ΕΛΕΟΣ με το μαλακα το Γιαννακη. ΕΛΕΟΣ πια. Μιλαει και για τη διαιτησια το μουνοπανο.
Δικο μας ματς χασαμε σημερα. Τετοιες ΙΔΑΝΙΚΕΣ συνθηκες σε ματς στο ΟΑΚΑ δεν εχουν ξανασυμβει.
Ειναι ημιχρονο, μπαινεις αποδυτηρια και τα πραγματα εχουν ως εξης :
1. Ενω περιμενες οτι μπορει να χανεις ευκολα , εσυ νικας 4 ποντους.
2. Ενω περιμενες οτι θα σε σφαξει η διαιτησια, εκεινη σε παιζει 60-40
3. