Lakers ή Clippers?
Άμα είναι το πρώτο,πόσο εύκολο είναι να έρθει πακέτο με τον Kobe;
Lakers ή Clippers?
Φυσικά,έτσι,δια να ευθυμίσουμε ολίγον τι βρε αδερφέ!Lakers βρε...
για το δευτερο ερωτημα, ελπιζω να κανεις πλακα ετσι?
πολύ καλό ποστ και δείχνει ότι ξέρεις από μπάσκετ.Πολύ δυνατό post.
Στην πρώτη παράγραφο διαφωνώ με το θέμα Childress. Παραδέχομαι ότι είμαι φαν του (& γενικότερα των NBAers) αλλά δε ξέρω στην Ευρώπη αν υπάρχει καλύτερο 3αρι εκτός από τον Σίσκας. Δηλαδή αν εξαιρέσετε την αδυναμία στο σουτ του (που την ισοσκελίζει με την διεισδυτική του ικανότητα) σε όλα τα άλλα είναι πολύ καλός. Είναι ολοκληρωμένος παίχτης και δεν ήταν τυχαία στην κορυφή όλων των στατιστικών κατηγοριών της Euroleague. ΟΚ, συμφωνώ στο ότι δε φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι είναι value for money αλλά ένας άλλος λόγος που ήρθε στον Ολυμπιακό είναι για να δημιουργήσει βάσεις για ευκολότερη πρόσβαση στα τεκταινόμενα του ΝΒΑ και χτίσιμο ονόματος σαν πιθανός μελλοντικός προορισμός Αμερικανών NBAers. Μία άλλη παράμετρος ήταν και το προφίλ του Childress. Σαν άτομο, τον έκανε ιδανικό για απόκτηση από ευρωπαϊκό σύλλογο. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό παράπτωμα στην συμπεριφορά του και είναι τύπος και υπογραμμός στις υποχρεώσεις τους. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι μετρημένος και μορφωμένος (τέλειωσε το Stanford κανονικά και όχι με υποτροφίες λόγω μπασκετικού ταλέντου) και όχι κανας τυχαίος thug/ψευτοgangsta που θα έκανε ποζεριές/ιστορίες αντί να αποτελεί πρότυπο για το ομαδικό κλίμα. Γιατί όλοι οι πρόεδροι θέλουν να δώσουν λεφτά αλλά θέλουν και να μπορούν να βασίζονται για προσπάθεια 100% αυτού του παίχτη. Είναι πολλές λεπτομέρειες που πολλοί αγνοούν αλλά με τα αυτά λεφτά δεν υπήρχε άλλος Childress στο ΝΒΑ. Εγώ σα μεταγραφή τη θεωρώ σωστή και είναι λάθος να κρίνεται ο παίχτης από την πρώτη σεζόν. Εδώ κοτζάμ Σάρας δεν έπιασε από την πρώτη σεζόν, θα έπιανε ο Chilly? Υπομονή και πιστεύω ότι του χρόνου θα κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά.
Για το θέμα προπονητή δεν είμαι σίγουρος ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι όποιος και να ήταν, δεν πρόκειται να κέρδιζε το φετινό Παναθηναϊκό. Επίσης πιστεύω ότι χωρίς υπομονή δεν κάνεις μεγάλη ομάδα όπως και έχω ένα αίσθημα σιγουριάς πως δεν είναι δυνατόν ο Γιαννάκης να είναι χειρότερος του χρόνου απ’ ότι φετος. Είπαμε δεν είναι πρωτοκλασάτος αλλά δεν είναι και κανένας πουθενάς. Λίγο ότι θα έχει κορμό η ομάδα, λίγο το ότι θα ξέρει καλύτερα τους παίχτες, λίγο το ότι θα ανέβει η αυτοπεποίθησή του μετά από μία μέτρια προς καλή χρονιά, ε, θα είναι καλύτερος.
Για παίχτες δε μπορώ να πω τίποτα μέχρι στιγμής.
Πραγματικά κάποια ονόματα του ΝΒΑ που ακούγονται όχι μόνο είναι πολύ δύσκολο να έρθουν αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να δουν το μπάσκετ στην Ελλάδα σαν πρόκληση και να παίξουν σοβαρά (εξαίρεση οι Ευρωπαίοι και γενικά internationals).
Στο τελευταιο διαφωνώ εν μέρει.Πάλι "ξήλωμα" και ξανά από την αρχή δεν είναι και η σωστότερη κατεύθυνση.πολύ καλό ποστ και δείχνει ότι ξέρεις από μπάσκετ.
Κι αυτό γιατί για τα δεδομένα του μπάσκετ χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστεί ο παίκτης στα νέα δεδομένα και δεν είναι όλα αυτόματα και από τη πρώτη χρονιά.
