Νέα

Μπλοκάρισμα λογαριασμού facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ααα.εστελνε ο αλλος ''ελα να σε χυσω καβλα μου'' και τετοια ε?

Όπως έλεγε η Τζούλια στο Νο 2... ;) ;) ;)

Βέβαια θα ζητηθηκε απο την καταγγέλουσα (γιατί ο μπουρδέλας θα την έπεσε σε κανένα κοριτσάκι ) να αποστείλει το μήνυμα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Όπως έλεγε η Τζούλια στο Νο 2... ;) ;) ;)

Βέβαια θα ζητηθηκε απο την καταγγέλουσα (γιατί ο μπουρδέλας θα την έπεσε σε κανένα κοριτσάκι ) να αποστείλει το μήνυμα...

κρύβε λογια

bourdeliaris1984 εκανες μπουρδελο και το fb..

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Πρωτη φορα μου συμβαινει να μου το απενεργοποιησουνε. Εστειλα 2 mail εκει αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Αλλα ξαναλεω οτι με πολλα μηνυματα εγινε η διακοπη οχι με ασεμνες φωτογραφιες ουτε με προσκλησεις που εκανα σε ατομα.

Εάν δεν κάνω λάθος μετά από 24 ή 48 ώρες στο ενεργοποιούν ξανά το προφίλ.

Οταν ο άλλος κάνει αναφορά για "παρενόχληση" μέσω μηνυμάτων βάζει και λινκ και τσεκάρουν. Και αποκλείεται να κάνουν delete σε κάποιον μόνο από μία αναφορά. Πρέπει να είναι περισσότερες, οπότε ο φίλος μας μάλλον παραέστειλε μηνύματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Εάν δεν κάνω λάθος μετά από 24 ή 48 ώρες στο ενεργοποιούν ξανά το προφίλ.

Οταν ο άλλος κάνει αναφορά για "παρενόχληση" μέσω μηνυμάτων βάζει και λινκ και τσεκάρουν. Και αποκλείεται να κάνουν delete σε κάποιον μόνο από μία αναφορά. Πρέπει να είναι περισσότερες, οπότε ο φίλος μας μάλλον παραέστειλε μηνύματα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχουνε περασει οι 48 ωρες 3η μερα ειναι σημερα που μου ειναι κλειδωμενος. Ουτε υβριστικα ουτε προσβλητικα μηνυματα ειχα. Απλα ητανε πολλα. σε διαφορετικα ατομα το καθενα.

Επισκέπτης
Το Facebook, οι «φιλίες» και η πραγματικότητα
Το πιθανότερο είναι ότι όταν –τον Φεβρουάριο του 2004– ο τότε φοιτητής του «Harvard» Μάρκ Ζούκερμπεργκ έβαζε το θεμέλιο λίθο του Facebook δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Αρχικά, η γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αποτελούσε μια μορφή (διαδικτυακής) επικοινωνίας μεταξύ των μελών του φημισμένου πανεπιστημίου. Σήμερα αριθμεί περίπου 150.000.000 μέλη απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.

Ο τρόπος λειτουργίας του Facebook είναι λίγο πολύ γνωστός: Ο χρήστης της υπηρεσίας έχει τη δυνατότητα να φτιάξει το προφίλ του, «ανεβάζοντας» προσωπικές πληροφορίες καθώς και φωτογραφίες και από εκεί και πέρα αρχίζει η αναζήτηση φίλων και γνωστών, οι διαδικτυακές συζητήσεις και η εγγραφή σε θεματικά γκρουπ.

Οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου (και όχι μόνο αυτοί) είναι κατά μιαν έννοια εθισμένοι με το Facebook. Τα στοιχεία έρευνας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για το προφίλ των Ελλήνων χρηστών του κοινωνικού δικτύου είναι αποκαλυπτικά: Το 85% όσων διατηρούν προφίλ στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (υπολογίζονται σε 1.000.000), την επισκέπτονται σε καθημερινή βάση. Μάλιστα ένας στους δύο (50%) αφιερώνει πάνω από 15 – 30 λεπτά σε κάθε επίσκεψή του. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ότι το 42% των χρηστών θεωρεί το Facebook απαραίτητο ή πολύ απαραίτητο.

Για ποιους λόγους, όμως, χρησιμοποιούμε την συγκεκριμένη πλατφόρμα; Κυρίως για να βρούμε παλιούς φίλους, αλλά και για να μαθαίνουμε νέα φίλων και γνωστών (η λεγόμενη κοινωνική κριτική ή επί το λαϊκότερο κουτσομπολιό).

Ενδεχομένως όλο αυτό να μοιάζει παιδαριώδες και αφελές στους μεγαλύτερους, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Η διείσδυση του Facebook σε τόσο πλατιά στρώματα της κοινωνίας δείχνει την ανάγκη μιας γενιάς για επικοινωνία (έστω εξ αποστάσεως) και επαναπροσέγγιση. Αποτελεί μια αφορμή για συζητήσεις, χαβαλέ και μια ευκαιρία για φευγαλέες ματιές σε προσωπικές στιγμές. Μόνο που εδώ δεν κρυφοκοιτάζουμε από την κλειδαρότρυπα, αφού ο «φίλος» μας ανοίγει από μόνος του την κουρτίνα της προσωπικής του ζωής.

Όμως κατά πόσον οι «φιλίες» που αναπτύσσονται στο Facebook είναι αληθινές; Η αμερικάνικη εταιρία Burger King σε συνεργασία με μια διαφημιστική εταιρία έκανε ένα πρωτότυπο πείραμα: όποιος χρήστης του Facebook διέγραφε δέκα «φίλους» του κέρδιζε ένα χάμπουργκερ. Δεν εξέπληξε κανέναν ότι για ένα χάμπουργκερ χάλασαν παραπάνω από 230.000 ιντερνετικές «φιλίες». Κι αν η εταιρία είχε ως απώτερο σκοπό να διαφημιστεί, κάπως έτσι αποδείχθηκε (σύμφωνα με τον Μπράιαν Γκις, αντιπρόεδρο του τμήματος Μάρκετινγκ της διαφημιστικής εταιρίας) ότι στο Facebook «σημασία δεν έχει η ποιότητα αλλά η ποσότητα των φίλων».

Στο ερώτημα αν πρέπει να ανησυχούμε για την ολοένα και αυξανόμενη διείσδυση του Facebook η απάντηση είναι όχι. Το Facebook δεν ήρθε για να υποκαταστήσει την πραγματική επαφή. Το αντίθετο: πρόκειται για ένα παράλληλο διαδικτυακό (συχνά παραπλανητικό) σύμπαν, όπου κάνουμε «φιλίες» ακόμα και με αγνώστους μόνο και μόνο για να δείχνουμε δημοφιλείς. Μας διασκεδάζει και γεμίζει ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο μας, αλλά ως εκεί. Η (αληθινή) ζωή είναι αλλού…

Δ. Τζ.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Θάρρος» στις 08.02.2009
[video]http://diastavroseis.blogspot.com/2009/02/facebook.html[/video]

Υ.Γ.Ταιριάζει καλύτερα στο FB γενικά αλλά δεν βρήκα κάποιο πιο ειδικό θέμα και το έβαλα εδώ.

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Εχουνε περασει οι 48 ωρες 3η μερα ειναι σημερα που μου ειναι κλειδωμενος. Ουτε υβριστικα ουτε προσβλητικα μηνυματα ειχα. Απλα ητανε πολλα. σε διαφορετικα ατομα το καθενα.

Στη διεύθυνση e-mail που σου έδωσα εδώ, έστειλες μήνυμα;
Στο e-mail σου δεν σου έστειλαν κάποια απάντηση;
Εγώ θυμάμαι πως όταν μου είχαν κάνει delete, μου το ενεργοποίησαν μετά το μήνυμα που τους είχα στείλει. Οχι αμέσως, αλλά μετά από 1 ή 2 μέρες. Αυτό που σου λέω είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Μου είχαν στείλει και e-mail που μου έλεγαν πως σε περίπτωση που παραβώ τους κανόνες του fb θα γίνει οριστικό delete του λογαριασμού μου.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Όντως... το φέιςμπουκ είναι για χαβαλέ και για να βρίσκουμε πλαιούς συμμαθητές και φίλους....
ανταλλάσουμε πληροφορίες, τηλέφωνα κλπ, και τα λέμε από κοντά ;) ;)

Και δεν ανεβάζουμε πολύ προσωπικές φότος ;) ;)

Ριπόρτ και βέβαια κάνουμε εφόσον είναι προκλητικό αυτό που βλέπουμε...

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Στη διεύθυνση e-mail που σου έδωσα εδώ, έστειλες μήνυμα;
Στο e-mail σου δεν σου έστειλαν κάποια απάντηση;
Εγώ θυμάμαι πως όταν μου είχαν κάνει delete, μου το ενεργοποίησαν μετά το μήνυμα που τους είχα στείλει. Οχι αμέσως, αλλά μετά από 1 ή 2 μέρες. Αυτό που σου λέω είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Μου είχαν στείλει και e-mail που μου έλεγαν πως σε περίπτωση που παραβώ τους κανόνες του fb θα γίνει οριστικό delete του λογαριασμού μου.
Δεν εχω παρει καμια απαντηση θα στειλω κιαλλο.

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια πειτε τιποτα σας εχει τυχει να σας μπλοκαρουνε το φεισμπουκ? Το επαναφερουνε?

ZIGOLLO

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι σε μπλοκαρανε παλιοπαιδο?

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
871
Πόντοι
96

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οχι εμενα με μπλοκαρε γιατη εκανα πολα αιτηματα φιλιας!! Σε δυο τρεις μερες θα μπορεις να ξαναμπεις
Και εμενα μου μπλοκαρε την δυνατοτητα να κανω add, εκανα φιλες κατι μοντελα μουναρες και μαλλον τους πειραξε...... (αναρωτουμαι αν εκανα φιλες χοντρες και γριες θα μου το μπλοκαραν), στα φρυδια μου ομως απαντησαν καμοια εικοσαρια και τωρα ψηνω μια Ρουμανα που θα κατεβει Ροδο τον Αυγουστο!!!!!!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ FACEBOOK!!!!!!!!
Οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποσταρισμα μου το Facebook μου ειχε μπλοκαρει το λογαριασμο στο να κανω νεους φιλους επειδη εκανα add κατι μοντελα, ομως αυτο ηταν προσωρινο, πηγαινωντας ομως διακοπες (εννοειται οτι εκει δεν υπηρχε χρονος για διαδυκτιακο καμακι) και ερχωμενος διαπιστωσα οτι χωρις να εχω κανει κανενα add το Facebook μου εχει ξανα-μπλοκαρει το λογαριασμο και αυτην τη φορα με πολυ ποιο ασχημο τροπο. Τωρα με το που παταω το κουμπι εμφανιζεται αυτο το ωραιο μηνυματακι:
Αυτό το Αίτημα Δε Μπορεί να Αποσταλεί
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
με επιλογες στο Help Center που απλα δεν λεει τιποτα και στο report the problem οπου τους εχω χεσει αρκετες φορες.
Αν κανεις πολλες φορες την διαδικασια ("Προσθηκη στους φιλους") εμφανιζεται ενα πλαισιακι που σε προτρεπει να ξανακανεις Log in και αφου το κανεις σου εμφανιζει αυτο:
About Facebook Friend Requests και ενα κουμπακι Continue, σου εμφανιζει ενα μηνυμα με το παραμυθακι οτι εκανες add σε αγνωστους και οτι αυτο θα κρατησει για δυο ημερες αρκει να σβησεις της αναπαντητα add που εχεις κανει:
Friend Requests Blocked

To prevent sending requests to strangers, your friend requests have been blocked for 2 days.

Please note: If you’ve sent more friend requests to strangers, and they are later ignored or marked as spam, this block could be extended. To prevent this, you have the option to cancel any friend requests that you’ve sent that remain unanswered.

Also cancel unanswered requests?

I authorize Facebook to remove my unanswered friend requests to ensure that none were sent to strangers.
Αφου δωσεις το δικαιωμα στο Facebook να σβησει τα αναπαντητα adds σου βγαζει ενα μηνυματακι να υποσχεθεις δηθεν οτι δεν θα ξανακανεις add σε αγνωστο!!!!!!!!! :headbang:
Next Steps

After this 2 day block has been lifted, please only send friend requests to people you already know.

I understand and agree to send future friend requests only to people I know.
και οτι αφου το κανεις και αυτο ολα θα ειναι ενταξει, το κανεις, πας να κανεις Προσθηκη και παιρνεις τα παπαρια μου.... που λεει και ο μεγας Γεωργιου. Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι ακομα και εαν φτιαξεις νεο προφιλ εμφανιζει το ιδιο πραγμα που σημαινει οτι οι τυπαδες μπλοκαρουν IP η και κατι παραπανω. Το σιγουρο ειναι οτι με καποιο τροπο πεφτει παρακολουθηση εκει περα δεν γινεται βουλευταδες και διαφοροι αλλοι μαλακες να στελνουν χιλιαδες add και για 20-30 add παραπανω να κανουν αυτο!!!!!
Μαγκες διαδωστε το!!!!! δεν ξερω αν την εχει πατησει και αλλος ετσι και εαν υπαρχει λυση σε αυτο, μαλλον το ποιο καλο ειναι να την κανουμε ολοι απο εκει γιατι απο οτι φαινεται πεφτει χοντρη παρακολουθηση.....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εμενα μου το μπλοκαρανε προχθες για 30 μερες τα αιτηματα φιλιας.
ισως επειδη εστελνα πολλα αιτηματα σε συντομο χρονικο διαστημα αν
και τα ατομα που εστελνα δεν ητανε αγνωστα σε εμενα.
Τωρα τι κανω περιμενουν να παρασουν αυτες οι μερες η υπαρχει
κανενας τροπος να ξεμπλοκαρω???
Συγκεκριμενα μολις Στελνω αιτημα φιλιας σε οποιοδηποτε μου λεει

This Request Can't Be Sent
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom