Νέα

Μπορώ να βγάλω ΑΦΜ με παλιά ταυτότητα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα menios34
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Doctormit

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2010
Like
230
Πόντοι
21
Στο πεδίο επάγγελμα η ταυτότητα γράφει μαθητής λυκείου.

Στο έντυπο www.gsis.gr/on_line_ypiresies/polites/e-entipa_files/entypa/entypa_pdf/M1.pdf]Μ1[/url] πρέπει να συμπληρώσω το αντίστοιχο πεδίο σύμφωνα με ό,τι γράφει η ταυτότητα.

Οπότε φοβάμαι μήπως μου πούνε βγάλε καινούρια ταυτότητα με το τωρινό σου επάγγελμα και ξαναέλα.

Μπορείς και παραμπορείς να κάνεις εγγραφή (άρα ΑΦΜ) στην εφορία με την παλιά σου ταυτότητα (όπως και με διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) καθώς απαιτείτε μόνο για την αρχική εγγραφή των στοιχείων σου.
Στις καινούριες ταυτότητες (όπως και στα διαβατήρια) ΔΕΝ αναγράφεται επάγγελμα, κάτι το οποίο δεν παίζει κανένα ρόλο.

Αν όμως στο Μ1 δηλώσεις επάγγελμα, θα σου πούνε "Ώπα ρε μεγάλε, επαγγέλεσε άρα και πληρώνεσε χωρίς ΑΦΜ? Δεν κάνεις δήλωση για τα εισοδήματά σου? Φοροδιαφεύγεις???????"

Όπως είπε και κάποιος παραπάνω, ακόμη και στο νήπιο βγάζουν ΑΦΜ για την κληρονομιά του παπού του, το οποίο δεν έχει καν ταυτότητα!

Πήγαινε λοιπόν αύριο στην εφορία, κάνε εγγραφή, πάρε και το ΑΦΜ σου και .... καλώς όρισες στο club! (πουτάνα Εφορία, που άλλους τους γαμάς κι άλλους τους στέλνεις Ελβετία!)

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αν όμως στο Μ1 δηλώσεις επάγγελμα, θα σου πούνε "Ώπα ρε μεγάλε, επαγγέλεσε άρα και πληρώνεσε χωρίς ΑΦΜ? Δεν κάνεις δήλωση για τα εισοδήματά σου? Φοροδιαφεύγεις???????"

Υπάρχει κι αυτός ο κίνδυνος; :S

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Οσο παλιά και να ναι η ταυτότητα δουλειά κάνεις.Εγώ είχα την πρώτη μου από 15 χρονών που την είχα βγάλει για να δώσω το Lower στα Αγγλικά τότε...Περσυ την άλλαξα το καλοκαίρι αλλά μέχρι και πέρσυ δουλειά έκανα.Πάντως καλό είναι κάθε 10 χρόνια έστω να αλλάζεις ταυτότητα.Εγώ άλλαξα κυρίως γιατί με βόλευε περισσότερο και ήταν σχεδόν τσάμπα ώστε να ταξιδεύω σε χώρες της ΕΕ.Το διαβατήριο πάει πλέον κάπου 80 ευρώ!!Οπότε με την ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες δεν υπάρχει θέμα.Μόνο 80 λεπτά έδωσα και μου την πλαστικοποίησαν επιτόπου.

OP
OP
menios34

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
καλα ρε τυπε 33 και δεν εχεις βγαλει αφμ ποτε σου;δεν εχεις δουλεψει;

Μαύρες δουλειές. Αυτές βρίσκω, αυτές κάνω. Στις άλλες δε με παίρνουνε. Τι θες από μένα και κάνεις συνέχεια κριτική;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom