petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
το γουδι το γουδοχερι
καλα τραγουδα! κανταφι, τζεφρυ, μπεν αλι..ολοι οι τυραννοι να φυγουνε μαζι!
το γουδι το γουδοχερι
καλα τραγουδα! κανταφι, τζεφρυ, μπεν αλι..ολοι οι τυραννοι να φυγουνε μαζι!
Ειναι ολοι τουs για πεταμα.....Ψευτοκαυγαδιζουνε για το θεαθηναι μπροστα στα ματια μαs, ισα για να μαs κραατανε το ενδιαφερον....οτι ταχα μου σκιζονται για το καλο μαs!!!
Bουλευτεs σου λεει
πες αλευρι η ανδρουτσου σε γυρευει
Ειναι ολοι τουs για πεταμα.....Ψευτοκαυγαδιζουνε για το θεαθηναι μπροστα στα ματια μαs, ισα για να μαs κραατανε το ενδιαφερον....οτι ταχα μου σκιζονται για το καλο μαs!!!
Bουλευτεs σου λεει
τοσο σοβαρο ειναι το ΛΑΟΣ;καλα τραγουδα! κανταφι, τζεφρυ, μπεν αλι..ολοι οι τυραννοι να φυγουνε μαζι!
Και πώς θα γινει κυβερνηση συνεργασιας, αφου το εκλογικο συστημα βγαζει αυτοδυναμο τον πρωτο?η μονη κυβερνηση πλεον με το υφισταμενο πολιτικο σκηνικο ειναι κυβερνηση συνεργασιας (με καποια υπουργεια σε ΛΑ.Ο.Σ)...ΕΜΕΙΣ δεν θα γινουμε νεροκουβαλητες του αντωνη που εχει βαλει τα στελεχη του να μας βριζουν
30 χρονια καποια ζωα τους ψηφιζανε, αυτοι δεν εχουν ευθυνη?
ποιον;εσύ τον λες χαζο και όλοι αυτό κοροιδεύουμε αλλά οι κινησείς του το ακριβώς αντίθετο απόδεικνύουν.
Ειπαμε. Μην ψηφιζεις το Σαμαρα. Ηδη ψηφισες τον Γιωργακη και το μνημονιο του. Ξανακανε το.
1) Τον Γιωργακη.ποιον;
και ποιες κινησεις;
Υπευθυνότητα δειχνει αυτο.και η νδ ψηφιζει το 70% των νομοσχεδιων
σοβαρευτειτε
το μνημονιο για οποιοδηποτε αλλο αστικο κομμα ηταν μονοδρομος1) Τον Γιωργακη.
2) Το μνημονιο.
Δεν ειναι προφανες?
τοσο σοβαρο ειναι το ΛΑΟΣ;
που ταυτιζει τον χαζο με τον Κανταφι και τον Μπεν Αλι η τον Ασαντ;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομαλάκα, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γαμήσω!
η εργατική πρωτομαγιά έχει γίνει απλά για τα μάτια του κόσμου, για να λένε τα δικά τους οι συνδικαλ-η-στέςΔυστηχως θα αναμενεις-νουμε πολυ καιρο. Ο Ελληνας δεν ξυπναει. Δεν ειδες τη εργατικη πρωτομαγια καναμε. Λιγοτερος κοσμος στο δρομο απο καθε αλλη φορα. Φαντασου δηλαδη να μην ειμαστε και στο μνημονιο. Μονο το ΠΑΜΕ θα κατεβαινε.
Υπευθυνότητα δειχνει αυτο.
Οταν το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολιτευση δεν ψηφιζε τιποτα.
Ψηφισε η ΝΔ το κοψιμο μισθων και επιδοματων, παρεμπιπτοντως?
Α οχι.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΕΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