Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Σε όλα τα υπόλοιπα σοβαρά αθλήματα δεν έχετε πάρει τίτλο!!Είστε γτπ σύλλογος και μιλάς?Ποδόσφαιρο παλεύεις για να βγείς 2ος!Βόλλευ πήρα ντάμπλ πήρες τα @@ μου!Πόλο που είσαι?Άντε ασχολήσου με το βόλλευ γυναικών!!χχαχαχαχαχαχα μαλακ3ς!

:2funny: :2funny: :2funny:
Σοβαρό αγώνισμα το πόλο από πότε έγινε;
Το βόλλεϋ δεν είναι ίδιο,είτε παίζουν άντρες είτε γυναίκες;

Άντε για να μην σου πω για το...πινγκ πονγκ!

Και βέβαια τα γράφω όλα αυτά για πλάκα.Δεν θεωρώ κανένα άθλημα ασόβαρο.Δημοφιλές ή όχι,θα το χαρακτήριζα,αλλά ασόβαρο ποτέ.

Έχετε όμως μεγάλη πλάκα ρε γαύροι,τόσα χρόνια που σας  :fuck2: στο βόλλεϋ(αντρών και γυναικών)μας λέγατε άλλα.
Τόσα χρόνια που σας  :fuck2: στο μπάσκετ μας λέγατε άλλα.
Τώρα που πήρατε-πανάξια-το βόλλεϋ και κάπως βελτιωθήκατε στο μπασκετάκι,κωλοτούμπα!

Αύριο μεθαύριο που θα αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο,να δω με τι θα ασχολήστε.Και μην πείτε διάφορα,θυμηθείτε τι λέγατε όταν είσασταν ανύπαρκτοι στο γρασίδι και είχατε μόνο το μπάσκετ...

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε διοροισμενοι πρωταθλητες,που οταν φευγεται απο την Ελλαδα χανεται μεχρι και απο το Βιετναμ,τι μιλατε,τσατσοι καντε καμια ενσταση στην FIFA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Ρε διοροισμενοι πρωταθλητες,που οταν φευγεται απο την Ελλαδα χανεται μεχρι και απο το Βιετναμ,τι μιλατε,τσατσοι καντε καμια ενσταση στην FIFA ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ελα ρε κλωνάρι! Πες τα! Ξεσπάθωσε!  :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny:

Κ

Αύριο μεθαύριο που θα αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο,να δω με τι θα ασχολήστε.Και μην πείτε διάφορα,θυμηθείτε τι λέγατε όταν είσασταν ανύπαρκτοι στο γρασίδι και είχατε μόνο το μπάσκετ...
Αμ για να δουμε αν θα αλλαξουν,μαλλον τα χανουμια θα σας πανε :pipa3: :pipa3: :pipa3:

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παλι  :knockinb:,εμ δεν βαζεται μυαλο  :s&m_1: μιασ ζωη μασ :kissass: καληνυχτα και περαστηκα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Παλι  :knockinb:,εμ δεν βαζεται μυαλο  :s&m_1: μιασ ζωη μασ :kissass: καληνυχτα και περαστηκα

μαλάκα κλωνάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γύρνα στο δημοτικό να μάθεις λίγη ορθογραφία ρεεεεεεεεεε! Ολοι κάνουμε λάθη, εσύ κάνεις ΜΟΝΟ λάθη! Φέτος πορεία δε θα κάνετε? Σας πρόλαβε η ζέστη?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Γιαννακη πουλεψε την πριν σε διωξουμε με τις κλωτσιες γυφτουλα νικαιωτη κλαψομουνη κομπλεξαρα γαμω το σπιτι σου. Και οποιος δε μπορει να σκισει το συμβολαιο του. Προεδρε κανε κινησεις σοβαρες και τους 3 στοχους τους χασαμε.

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οταν εγω ελεγα να σουταρουμε τον μαλακα τον γιαννακη μου την πεφτανε καποιοι εξυπνοι...
ελπιζω οι αγγελοπουλεοι να τον σουταρουν γρηγορα γιατι ο τυπακος δεν κανει για μεγαλες ομαδες..
καλα ηταν στην εθνικη που ειχε βρει το κουμπι της ομαδας και κατι εκανε...
ελεος ρε πουστη μου δε μπορω αλλο να βλεπω τετοια καταντια στο μπασκετ μας.. :tickedoff:

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συγγνωμη αλλα βριζετε τον Γιαννακη...εγω βάζελος είμαι αλλά αν είχατε αλλόν προπονητη τι θα άλλαζε?Ολοι φταίνε μην βγάζεται τον Γιαννακη αποδιοπομπαιο τράγο..Δηλαδη στην εθνικη όταν μας πρόσφερε νικες ήταν καλός?

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλάκα κλωνάριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι γύρνα στο δημοτικό να μάθεις λίγη ορθογραφία ρεεεεεεεεεε! Ολοι κάνουμε λάθη, εσύ κάνεις ΜΟΝΟ λάθη! Φέτος πορεία δε θα κάνετε? Σας πρόλαβε η ζέστη?
Που την ειδες την ορθογραφια ρε αγαμητε,παρτα  :pipa3:  :knockinb: :s&m_2: :zfuck: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Συγγνωμη αλλα βριζετε τον Γιαννακη...εγω βάζελος είμαι αλλά αν είχατε αλλόν προπονητη τι θα άλλαζε?Ολοι φταίνε μην βγάζεται τον Γιαννακη αποδιοπομπαιο τράγο..Δηλαδη στην εθνικη όταν μας πρόσφερε νικες ήταν καλός?

και συ με Παπαλουκά, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Φώτση και Σχορτσιανίτη στα καλά του ΠΑΠΑΔΕΣ θα κανες!

Δώσε μου και μένα τη Dream Team και θα σου πάρω το Mουντομπάσκετ!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Που την ειδες την ορθογραφια ρε αγαμητε,παρτα  :pipa3:  :knockinb: :s&m_2: :zfuck: :2funny:

1) τόνοι?
2) Περαστικά ΟΧΙ περστηκά
3) Βάζετε και ΟΧΙ βάζεται

Η ΕΠ.ΟΠ είσαι ή Αλβανός! Οπως και να χει: ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
ΕΛΕΟΣ με το μαλακα το Γιαννακη. ΕΛΕΟΣ πια. Μιλαει και για τη διαιτησια το μουνοπανο.
Δικο μας ματς χασαμε σημερα. Τετοιες ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθηκες σε ματς στο ΟΑΚΑ δεν εχουν ξανασυμβει.
Ειναι ημιχρονο, μπαινεις αποδυτηρια και τα πραγματα εχουν ως εξης :
1. Ενω περιμενες οτι μπορει να χανεις ευκολα , εσυ νικας 4 ποντους.
2. Ενω περιμενες οτι θα σε σφαξει η διαιτησια, εκεινη σε παιζει 60-40
3. Απο το πρωτο σχεδον 10λεπτο εχουν βγει νοκ αουτ 2 παικτες-κλειδια του βαζελου.
Με λιγα λογια εχεις την ψυχολογια με το μερος σου, οι αλλοι τα χουν χαμενα και ουσιαστικα αυτο που θελει για να παρεις το ματσακι ειναι να ριξεις τα θηρια σου (3 ή 4 με τον Πριντεζη) πανω στο Μπατιστ.
Δεν χρειαζοταν κατι αλλο γαμω το μουνι μου, καλη περιφερειακη αμυνα γιατι ξερεις οτι σε γαμανε τα τριποντα και να φορτωσεις με φαουλ τον εναπομειναντα ψηλο του αλλου για να κανεις παρτυ μετα.
Αντι γι αυτα τα απλα τι ειδαμε γαμω το μουνι μου ?
1. Για αλλη μια φορα να μην ξερουν τι σκατα να κανουν τη μπαλα. Ουτε μια φαση πανω στο Μπατιστ δεν περασανε. Φαουλ δεν του πηρανε. Δεν εβλεπε ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ οτι δε μπορουμε να βαλουμε καλαθι με αλλο τροπο εκτος απο βολες ? Δεν εβλεπε οτι ειχαμε πανω απο 90% ευστοχια στις βολες ?  Δεν εβλεπε οτι οι διατητες σφυριζανε φαουλ αβερτα ?
2. Να κανουν 10 φορες βηματα γαμω τον Αντιχριστο τους
3. Να αφηνουν ξεμαρκαριστα τριποντα στον Χατζηβρετα λες και δεν τους εχει ξαναγαμησει ο Χατζηβρετας. Το ιδιο εργο ρε πουστη μου
και το καλυτερο για το τελος !
4. Εκει που κανουν μια τελεαυταια  προσπαθεια να επανακαμψουν και μειωνουν καπως τη διαφορα, να κανει το ενα μαλακισμενο αντιαθλητικο φαουλ σε επιθεση που εχει σφυριχτει φαουλ υπερ του!!! και στο καπακι να παιρνει τεχνικη ποινη ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ, ο ανυπαρκτος που εφτιαξε ονομα προπονητη επειδη με την Εθνικη κοιμηθηκε ο Θεος σε 3 ματς στο Βελιγραδι και γυρναγε διαφορα 10 ποντων σε 2 λεπτα με τα κολωφαρδα τριποντα.
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ο μαλακας.
Ο καθενας εχει την αποψη του. Η δικη μου ειναι οτι δε φταινε σχεδον καθολου οι παικτες και ουτε η διοικηση. Ο ΜΑΛΑΚΣ φταιει. Απλα θα ειναι εγκληματικο αν η διοικηση  τον αφησει να μεινει στο λιμανι.
Αν το κανουν τι να πω, κριμα τα λεφτα τους. Καλυτερα να προσφερανε τσαμπε CT στους οπαδους του Θρυλου 

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και συ με Παπαλουκά, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Φώτση και Σχορτσιανίτη στα καλά του ΠΑΠΑΔΕΣ θα κανες!

Δώσε μου και μένα τη Dream Team και θα σου πάρω το Mουντομπάσκετ!

Τι να σου πω ρε φίλε μακάρι αν  αλλάξετε τον Γιαννάκη να σας ερθουν όλα όπως τα θέλετε...Αλλά πιστέυω ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι ότι δεν εχει καλόυς παίκτες αλλά πρόβλημα ψυχολογιας..Σίγουρα φέτος ο Παναθηναικος άξιζε να το πάρει το πρωτάθλημα είδες πως έπαιζε....!!!Ο Ολύμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά ο Βαζελος δυστηχως για σας έχει πιο ολοκληρωμενους πάικτες...

Όπως και το αντιστοιχο στην μπάλα..Ο Πάναθηναικος βελτιωνει συνεχως την ομάδα του .......πλησιάζει συνεχως αλλα ο γάυρος είναι ένα βημα πιο μπροστά..Το θέμα για μένα είναι να υποστηριζέις την ομάδα σου ότι και να κάνει...Οπως και να υποστηριζεις την αντιθετη ομαδα όταν παίζει στο champions league ή στην euroleague...και όχι να κάνεις ανόητες δηλώσεις όπως έκανεο Παπαλουκάς ότι έγω υποστηρίζω την CSSK και να το λέει δημοσιως και να προκαλείς τους υπολοίπους..Τελος πάντων ευχομαι απο του χρόνου να βλέπω περισσότερο μπάσκετ με καλύτερη ποιότητα...Αυτό με ενδιαφέρει εμένα...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ 'ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΠΟΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ'.ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ( ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ LEBRON ,BRYANT,CARMELO,WADE,HOWARD)ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙ ΙΔΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
φίλε άναλ...΄'εχεις απόλυτο δίκιο ειδικά στο τέλος........είδες σημερα τι κέντημα έκανε ο ζότς?....με τον ψηλό με 4 φαουλ και το μέσα έξω με μπατίστ.........κοουτσάρισμα απο άλλο πλανήτη........θέλετε έναν μεσίνα.....

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
ΕΛΕΟΣ με το μαλακα το Γιαννακη. ΕΛΕΟΣ πια. Μιλαει και για τη διαιτησια το μουνοπανο.
Δικο μας ματς χασαμε σημερα. Τετοιες ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθηκες σε ματς στο ΟΑΚΑ δεν εχουν ξανασυμβει.
Ειναι ημιχρονο, μπαινεις αποδυτηρια και τα πραγματα εχουν ως εξης :
1. Ενω περιμενες οτι μπορει να χανεις ευκολα , εσυ νικας 4 ποντους.
2. Ενω περιμενες οτι θα σε σφαξει η διαιτησια, εκεινη σε παιζει 60-40
3. Απο το πρωτο σχεδον 10λεπτο εχουν βγει νοκ αουτ 2 παικτες-κλειδια του βαζελου.
Με λιγα λογια εχεις την ψυχολογια με το μερος σου, οι αλλοι τα χουν χαμενα και ουσιαστικα αυτο που θελει για να παρεις το ματσακι ειναι να ριξεις τα θηρια σου (3 ή 4 με τον Πριντεζη) πανω στο Μπατιστ.
Δεν χρειαζοταν κατι αλλο γαμω το μουνι μου, καλη περιφερειακη αμυνα γιατι ξερεις οτι σε γαμανε τα τριποντα και να φορτωσεις με φαουλ τον εναπομειναντα ψηλο του αλλου για να κανεις παρτυ μετα.
Αντι γι αυτα τα απλα τι ειδαμε γαμω το μουνι μου ?
1. Για αλλη μια φορα να μην ξερουν τι σκατα να κανουν τη μπαλα. Ουτε μια φαση πανω στο Μπατιστ δεν περασανε. Φαουλ δεν του πηρανε. Δεν εβλεπε ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ οτι δε μπορουμε να βαλουμε καλαθι με αλλο τροπο εκτος απο βολες ? Δεν εβλεπε οτι ειχαμε πανω απο 90% ευστοχια στις βολες ?  Δεν εβλεπε οτι οι διατητες σφυριζανε φαουλ αβερτα ?
2. Να κανουν 10 φορες βηματα γαμω τον Αντιχριστο τους
3. Να αφηνουν ξεμαρκαριστα τριποντα στον Χατζηβρετα λες και δεν τους εχει ξαναγαμησει ο Χατζηβρετας. Το ιδιο εργο ρε πουστη μου
και το καλυτερο για το τελος !
4. Εκει που κανουν μια τελεαυταια  προσπαθεια να επανακαμψουν και μειωνουν καπως τη διαφορα, να κανει το ενα μαλακισμενο αντιαθλητικο φαουλ σε επιθεση που εχει σφυριχτει φαουλ υπερ του!!! και στο καπακι να παιρνει τεχνικη ποινη ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ, ο ανυπαρκτος που εφτιαξε ονομα προπονητη επειδη με την Εθνικη κοιμηθηκε ο Θεος σε 3 ματς στο Βελιγραδι και γυρναγε διαφορα 10 ποντων σε 2 λεπτα με τα κολωφαρδα τριποντα.
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ο μαλακας.
Ο καθενας εχει την αποψη του. Η δικη μου ειναι οτι δε φταινε σχεδον καθολου οι παικτες και ουτε η διοικηση. Ο ΜΑΛΑΚΣ φταιει. Απλα θα ειναι εγκληματικο αν η διοικηση  τον αφησει να μεινει στο λιμανι.
Αν το κανουν τι να πω, κριμα τα λεφτα τους. Καλυτερα να προσφερανε τσαμπε CT στους οπαδους του Θρυλου 

