Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
σε ευρω τα κανει η kraken.Και μετα τα στελνω revolutθεωρω οτι η λυση σου δεν ειναι και τοσο αποδοτικη
σε ευρω τα κανει η kraken.Και μετα τα στελνω revolutθεωρω οτι η λυση σου δεν ειναι και τοσο αποδοτικη
ναι αλλα αν στειλω 100κ στην revolut δεν θα χτυπησουν καμπανακια σε εφοριες και θα ξεκηνουν οι ερωτησεις??σε ευρω τα κανει η kraken.Και μετα τα στελνω revolut
Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
Ναι μαν θα βαρέσει στα κεντρικά και θα σε πάρουν τηλεφωνο στανταροχ μην μου λες τετοια εισαι σιγουρος γι αυτο ?
οτι και να κανεις πρεπει να γινει λιγα λιγα...με τη μια μπαμ 100 ξεχνα τοναι αλλα αν στειλω 100κ στην revolut δεν θα χτυπησουν καμπανακια σε εφοριες και θα ξεκηνουν οι ερωτησεις??
ναι αλλο ενα αλλο μελος ειπε οτι μετα απο καποιο οριο ξεκινανε οι ερωτησεις και η προελευση τους εκει τι κανω?? μετα τα 50κΤο όριο αναλήψεων στη WU είναι γύρω στα 7.500 ευρώ .... μπορείς να το κάνεις σπαστά .....
οταν λες κεντρικα αν πχ εχω στην bybit και καταφερω να σηκωσω το ποσο που θελω θα με παρουν απο bybit?Ναι μαν θα βαρέσει στα κεντρικά και θα σε πάρουν τηλεφωνο στανταρ
ΣωστοςΟύτε το λίγα-λίγα περνάει. Μην είστε μαλάκες. Υπάρχει s/w πίσω που ελέγχει το ξέπλυμα χρήματος με τα μικροποσά.
Για την άλλη λέω εγώ γιατί το ξερω έχει γινειοταν λες κεντρικα αν πχ εχω στην bybit και καταφερω να σηκωσω το ποσο που θελω θα με παρουν απο bybit?
ναι αλλο ενα αλλο μελος ειπε οτι μετα απο καποιο οριο ξεκινανε οι ερωτησεις και η προελευση τους εκει τι κανω?? μετα τα 50κ
για ολα υπαρχει λυση ...Ούτε το λίγα-λίγα περνάει. Μην είστε μαλάκες. Υπάρχει s/w πίσω που ελέγχει το ξέπλυμα χρήματος με τα μικροποσά.
που γινεται αυτο?Ούτε το λίγα-λίγα περνάει. Μην είστε μαλάκες. Υπάρχει s/w πίσω που ελέγχει το ξέπλυμα χρήματος με τα μικροποσά.
δεν εχω παρει ομως και ασχημες απαντησειςΩραιος, εδω μεσα ρώτα τα αυτά. Καλα θα πάει αυτο
Kαλησπερα. Απο περιεργεια στα 100κ ποση περιπου κρατηση θα εχεις? Γιατι οσο ξερω εχουμε απο τις πιο χαμηλες φορολογησεις σε χρηματιστηριακα κερδη. Τωρα με western και με τις λοιπες εταιρειες μεταφορας χρηματων ισχυει πως υπαρχει καποιο οριο και το οποιο ειναι χαμηλο πολυ.Καλησπερα συναγωνιστες εχω καποια κερδη απο btc και θελω να τα κανω ευρο ειναι γυρω στα 100 χιλιαρικα οπως καταλαβαινεται βεβαια δεν μπορω να τα βαλω σε καποιο τραπεζικο λογαρισαμο γιατι θα με πιασει η εφορια και γενικα απο οτι ξερω η φοροληση στα κρυπτο ειναι κλαμα. Οποτε σκεφτηκα να τα μεταφερω μεσω p2p σε ενα western union λογαριασμο και να τα σηκωνω λιγα λιγα μαυρα. Ξερει κανεις αν αυτο γινεται μπορει η εφορια να με εντοπισει ετσι. Επισης ξερετε ποιο ειναι το οριο αναληψεων σε cash απο καποιο western union καταστημα? Αυτα απο εμενα αναμενω απαντηση απο την εμπειρια σας καλα γιορτες και καλη χρονια!!!!!!
μονο που αυτα δεν ειναι χρηματιστηριακα κερδη ειναι κρυπτονομισματα που στην ελλαδα και στραγαλια να ηταν η αντιμετωπιση θα ηταν η ιδιαKαλησπερα. Απο περιεργεια στα 100κ ποση περιπου κρατηση θα εχεις? Γιατι οσο ξερω εχουμε απο τις πιο χαμηλες φορολογησεις σε χρηματιστηριακα κερδη. Τωρα με western και με τις λοιπες εταιρειες μεταφορας χρηματων ισχυει πως υπαρχει καποιο οριο και το οποιο ειναι χαμηλο πολυ.
ειναι πολλα ρε σι στα 100 μου περνουν περιπου τα 50 δεν αξιζει καλυτερα να δωσω λοκοΠήγαινε και πλήρωσε το ποσό/πρόστιμο να τα κάνεις νόμιμα.
στειλτα λιγα λιγα σε revolutειναι πολλα ρε σι στα 100 μου περνουν περιπου τα 50 δεν αξιζει καλυτερα να δωσω λοκο