Επισκέπτης
Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ;;;;;;;
ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ;;;;;;;
Και οι μισοι βουλευτες δικηγοροι ειναι.Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ;;;;;;;
Και οι μισοι βουλευτες δικηγοροι ειναι.
Ευρισκομενοι σε αναστολη του επαγγελματος ομως.
Αυτός όμως ήταν συνδικαλιστής-υπάλληλος του ΟΤΕ
και αυτόχρονα και "ενεργός" δικηγόρος .
Για να κανει ομως ο ηλεκτρολογος,ο υδραυλικος και οι αλλοι "μαχιμοι" ΔΥ τη δουλεια τους,ξερεις ποσες υπογραφες πρεπει να πεσουν πριν απο τους χαρτογιακαδες?Δημοσιουπαλληλισκος ειμαι και εγω τα τελευταια χρονια,δεν αντεξα στο εμποριο.Εβλεπα τοσα χρονια τους γνωστους μου που ηταν στο δημοσιο να κανουν ζωη και εγω να χανω τον υπνο μου απο το αγχος για μισο μηνιατικο δικο τους.Ενας αλλος φιλος εγραψε για 80%,εγω λεω το 99,5% ειναι ανεπροκοπα τεμπελοσκυλα που φιλησαν κατουρημενες ποδιες για μια θεση στο μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο δημοσιο,τεμπεληδες που θα ειχαν πεθανει απο την πεινα εξω.εχετε συνδεσει στο μυαλο σας την λεξη δυ με τον τυπο του ταμειου που βαζει σφραγιδες.....
δημοσιος υπαλληλος ομως με την ευρεια εννοια μπορει να ειναι ενας ηλεκτρολογος ,μια μαγειρισσα,μια νοσηλευτρια,ενας υδραυλικος κτιριου ενας φυσιοθεραπευτης ,ενας παιδαγωγος κλπ........δεν ειναι ολοι μανταρινοι γραφιαδες.....οι οποιοι στην τελικη εξω στην κανονικη ζωη δεν θα βρισκαν αλλη δουλεια
αυτο δεν γινεται για αλλους νομικους λογους, ξεχνα το.....μονο οι πανεπιστημιακοι εχουν αυτο το προνομιο να διατηρουν νομιμα ιατρεια εκτος νοσοκομειου......ειχε προταθει να γινει αλλα δεν περπατησε για τους υπολοιπους του ΕΣΥ2 από την άλλη στερείς θέσεις εργασίας από άλλους ιδιας ειδικότητας και αυτο λέγεται και διπλοθεσία: ας πούμε οι Γιατροι του ΕΣΥ που μπορούν το απόγευμα να έχουν κ ιατρειο ενώ θα μπορούσε να είχε ανοίξει άλλος γιατρός εκτός ΕΣΥ ιατρείο.
και καλα κανεις μαν κλαιν μαιν......Για να κανει ομως ο ηλεκτρολογος,ο υδραυλικος και οι αλλοι "μαχιμοι" ΔΥ τη δουλεια τους,ξερεις ποσες υπογραφες πρεπει να πεσουν πριν απο τους χαρτογιακαδες?Δημοσιουπαλληλισκος ειμαι και εγω τα τελευταια χρονια,δεν αντεξα στο εμποριο.Εβλεπα τοσα χρονια τους γνωστους μου που ηταν στο δημοσιο να κανουν ζωη και εγω να χανω τον υπνο μου απο το αγχος για μισο μηνιατικο δικο τους.Ενας αλλος φιλος εγραψε για 80%,εγω λεω το 99,5% ειναι ανεπροκοπα τεμπελοσκυλα που φιλησαν κατουρημενες ποδιες για μια θεση στο μπουρδελο που λεγεται Ελληνικο δημοσιο,τεμπεληδες που θα ειχαν πεθανει απο την πεινα εξω.
Υ.Γ. Εγω ασχολουμαι στον ελευθερο μου χρονο(που ειναι υπερ αρκετος)με την οικογενειακη μου επιχειρηση,ενω παρραληλα εκανα και μια φαρμα.
αυτο δεν γινεται για αλλους νομικους λογους, ξεχνα το.....μονο οι πανεπιστημιακοι εχουν αυτο το προνομιο να διατηρουν νομιμα ιατρεια εκτος νοσοκομειου......ειχε προταθει να γινει αλλα δεν περπατησε για τους υπολοιπους του ΕΣΥ
Καιρος ηταν.... και πολυ αργησε !!!!!!!!!!τύπε νομίζω ότι αυτό έχει αλλάξει πλέον και αν όχι ακόμα, σε λίγο καιρό θα έχει αλλάξει
οι υπηρεσίες ήδη έχουν αρχίσει να ερημώνουν από υπαλλήλους και αυτοί που μένουν τραβάν το κάρο.
Βλέπω ήδη κάτι υπαλλήλους σε ΚΕΠ, ΙΚΑ, εφορίες, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, να τρώνε ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΚΙΣΕΔΕΣ, συν νοσοκόμες, μπάτσους (μερικοί), κλπ
και με τα μισά λεφτά...
Δεν ηταν με παγια ,στον ΟΤΕ δουλευε αποκλειστικαΕίπαμε ρε λάκη, με πάγια ήταν. Δεν ήταν ΔΥ.
αυτο δεν γινεται για αλλους νομικους λογους, ξεχνα το.....μονο οι πανεπιστημιακοι εχουν αυτο το προνομιο να διατηρουν νομιμα ιατρεια εκτος νοσοκομειου......ειχε προταθει να γινει αλλα δεν περπατησε για τους υπολοιπους του ΕΣΥ
Καιρος ηταν.... και πολυ αργησε !!!!!!!!!!
Αντε τωρα να κοπουν και αυτοι που ενω παιρνουν ολοκληρη συνταξη, συνεχιζουν να εργαζονται....
Η εισαι συνταξιουχος η εισαι εργατης.
Καιρος ηταν.... και πολυ αργησε !!!!!!!!!!
Αντε τωρα να κοπουν και αυτοι που ενω παιρνουν ολοκληρη συνταξη, συνεχιζουν να εργαζονται....
Η εισαι συνταξιουχος η εισαι εργατης.