εχεις εναν εξαιρετικο παιχτη που λεγεται πριντεζης...ξεκινα φουριοζος παντα και,κατα περιεργο τροπο,αποσυρεται απ'τον προπονητη του στον παγκο...μυστηρια πραγματα  :priest:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εχεις εναν εξαιρετικο παιχτη που λεγεται πριντεζης...ξεκινα φουριοζος παντα και,κατα περιεργο τροπο,αποσυρεται απ'τον προπονητη του στον παγκο...μυστηρια πραγματα  :priest:
γιατι τον χρησιμοποιει για συγκεκριμενα πραγματα
οταν θελει ριμπαουντ η οταν με τις περιστροφες βγει να παιξει με πλατη πιο κοντο παιχτη
οταν τα κανει αυτα 2-3 φορες το παιρνει πρεφα ο ζοτς και αναγκαστηκα ο κλαψιαρης τον βγαζει αφου δεν εχει δουλεψει ωστε να τον χρησιμοποιησει αλλιως
ο γαυρος στο α ημιχρονο ηταν καλος,ειμασταν πολυ νευρικοι εμεις,αυτο δυσκολα θα πηγαινε ως τελος
και οι βολες θα μπαιναν καποια στιγμη και τα 3ποντα,και αμυνες θα βγαιναν και τα παντα ολα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

Εχεις ένα ΘΗΡΙΟ Σέντερ, τον ΜΟΝΟ που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Πέκοβιτς (ναι αυτόν που μας ρήμαξε στο final four) και τον τιμωρείς με 2μηνους και βάλε αποκλεισμούς και τον ΚΑΙΣ... ΔΕΝ σχεδιάζεις ούτε ένα σύστημα πάνω του, ΔΕΝ παίζεις ΚΑΘΟΛΟΥ περιφερειακή άμυνα και ΠΟΥ??? Κόντρα στο Βάζελο...ΔΕΝ μεταφέρεις το παιχνίδι στη ρακέτα με Πέκοβιτς στα 4 foul και να φθείρεις τον Μπατιστ...ΡΕ ΤΕΛΟΣ ΤΕΡΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ...Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
γιατι τον χρησιμοποιει για συγκεκριμενα πραγματα
οταν θελει ριμπαουντ η οταν με τις περιστροφες βγει να παιξει με πλατη πιο κοντο παιχτη
οταν τα κανει αυτα 2-3 φορες το παιρνει πρεφα ο ζοτς και αναγκαστηκα ο κλαψιαρης τον βγαζει αφου δεν εχει δουλεψει ωστε να τον χρησιμοποιησει αλλιως
ο γαυρος στο α ημιχρονο ηταν καλος,ειμασταν πολυ νευρικοι εμεις,αυτο δυσκολα θα πηγαινε ως τελος
και οι βολες θα μπαιναν καποια στιγμη και τα 3ποντα,και αμυνες θα βγαιναν[size=30pt] και τα παντα ολα[/size]

Tι να λεμε τωρα
Τα λες καλα
Τα λες ωραια απολυτε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom