Νέα

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να υποκαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nzg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erostios

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2024
Like
96
Πόντοι
0
Με την τεχνική νοημοσύνη όλα τα επαγγέλματα που δεν χρειάζεται φυσική παρουσία κάποιου θα καταργηθούν και στην συνέχεια με την χρήση εξελιγμένων ρομπότ θα καταργηθούν και τα επαγγέλματα με φυσική παρουσία κάποιου .
Το πρώτο έχει αρχίσει και γίνεται μαζικά , το δεύτερο νομίζω θα γίνει στο άμεσο μέλλον.
Νομίζω ότι θα ασχολουμαστε στο μέλλον με μη παραγωγικά θέματα αλλά με θεωρίες και διασκέδαση.

Snip

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2024
Like
46
Πόντοι
0
Με την τεχνική νοημοσύνη όλα τα επαγγέλματα που δεν χρειάζεται φυσική παρουσία κάποιου θα καταργηθούν και στην συνέχεια με την χρήση εξελιγμένων ρομπότ θα καταργηθούν και τα επαγγέλματα με φυσική παρουσία κάποιου .
Θα καρταγηθουν και αυτα που χρειαζεται και η φυσική παρουσια; και αυτά που δεν χρειάζεται;
δεν θα χρειαζεται δηλαδή υπαλλήλους ο ΟΑΕΔ ΔΥΠΑ; και οι άνεργοι υπάλληλοι του ΔΥΠΑ πως θα γραφούν στον ΔΥΠΑ; Θα ειναι μια τεχνητή νοημοσύνη ο ΔΥΠΑ; και πως θα βρισκει δουλεια στους ανέργους αφου δεν χρειαζονται τα επαγγελματα ουτε με φυσική ούτε με χωρίς παρουσία; πωπω τι θα παθει η καημενη η ΑΙ θα αυτοκτονήσει γιατι δεν θα μπορει να λύσει το πρόβλημα που έβαλα!!!!!!!

Daku2025

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
699
Πόντοι
81
Θα γούσταρα να ειχα μια γκομενα ai μουναρα οπως στο blade runner 2

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.905
Πόντοι
26.236

Μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να υποκαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις;​

Φυσικά πάρε ένα chat gtp, εκπαίδευσε το να γκρινιάζει όλη μέρα και συγχαρητήρια μόλις απέκτησες σύζυγο...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Haris

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
98
Like
20.905
Πόντοι
26.236
Το πρώτο έχει αρχίσει και γίνεται μαζικά , το δεύτερο νομίζω θα γίνει στο άμεσο μέλλον.
Νομίζω ότι θα ασχολουμαστε στο μέλλον με μη παραγωγικά θέματα αλλά με θεωρίες και διασκέδαση.
Όταν θα έρθει αυτή η ώρα θα περισσεύουν περίπου 7-8 δισ κάτοικοι στον πλανήτη και για να μην καταστραφεί ότι έχει απομείνει από αυτόν...
Άσε καλύτερα εργασία και χαρά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom