Νέα

Μπλουζάκια bourdela

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nα οργανώσω μια φωτογράφιση τύπου "wet-t-shirt" με τα κορίτσια του site?

• ΝΑΙ!

Ψήφοι: 30 58,8%
  • ΟΧΙ!

Ψήφοι: 2 3,9%
  • NA ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...

Ψήφοι: 6 11,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ Κ TRANS

Ψήφοι: 5 9,8%
  • ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙ Κ Η ΛΙΛΑ!

Ψήφοι: 8 15,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    51

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εεε εγω εχω τριαρι cup....))))

Επισκέπτης
:grouphug:ακουω προσφορες :grouphug:Καλα...το'χουμε γαμησει το νημα...

Επισκέπτης
Και μην ακουτε τον λαλακ και τον αλτεκ που λενε οτι ειναι αρρωστοι κι αυτοι...μονο εγω ειμαι αρρωστουλι!!!Αντε...

Ρε αχαιρευτε κλαψιαρη,εσυ δεν μου στελνες πμ με περαστικα κια τετοια πριν μια ωρα απο ενδιαφερον και καλα?
Και τωρα πετας λασπη και ψευδεσαι ασυστολως  μολις μια κοπελα προσφερθηκε να σου κανει εντριβες και ουτε εγω ξερω τι αλλο?

Ντροπη σου ρε :grin:

Επισκέπτης
Ρε αχαιρευτε κλαψιαρη,εσυ δεν μου στελνες πμ με περαστικα κια τετοια πριν μια ωρα απο ενδιαφερον και καλα?
Και τωρα πετας λασπη και ψευδεσαι ασυστολως  μολις μια κοπελα προσφερθηκε να σου κανει εντριβες και ουτε εγω ξερω τι αλλο?

Eisai ενας ρουφιανος-αλητης-προδοτης-κΟΥΟΥμουνιστης και θελεις να καταστρεψεις την ευτυχια μου!!!Εγω ομως αυτο,δεεεεεεεν θα το αφησω να περασει ετσι!!!Τοσα χρονια στα Εξαρχεια....θα νοιωσεις απο κοντα την θερμοαποβλητικοτητα των κοκτεηλ(που στα διαλα ειναι τα διαλυτικα???)Υπαγε στην οχια ,αδελφε της!Τεντυ μπου!Αξουριστε...γιεγιε

Επισκέπτης

Εχετε στοιχεια κυριε???

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος.....?

Θες να τα βγαλω στη φορα? :grin:

Σε δικαιολογω γιατι εισαι αρρωστος και συ αλλα τωρα καταλαβα τι κουμασι εισαι! :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εισαι σιγουρος.....?

Θες να τα βγαλω στη φορα? :grin:

Σε δικαιολογω γιατι εισαι αρρωστος και συ αλλα τωρα καταλαβα τι κουμασι εισαι! :2funny: :2funny:
Δεν δικαιουσται,δια να ομιλειτε!!!Την λυση,θα την δωσει ο λαος...να στηθουν αι καλπαι!Ψηφιστε με , ψηφιστε με κι'απο το σεξ ψωφηστε με!!!

Επισκέπτης
Δε σε παιρνει σε λαικο ψηφισμα ρε ..
Θα σε φαω :2funny: :2funny:

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Και μπορω να σου μαζεψω κι αλλους.  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ε ρε τι εχουνε να σβησουνεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom