ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Χουντα που σας χριαζεται σε μερικους μου φαινεται.Aλλαγη στρατηγικης...Παιδια σηκωθειτε,να βγουμε στους δρομους,εναντια στους στρατοκρατες
Χουντα που σας χριαζεται σε μερικους μου φαινεται.Aλλαγη στρατηγικης...Παιδια σηκωθειτε,να βγουμε στους δρομους,εναντια στους στρατοκρατες
Τους δηνουμε δουλεια ρε συ για να μην καθονται και τεμπελιαζουν.ε ρε τι εχουνε να σβησουνεεεεεεεεεεεε
Απαντηση σε μενα ηταν μωρακι αυτο? Γιατι δεν το εβαλες σε παραθεση.αυτο εννοειται δεν ειχα ποτε θεμα οσο αναφορα τις κουπες μου
ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργόςNα'ναι καλά ο κάτοχος του πορνοΝόμπελ λογοτεχνίας pitsi και ο άτακτος αρχιερέας της ηδονής skidoo, που μου εξασφάλισαν το μαγικό μπλουζάκι!!!
Πολλά κιλά ρισπέκτ!!!
γιατι μεχρι να σου απαντησω απαντησαν αλλοι δεκαπεντεΑπαντηση σε μενα ηταν μωρακι αυτο? Γιατι δεν το εβαλες σε παραθεση.
Καλα δεν σε μαλωσα. Απλως δεν το καταλαβα. ;) ;) ;)γιατι μεχρι να σου απαντησω απαντησαν αλλοι δεκαπεντε
ποιος ήταν ο ηθικός αυτουργός
δε λες ομως.. ;)
Καλα δεν σε μαλωσα. Απλως δεν το καταλαβα. ;) ;) ;)
Nα'ναι καλά ο κάτοχος του πορνοΝόμπελ λογοτεχνίας pitsi και ο άτακτος αρχιερέας της ηδονής skidoo, που μου εξασφάλισαν το μαγικό μπλουζάκι!!!
Πολλά κιλά ρισπέκτ!!!
δεν είπα ότι δε θα σου 'φερναν..ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ τα σέβη μου!!!
Ώστε δε θα μου'φερναν οι αλητάμπουρες ε;;; Θα τους φτιάξω!!!
Θελω κι'εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΤι έκανα πάλι και χτυπάς το κεφάλι σου;;;
Αγ. Μελετιου 37 & Δροσοπουλου 95,ανοιξαμε και σας περιμενουμε!!!Νεα κολεξιον ,νουμερα για παχουλες,υπερμοντερνα σχεδια και χρωματα...σπευσατε!ας επαναφερω λιγο την ταξη και να πω το εξης:
εγω το μπλουζακι μου ποτε θα το παρω?
...Θα σας στενοχωρησουμε,αυτο το χρωμα δεν το εχουμε...Lila Lila
Θελω κι'εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Μόνο αν γραφτείς στο πραγματικό BBC = Bourdela Bowling Club και πουλήσεις τους άλλους!!!