Εδώ ο Ομπράντοβιτς είναι δέκα χρόνια ο Γιαννάκης πρέπει να γίνει Phil Jackson και πρωταθλητής κόσμου από τη πρώτη χρονιά?
Πάντως οι κινήσεις του Ολυμπιακού είναι για πρώτη χρονιά προς τη σωστή κατεύθυνση.
ελα ρε κοουτς αληθεια? και την εθνικη ποιος πουστης την εκανε πρωταθλητρια ευρωπης?[size=15pt]με ΓΙΑΝΝΑΚΗ προπονητη δεν προκειται ποτε να παρει πρωταθλημα ο ανθρωπος ειναι ασχετος απο προπονητηκη[/size].[size=15pt]ο τσιλντρες παιχτακι της σειρας οχι σταρ του ΝΒΑ[/size] σταρ του ΝΒΑ μονο ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΓΟΥΙΛΚΙΝΣ.
Μερικά ονόματα που έχω ακούσει μέχρι στιγμής:
(όποιος άκουσε και άλλα, ας συμπληρώσει)
NBA
- Kobe Bryant
.
.
.
- Tracy McGrady
Καλά πάμε.
απο σημερα βαλε και τον σαραςΜερικά ονόματα που έχω ακούσει μέχρι στιγμής:
(όποιος άκουσε και άλλα, ας συμπληρώσει)
NBA
- Kobe Bryant
- LeBron James
- Allen Iverson
- Tracy McGrady
- Ron Artest
- Jason Kidd
- Ben Gordon
- Mike Bibby
- James Posey
- Marvin Williams
- Rasho Nesterovic
- Anthony Parker
Euroleague
- Matias Smodis
- Igor Rakosevic
- J.R. Holden
- Ksistof Lavrinovic
- Omar Cook
- Nikos Zisis
- Ibrahim Jaaber
A1
- Andreas Glyniadakis
- Anthony Grandy
Καλά πάμε.
Φοβερός επιθετικά και οργανωτικά ο Γιασικεβίτσιους, αλλά έχει 2 ελλατώματα:απο σημερα βαλε και τον σαρας
μαζι με τον σισκα πακετο
Ο Κόμπε είναι γέρος πλέον και "κοντός", δεν τον θέλουμε!!
Όσο για τον McGrady, είναι τελευταία του ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του Γαύρου!!
απο σημερα βαλε και τον σαρας
μαζι με τον σισκα πακετο
τυπε το οζον κανει καλοΚαλά το πρώτο δεν το σχολιάζω.
Για το δεύτερο, ο McGrady έχει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών στην πλάτη και στους ώμους. Πλέον σαν παίχτης είναι αγνώριστος σε σχέση με τον τέλειο T-Mac του Orlando. Το μόνο όπλο του είναι το σουτ, για αθλητικά προσόντα ούτε λόγος.
Βέβαια ακόμα είναι ικανός να βρει ένα ψιλομέτριο συμβόλαιο στο ΝΒΑ άρα και η δική του περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Φίλε, άρχισες το όζον?
Ή μήπως έχω χάσει κάτι?
τυπε το οζον κανει καλο
δεν ταχεις ακουσει ρε?
Ο Σισκάουσκας είναι ελεύθερος; Γιατί δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα, τι περιμένουμε;;;;;Αυτή τη στιγμή θεωρείται η καλύτερη επιλογή free agent της Ευρώπης και λογικά δύσκολα θα παραμείνει σε αυτή τη θέση για πολύ καιρό. Άμα θέλει να δοκιμάσει το ΝΒΑ, τώρα είναι το καλύτερο timing.
ο σισκα εχει συμβολαιο με την τσσκα αλλα επειδη η ομαδα θα κανει μειωση του μπατζετ,και επειδη ειναι γνωστο τοχω γραψει και σε αλλο θρεντ,οι λιθουανοι παιχτες δεν αγαπανε τα λεφτα θα το ψαξει για να φυγειΟ Σισκάουσκας είναι ελεύθερος; Γιατί δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα, τι περιμένουμε;;;;;
Και Σμόντιτς και 2 της Εθνικής Ισπανίας;;
Αφού το χρήμα δεν είναι πρόβλημα, πρέπει να φέρουμε κάποιον από αυτούς.
Ο Σισκάουσκας είναι ελεύθερος; Γιατί δεν τον έχουμε κλείσει ακόμα, τι περιμένουμε;;;;;
Και Σμόντιτς και 2 της Εθνικής Ισπανίας;;
Αφού το χρήμα δεν είναι πρόβλημα, πρέπει να φέρουμε κάποιον από αυτούς.