Νέα

Μπλόκα αλκοτέστ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Alexis_cool
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.934
Πόντοι
456
Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι.
Τρελά μπλόκα απόψε στην Αθήνα.
Σταμάτησαν οοοοόλα τα αυτοκίνητα που πήγαιναν βόρεια προάστια και μέσω Μεσογείων και μέσω Βασιλ.Σοφίας.
Κόσμος τσακώνονταν με τους μπάτσους.
Δεν έχω ξαναματαδεί ομολογώ τόσο μαζικό έλεγχο, σε κεντρικές οδούς και σε νυχτερινές ώρες.
Εντυπωσιάστηκα για αυτό και το γράφω.
Εγώ είχα το νου και δεν ήπια παρά ελάχιστα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506
Δεν έχω ξαναματαδεί ομολογώ τόσο μαζικό έλεγχο, σε κεντρικές οδούς και σε νυχτερινές ώρες.
Μπράβο τους. Μακάρι να κρατήσει αυτό και όόχι μόνο σε στάνταρντ μέρη διέλευσης, αλλά εεπιχειρήσεις και κομμαντο ελέγχους παντού. Μπας και βάλουμε μυαλό.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
αλκοόλ και οδήγηση είναι θανατηφόρος συνδυασμός, βάλε και την σχιζοφρενική οδηγική ψυχοσύνθεση που τονώνει το οινόπνευμα...και μια έξοδος μπορεί να αποβεί από πολύ ακριβή ως μοιραία.
Ταξάκι και πάλι ταξάκι όταν θέλουμε να πιούμε
ή παρέα με τον διαβητικό οδηγό που δε θα πιει κάτι άλλο πέραν πορτοκαλάδας

ANALgitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2024
Like
296
Πόντοι
21
Γενικά έχουν αυξηθεί τα μπλόκα. Εμένα τις προάλλες με σταμάτησαν και μου ζήτησαν μόνο το δίπλωμα. Ούτε άδεια ούτε ασφάλεια, ούτε ψάξιμο ή τεστ. Ακόμα αναρωτιέμαι τι φάση.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.987
Πόντοι
3.715
Αργά το βράδυ καθημερινές κάνουν μπλόκο στο Παναθηναικό στάδιο. Αλκοτέστ μισό λεπτό και έφυγες. Καλά κάνουν.
φυσικά καλά κάνουν
τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν στις πολυπληθείς πόλεις
αυτό θέλουν να διαχειριστούν

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.934
Πόντοι
456
Ερώτηση κρίσης, αν πιω το σαββατόβραδο ένα ποτό (ουίσκι) και πριν φύγω από το μαγαζί δύο τρία ποτήρια νερό, με πιάνει ο έλεγχος;
Νομίζω σε πολύ γενικές γραμμές είσαι στο όριο του 0,25. Από εκεί και πάνω σε γράφουν. Και μιλάμε για αυτοκίνητα. Για μηχανάκια είναι μόλις 0,10.
Γενικά πίνω ένα ποτό και μετά την τελευταία γουλιά αφήνω να περάσουν 45 έστω λεπτά πριν πιάσω τιμόνι, πίνω νερό, ίσως λίγη σοκολάτα.
Το θέμα βέβαια δεν είναι να ξεγελάσουμε το μηχάνημα αλλά να οδηγούμε με ασφάλεια για εμάς και τους άλλους.

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
466
Πόντοι
21
Ερώτηση κρίσης, αν πιω το σαββατόβραδο ένα ποτό (ουίσκι) και πριν φύγω από το μαγαζί δύο τρία ποτήρια νερό, με πιάνει ο έλεγχος;
Είσαι στο όριο αλλά αυτό έχει να κάνει βασικά με τα κιλά σου και το πόσο γρήγορα μεταβολίζει ο οργανισμός το αλκοόλ. Το πόσο νερό θα πιείες είναι άσχετο αν δεν πας για κατούρημα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.143
Πόντοι
3.786
Είσαι στο όριο αλλά αυτό έχει να κάνει βασικά με τα κιλά σου και το πόσο γρήγορα μεταβολίζει ο οργανισμός το αλκοόλ. Το πόσο νερό θα πιείες είναι άσχετο αν δεν πας για κατούρημα
Πάντως το να πίνεις αρκετό νερό παράλληλα με το ποτό έχει ευεργετικά αποτελέσματα.Το κατούρημα είναι φυσικό και επόμενο να έρθει.

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.774
Πόντοι
1.206
Δε χρειάζεται νερό, στην Ελλάδα ένα ποτό επιτρέπεται εκτός αν είσαι νέος οδηγός.

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.813
Πόντοι
2.256
663478238.gif

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506
Σε πιάνει σίγουρα κατούρημα στο τιμόνι, που θα πηγαίνεις σφαίρα γιατί θα σπάει η φούσκα σου.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.194
Πόντοι
1.106
Μόλις γυρίσαμε στο σπίτι.
Τρελά μπλόκα απόψε στην Αθήνα.
Σταμάτησαν οοοοόλα τα αυτοκίνητα που πήγαιναν βόρεια προάστια και μέσω Μεσογείων και μέσω Βασιλ.Σοφίας.
Κόσμος τσακώνονταν με τους μπάτσους.
Εντυπωσιάστηκα για αυτό και το γράφω.
1) Απόλυτα ενδεικτικό πως ΠΟΤΕ δεν θα γίνουμε κράτος πως οι πολίτες τσακώνονταν με τους μπάτσους. Γιατί?γιατί 4.00 το πρωί ήθελαν να πάνε σπίτια τους για ύπνο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
2) ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕ Χριστούγεννα το ίδιο βιολί για τα 10 λεπτά δημοσιότητας στα δελτία ειδήσεων με αποκορύφωμα φυσικά τα δελτία ειδήσεων της Πρωτοχρονιάς
3) Μπλόκα στα ίδια γνωστά σημεία δεν είναι μπλόκα.Αν είχε τα αρχιδια η τροχαία δεν θα τα έβαζε στη στροφή της Αμφιθέα(και μάλιστα ΜΕΤΑ απο στενό που το αποφεύγεις ή ΚΑΘΕΕΕΕΕ Παρασκευή Σάββατο στη Χαμοστερνας που το αποφεύγεις με στροφή ένα στενό μετά ή στην Παλιά Βουλή κτλ κτλ
4) Μιας και σίγουρα τη Δευτέρα θα ανακοινώσουν σε Χ00 ελέγχους βρέθηκαν τόσες παραβάσεις κτλ γιατί δεν μας αναφέρουν πόσοι έγιναν στην τάδε επαρχία ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΒΟΑΚ???
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.194
Πόντοι
1.106
Καλά ρε τυπε δεν ξέρεις το απόλυτο φάρμακο που έχει ανακαλύψει το bou?
αρχείο λήψης (11).jpeg

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.393
Πόντοι
1.446
Ναι το πετυχα και εγω το μπλοκο χθες,ειμασταν με παρεα και ημουν ο οδηγος οποτε την ειχα βγαλει με 3 μπυρες χωρις αλκοολ,με αφησαν και περασα με την μια. Είναι σωστό που κάνουν ελέγχους γιατί το εχουν γαμησει ολοι που ειναι μεθυσμενοι και πιανουν τιμονι

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.934
Πόντοι
456
1) Απόλυτα ενδεικτικό πως ΠΟΤΕ δεν θα γίνουμε κράτος πως οι πολίτες τσακώνονταν με τους μπάτσους. Γιατί?γιατί 4.00 το πρωί ήθελαν να πάνε σπίτια τους για ύπνο ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
2) ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΘΕ Χριστούγεννα το ίδιο βιολί για τα 10 λεπτά δημοσιότητας στα δελτία ειδήσεων με αποκορύφωμα φυσικά τα δελτία ειδήσεων της Πρωτοχρονιάς
3) Μπλόκα στα ίδια γνωστά σημεία δεν είναι μπλόκα.Αν είχε τα αρχιδια η τροχαία δεν θα τα έβαζε στη στροφή της Αμφιθέα(και μάλιστα ΜΕΤΑ απο στενό που το αποφεύγεις ή ΚΑΘΕΕΕΕΕ Παρασκευή Σάββατο στη Χαμοστερνας που το αποφεύγεις με στροφή ένα στενό μετά ή στην Παλιά Βουλή κτλ κτλ
4) Μιας και σίγουρα τη Δευτέρα θα ανακοινώσουν σε Χ00 ελέγχους βρέθηκαν τόσες παραβάσεις κτλ γιατί δεν μας αναφέρουν πόσοι έγιναν στην τάδε επαρχία ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ ΒΟΑΚ???
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ
ΣΑΝΟ

Σε αυτό το σημείο φίλε μου, όπου περνάω 20 χρόνια και μάλιστα συχνά αργά τη νύχτα, πρώτη φορά βλέπω θεαματικό μπλόκο όλων των αυτοκινήτων.
Επιπρόσθετα όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα, λεωφόροι Βασ.Σοφίας και Μεσογείων για όποιον ήθελε στις 3:00 να ανέβει προς βόρεια προάστια, ήταν μποτιλιαρισμένοι. Και ο λόγος ότι έτσι απλά σταματούσαν όλα τα αυτοκίνητα χωρίς εξαιρέσεις.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.082
Πόντοι
6.056
Εντάξει ... αν πιείς μέχρι 100ml μπύρα ... μέχρι 5% ...
ή μέχρι 20ml ουίσκι ... είσαι εντάξει .

Με παραπάνω ... πας στο διάολο .

Σαρανταένατακατο .
Ψόφος.

OP
OP
A

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.934
Πόντοι
456
Εντάξει ... αν πιείς μέχρι 100ml μπύρα ... μέχρι 5% ...
ή μέχρι 20ml ουίσκι ... είσαι εντάξει .

Με παραπάνω ... πας στο διάολο .

Σαρανταένατακατο .
Ψόφος.
Άντρας ενήλικας αν είσαι σηκώνει λίγο παραπάνω.
Στο κάτω κάτω είναι πρακτικά αδύνατο μόλις πιεί κάποιος την τελευταία γουλιά, να τον σταματήσει το μπλόκο σε 5-10 λεπτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom