Λειτουργικό και συσκευή;
androind samsung
Λειτουργικό και συσκευή;
χαχαχαχα βρε εσυ δεν με παρακινουσες πριν να μονομαχήσω ιντερνετικα με τον άλλον? και σου λεω εφοσον με παρακινεις γιατι δεν ξεκινάς εσυ? καλα με κοροιδευεις τωρα ρε λοπεζ?
αν τολμάς ξηλωσε με το κινημα ειναι ενα τιποτα χωρις εμένα εγω τα κάνω ολα δεν μπορεις να με ξηλώσεις.
οταν εκπροσωπεις και εισαι η κεφαλη κινηματος θα προσεχεις τη συμπεριφορα σου. οπως προσεχεις τη συμπεριφορα σου εν γενει οταν εισαι στο σωμα εκπροσωπεις το σωμα ειτε εισαι σε υπηρεσια ειτε εκτος. τι στο διαολο ουτε αυτο δε σου μαθανε ακομα εκει?
Το θεμα ειναι οτι εγω δεν θεωρω οτι με την συμπεριφορά μου έξεθεσα το κίνημα αν οι αποψεις σου ειναι τοσο ακραιες περι γυναικων φτιάξε δικο σου κίνημα ... ουτε εμενα μ αρεσει η δικη σου συμπεριφορά που βριζεις την άλλη εσενα δεν σου μάθανε να εισαι κύριος? δεν μιλαμε έτσι στις κοπελες τουλαχιστον εμενα μου το μάθανε αυτο να έχω τροπους. Αμα ειχες αδερφη μεγάλε θα ήθελες να τις μιλάνε έτσι χαλαρωσε δεν εισαι ο μοναδικος άντρας εδω μεσα. Αν θες να κάνεις την άλλη θύμα υπάρχουν ενα καρο τροποι οχι να τη βριζεις.
:S αυριο εκτακτη συνελευση των μελων. Α Υ Ρ Ι Ο.
Ρε Έκτορα ο Μπολντισμός δεν ήταν ποτέ στρατοκαβλικό κίνημα. Γιατί θες να τον αλλοιώσεις;
άντε στο καλο και με την νίκη να δω τι θα κάνετε χωρις εμένα.... φίλε ή καλυτερα "φιλε". Ευχαριστω για την κάλυψη. ;)
πες τους αυριο και πως ξηγηθηκες αποψε. Μια αναφορά σου ζητησα και μου άρχισες τις δικαιολογιες.
androind samsung
πως μπορω να το δω αυτο γιατι ειμαι λιγο ασχετηΈκδοση του Android?
:S η παρεμβαση μου με τον βασιβουζουκο ηταν αμεση μη μου λες μαλακιες εμενα θα σε κοπανησω
νομιζω 4.1.2
Σ ευχαριστω αλλα μαλλον ισως σου εδωσα λαθος στο λειτουργικο. οταν μπαινω στην επαφη πανω δεξια μου εχει ενα μολυβακι που λεει επεξεργασια επαφης και απλα εχει μια επιλογη που λεει προσθηκη στη λιστα απορριψης που το βαζω και δεν γινεται τιποτα, παρολο που την επαφη τη δειχνει στις μπλοκαρισμενες καλει μια χαρα
Σ ευχαριστω αλλα μαλλον ισως σου εδωσα λαθος στο λειτουργικο. οταν μπαινω στην επαφη πανω δεξια μου εχει ενα μολυβακι που λεει επεξεργασια επαφης και απλα εχει μια επιλογη που λεει προσθηκη στη λιστα απορριψης που το βαζω και δεν γινεται τιποτα, παρολο που την επαφη τη δειχνει στις μπλοκαρισμενες καλει μια χαρα
μπες στην επαφη κοιτα δεξια κοιτα αριστερα κοιτα μετα κατω και τραβα γαμησου