You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
...ναι εξοχωτατη μου!!!Να μοιρασουμε τα αντιβιωτικα μας!!!Σφηνακια amoxil και long drinks aspirin!!!V for Vick'sκι εγω θες να κανουμε παρεα? χαχαχα
Επισκέπτης
...Κοριτσια,ειπαμε...μη το ξεσκισουμε...τι να σου κανει ενα κορμι???Κι'αυτο αρρωστο???Μια-μια...ολες θα με νταντεψετε...εεε εγω εχω τριαρι cup....))))
Επισκέπτης
ακουω προσφορες Καλα...το'χουμε γαμησει το νημα...
Επισκέπτης
Και μην ακουτε τον λαλακ και τον αλτεκ που λενε οτι ειναι αρρωστοι κι αυτοι...μονο εγω ειμαι αρρωστουλι!!!Αντε...
Ρε αχαιρευτε κλαψιαρη,εσυ δεν μου στελνες πμ με περαστικα κια τετοια πριν μια ωρα απο ενδιαφερον και καλα?
Και τωρα πετας λασπη και ψευδεσαι ασυστολως μολις μια κοπελα προσφερθηκε να σου κανει εντριβες και ουτε εγω ξερω τι αλλο?
Ντροπη σου ρε
Επισκέπτης
ακουω προσφορες Καλα...το'χουμε γαμησει το νημα...
Οταν αρρωσταίνεις δεν σκέφτεσαι σωστα... μην λες μετα δεν σε προειδοποιησα.
Επισκέπτης
Eisai ενας ρουφιανος-αλητης-προδοτης-κΟΥΟΥμουνιστης και θελεις να καταστρεψεις την ευτυχια μου!!!Εγω ομως αυτο,δεεεεεεεν θα το αφησω να περασει ετσι!!!Τοσα χρονια στα Εξαρχεια....θα νοιωσεις απο κοντα την θερμοαποβλητικοτητα των κοκτεηλ(που στα διαλα ειναι τα διαλυτικα???)Υπαγε στην οχια ,αδελφε της!Τεντυ μπου!Αξουριστε...γιεγιεΡε αχαιρευτε κλαψιαρη,εσυ δεν μου στελνες πμ με περαστικα κια τετοια πριν μια ωρα απο ενδιαφερον και καλα?
Και τωρα πετας λασπη και ψευδεσαι ασυστολως μολις μια κοπελα προσφερθηκε να σου κανει εντριβες και ουτε εγω ξερω τι αλλο?
Ντροπη σου ρε
Επισκέπτης
Εχετε στοιχεια κυριε???Ρε αχαιρευτε κλαψιαρη,εσυ δεν μου στελνες πμ με περαστικα κια τετοια πριν μια ωρα απο ενδιαφερον και καλα?
Ντροπη σου ρε
Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος.....?
Θες να τα βγαλω στη φορα?
Σε δικαιολογω γιατι εισαι αρρωστος και συ αλλα τωρα καταλαβα τι κουμασι εισαι!
Επισκέπτης
Δεν δικαιουσται,δια να ομιλειτε!!!Την λυση,θα την δωσει ο λαος...να στηθουν αι καλπαι!Ψηφιστε με , ψηφιστε με κι'απο το σεξ ψωφηστε με!!!Εισαι σιγουρος.....?
Επισκέπτης
Δε σε παιρνει σε λαικο ψηφισμα ρε ..
Θα σε φαω
Θα σε φαω
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δασκαλε σου δηνω τον πρωτο ψηφο εν λευκω.Δε σε παιρνει σε λαικο ψηφισμα ρε ..
Θα σε φαω
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
μου αρέσουν αυτού του είδους τα στήθη .εεε εγω εχω τριαρι cup....))))
Επισκέπτης
Τοτε λοιπον,θα μιλησει ο στρατος...ΚΑΤΑ ΦΩΝΗ... LalakukakisΔε σε παιρνει σε λαικο ψηφισμα ρε ..
Θα σε φαω
sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
εεε εγω εχω τριαρι cup....))))
me tooo
ισως και λιγο παραπανω
Επισκέπτης
Aλλαγη στρατηγικης...Παιδια σηκωθειτε,να βγουμε στους δρομους,εναντια στους στρατοκρατεςΔασκαλε σου δηνω τον πρωτο ψηφο εν λευκω.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αρα περνας και εσυ τις εξετασεις μωρο μου και με καλο βαθμο μαλιστα.me tooo
ισως και λιγο παραπανω