Νέα

Μπλοκάρισμα λογαριασμού facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Καλησπερα συναγωνιστες. Προχτες μου διακοψανε το λογαριασμο στο facebook γιατι ειχα στειλει πολλα μηνυματα σε μικρο χρονικο διαστημα. Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας? Η διακοπη ειναι μονιμη η προσωρινη? Μετα απο τετοια περιπτωση επανερχεται ο λογαριασμος? Αν εχει συμβει σε καποιον ας το πει.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Καλησπερα συναγωνιστες. Προχτες μου διακοψανε το λογαριασμο στο facebook γιατι ειχα στειλει πολλα μηνυματα σε μικρο χρονικο διαστημα. Εχει τυχει σε κανεναν απο εσας? Η διακοπη ειναι μονιμη η προσωρινη? Μετα απο τετοια περιπτωση επανερχεται ο λογαριασμος? Αν εχει συμβει σε καποιον ας το πει.
Οχι εμενα με μπλοκαρε γιατη εκανα πολα αιτηματα φιλιας!! Σε δυο τρεις μερες θα μπορεις να ξαναμπεις

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
εμένα πάλι δεν πρόλαβαν να το διακόψουν... το διέκοψα μόνος μου

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Οχι εμενα με μπλοκαρε γιατη εκανα πολα αιτηματα φιλιας!! Σε δυο τρεις μερες θα μπορεις να ξαναμπεις
Παντως εγω που τσεκαρισα απο αλλο λογαριασμο αν μπορει να με βρει καποιος δε με βρισκει ειναι σαν να μην εχω λογαριασμο. Σε ευχαριστω παντως.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Δεν στον μπλόκαραν γι'αυτό...ή έκανες πολλά add για νέους φίλους (σε μικρό χρονικό διάστημα)...ή είχες άσεμνες φωτό...αν είναι το πρώτο...δεν στον μπλοκάρουν όμως...απλά για κάποιο διάστημα δεν σε αφήνεις να κάνεις αιτήσεις φιλίας...στο 2ο όμως στο κάνουν delete....

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εμένα πάλι δεν πρόλαβαν να το διακόψουν... το διέκοψα μόνος μου

Δεν διαγράφεται ποτέ ο λογαριασμός...αν βάλεις το mail και τον κωδικό ξαναλειτουργεί!!!Μόνο αν διαγράψεις το mail διαγράφεται οριστικά για σένα...γιατί αυτοί τα έχουν όλα!!!

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
..ή είχες άσεμνες φωτό...στο 2ο όμως στο κάνουν delete....

Δεν διαγράφεται ποτέ ο λογαριασμός...αν βάλεις το mail και τον κωδικό ξαναλειτουργεί!!!Μόνο αν διαγράψεις το mail διαγράφεται οριστικά για σένα...γιατί αυτοί τα έχουν όλα!!!

αρα ανεβαζω μουνια και παρτουζες και μου το σβηνουν αυτοι μια και καλη?

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Δεν στον μπλόκαραν γι'αυτό...ή έκανες πολλά add για νέους φίλους (σε μικρό χρονικό διάστημα)...ή είχες άσεμνες φωτό...αν είναι το πρώτο...δεν στον μπλοκάρουν όμως...απλά για κάποιο διάστημα δεν σε αφήνεις να κάνεις αιτήσεις φιλίας...στο 2ο όμως στο κάνουν delete....
Δεν εκανα ουτε το ενα ουτε το αλλο. Απλα εστειλα πολλα μηνυματα.Και τωρα μου το εχουνε μπλοκαρει. Δεν παιζει να μου το επαναφερουνε?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αρα ανεβαζω μουνια και παρτουζες και μου το σβηνουν αυτοι μια και καλη?

Καμία σχέση!Για σενα μπορεί να διαγραφείς...αυτοί κρατάνε τα πάντα για σένα...

από το στόμα μου το πήρες...

Γιατί :pipa1: του έπαιρνες??? :grin: :grin: (πλάκα κάνω)

Δεν εκανα ουτε το ενα ουτε το αλλο. Απλα εστειλα πολλα μηνυματα.Και τωρα μου το εχουνε μπλοκαρει. Δεν παιζει να μου το επαναφερουνε?

Μόνο με μηνύματα...δεν γίνεται...

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Εάν είναι η πρώτη φορά που σου έκαναν delete στείλε τους μήνυμα στο disabled@facebook.com από το μάιλ που έκανες το λογαριασμό και ρώτα τους γιατί στο έσβησαν. Θα ενεργοποιήσουν το προφίλ ξανά. Αλλά αν στο διαγράψουν και δεύτερη φορά, δεν πρόκειται να ξαναμπεί σε λειτουργία.  Οπότε να είσαι προσεκτικός που κάνεις αιτήματα φιλίας, αλλά και τι φωτογραφίες βάζεις. ;)

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εάν είναι η πρώτη φορά που σου έκαναν delete στείλε τους μήνυμα στο disabled@facebook.com από το μάιλ που έκανες το λογαριασμό και ρώτα τους γιατί στο έσβησαν. Θα ενεργοποιήσουν το προφίλ ξανά. Αλλά αν στο διαγράψουν και δεύτερη φορά, δεν πρόκειται να ξαναμπεί σε λειτουργία.  Οπότε να είσαι προσεκτικός που κάνεις αιτήματα φιλίας, αλλά και τι φωτογραφίες βάζεις. ;)
Πρωτη φορα μου συμβαινει να μου το απενεργοποιησουνε. Εστειλα 2 mail εκει αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Αλλα ξαναλεω οτι με πολλα μηνυματα εγινε η διακοπη οχι με ασεμνες φωτογραφιες ουτε με προσκλησεις που εκανα σε ατομα.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Σε εμενα πως εγινε?

Μάλλον κατάλαβαν πως είσαι βάζελος... :2funny: :2funny: :2funny:

Γίνεται. Σου κάνει ο άλλος αναφορά για "παρενόχληση"  ;)

Πρέπει όμως και να να το αποδείξει!Σιγά με την κάθε παρενόχληση...που μπορεί κάποιος πιθανόν να έκανε για να σε εκδικηθεί (καμιά...ελλεηνίδα γαι παράδειγμα  :grin: ) σε κάνουν delete...αν όμως έκανε μαλακία ο μπουρδέλας...τότε την πάτησε!!! :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom