ααα.εστελνε ο αλλος ''ελα να σε χυσω καβλα μου'' και τετοια ε?
Όπως έλεγε η Τζούλια στο Νο 2... ;) ;) ;)
Βέβαια θα ζητηθηκε απο την καταγγέλουσα (γιατί ο μπουρδέλας θα την έπεσε σε κανένα κοριτσάκι ) να αποστείλει το μήνυμα...
ααα.εστελνε ο αλλος ''ελα να σε χυσω καβλα μου'' και τετοια ε?
Όπως έλεγε η Τζούλια στο Νο 2... ;) ;) ;)
Βέβαια θα ζητηθηκε απο την καταγγέλουσα (γιατί ο μπουρδέλας θα την έπεσε σε κανένα κοριτσάκι ) να αποστείλει το μήνυμα...
Πρωτη φορα μου συμβαινει να μου το απενεργοποιησουνε. Εστειλα 2 mail εκει αλλα δεν εχω παρει απαντηση. Αλλα ξαναλεω οτι με πολλα μηνυματα εγινε η διακοπη οχι με ασεμνες φωτογραφιες ουτε με προσκλησεις που εκανα σε ατομα.
Εχουνε περασει οι 48 ωρες 3η μερα ειναι σημερα που μου ειναι κλειδωμενος. Ουτε υβριστικα ουτε προσβλητικα μηνυματα ειχα. Απλα ητανε πολλα. σε διαφορετικα ατομα το καθενα.Εάν δεν κάνω λάθος μετά από 24 ή 48 ώρες στο ενεργοποιούν ξανά το προφίλ.
Οταν ο άλλος κάνει αναφορά για "παρενόχληση" μέσω μηνυμάτων βάζει και λινκ και τσεκάρουν. Και αποκλείεται να κάνουν delete σε κάποιον μόνο από μία αναφορά. Πρέπει να είναι περισσότερες, οπότε ο φίλος μας μάλλον παραέστειλε μηνύματα
Εχουνε περασει οι 48 ωρες 3η μερα ειναι σημερα που μου ειναι κλειδωμενος. Ουτε υβριστικα ουτε προσβλητικα μηνυματα ειχα. Απλα ητανε πολλα. σε διαφορετικα ατομα το καθενα.
Δεν εχω παρει καμια απαντηση θα στειλω κιαλλο.Στη διεύθυνση e-mail που σου έδωσα εδώ, έστειλες μήνυμα;
Στο e-mail σου δεν σου έστειλαν κάποια απάντηση;
Εγώ θυμάμαι πως όταν μου είχαν κάνει delete, μου το ενεργοποίησαν μετά το μήνυμα που τους είχα στείλει. Οχι αμέσως, αλλά μετά από 1 ή 2 μέρες. Αυτό που σου λέω είχε γίνει το καλοκαίρι που μας πέρασε. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Μου είχαν στείλει και e-mail που μου έλεγαν πως σε περίπτωση που παραβώ τους κανόνες του fb θα γίνει οριστικό delete του λογαριασμού μου.
ακομα μπλοκαρισμενος εισαι?Ρε παιδια πειτε τιποτα σας εχει τυχει να σας μπλοκαρουνε το φεισμπουκ? Το επαναφερουνε?
Θέλω και εγώ να με μπλοκάρουν να μην χάνω τόσες ώρες εκεί μέσα!!!Ρε παιδια πειτε τιποτα σας εχει τυχει να σας μπλοκαρουνε το φεισμπουκ? Το επαναφερουνε?
οντως καταστρεφει κοσμο το ατιμοΘέλω και εγώ να με μπλοκάρουν να μην χάνω τόσες ώρες εκεί μέσα!!!
Ναι 3 μηνυματα εχω στειλει στο disabled@facebook.com και δεν εχω παρει απαντηση. Απαντανε αυτοι η γενικα τρομπαρουν?ακομα μπλοκαρισμενος εισαι?
Περίμενε!!!Ναι 3 μηνυματα εχω στειλει στο disabled@facebook.com και δεν εχω παρει απαντηση. Απαντανε αυτοι η γενικα τρομπαρουν?
δεν νομιζω να τρομπαρουνε ρεΝαι 3 μηνυματα εχω στειλει στο disabled@facebook.com και δεν εχω παρει απαντηση. Απαντανε αυτοι η γενικα τρομπαρουν?
Με φούντεεες!!!δεν νομιζω να τρομπαρουνε ρε
απλα θα εχουν πολλες δουλειες
Και εμενα μου μπλοκαρε την δυνατοτητα να κανω add, εκανα φιλες κατι μοντελα μουναρες και μαλλον τους πειραξε...... (αναρωτουμαι αν εκανα φιλες χοντρες και γριες θα μου το μπλοκαραν), στα φρυδια μου ομως απαντησαν καμοια εικοσαρια και τωρα ψηνω μια Ρουμανα που θα κατεβει Ροδο τον Αυγουστο!!!!!!!Οχι εμενα με μπλοκαρε γιατη εκανα πολα αιτηματα φιλιας!! Σε δυο τρεις μερες θα μπορεις να ξαναμπεις