :confused:
Ναι μόνο που είμαι 24 και δε έχω σχέση με τους πιο πολλούς 24 αρηδες που έχουν γαμησει πολύ λίγες φορές και ούτε στα μπουρδέλα πάνε,εγώ είμαι 24 και έχω πάει σε ιερόδουλες σύνολο 70 φορές σκέψου,δε είναι όλοι οι 24 αρηδες φλωροι λοιπόν.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1

Έμένα όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι πουτάνες, μου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό χωρίς να τους το ζητήσω!

Αν είσαι καθαρός και με πραγματικά ωραίο πούτσο, τότε όλες οι γυναίκες σου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν! Αν όμως είσαι στραβοψόλης ή ο πούτσος σου μυρίζει, τότε ξέχασέ το!
Δε ισχιει και εγώ είμαι νέος και ο πουτσος μου δε μυρίζει ποτέ άσχημες οσμές παρόλα αυτά κάποιες που ανακοινώνουν έξω ελεύθερο στοματικό δε μου το κάνουν όλες μέσα,κάποιες ναι το κάνουν αλλά όχι όλες.

Se99

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Like
115
Πόντοι
1

Αν είσαι καθαρός και με πραγματικά ωραίο πούτσο, τότε όλες οι γυναίκες σου κάνουν ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και μάλιστα χωρίς να σε ρωτήσουν! Αν όμως είσαι στραβοψόλης ή ο πούτσος σου μυρίζει, τότε ξέχασέ το!
Όσο για τις έξω γκόμενες οι μάγκες δε υπάρχουν πια τους πατησε το τραίνο ισχιει όλο βλέπεις οι Ελληνίδες να πηγαίνουν με κάτι τύπους με κοιλιακούς μούσια και τατουάζ και ύφος μπλαζε,άντρες από τα Λίντλ όλοι αυτοί.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Απο τα καλυτερα ελευθερα στοματικα σε μπουρδελα τον τελευταιο καιρο που εχω κανει ειναι με Μιρα και Εμυ απο Λιοσιων 73 και Φωκαιας 13 υπογα και με Βικυ απογευματινη βαρδυα απο Φυλης 69 και με Σοφια απο Μαραθωνος 59 πρωινη βαρδυα.
Ναι, αλλά αυτές δεν κάνουν ελεύθερο τελειωτικό, κάνουν απλώς ελεύθερο...
Ο τίτλος του νήματος είναι για ελεύθερο τελειωτικό...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ναι μόνο που είμαι 24 και δε έχω σχέση με τους πιο πολλούς 24 αρηδες που έχουν γαμησει πολύ λίγες φορές και ούτε στα μπουρδέλα πάνε,εγώ είμαι 24 και έχω πάει σε ιερόδουλες σύνολο 70 φορές σκέψου,δε είναι όλοι οι 24 αρηδες φλωροι λοιπόν.
Έλα ρε μάγκα μου!! Σε πάω παιχταρά μου!
Και για πες, από πόσες φορές κ πάνω στα μπούρδελα σταματάς να είσαι φλώρος;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Μπορεί να μην τους αρέσει το ύφος σου, ο τρόπος σου ή κάτι στην φάτσα σου!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
280
Καλημέρα σύντροφοι, εγώ θα ήθελα να ρωτήσω μιας και μένω επαρχία, αν όλες αυτές κάνουν και αρχιδι γλείψιμο.
Στις κριτικές δεν αναφέρει αρκετά πράγματα για αυτές μερικές φορές.
Πχ ρωξανη

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Εγώ παντος ακαποτο δεν δέχομαι να μου κανουν στα μπουρδελα. Το θεωρω επικινδηνο

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
656
Πόντοι
81
Έχω ακούσει ότι η ώριμη Εύα στο Φυλής 84 όροφος κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
καμία που να κάνει ελεύθερο τελειωτικό σε πιπα ;

Και με έξτρα χρήματα Δνε πειράζει

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom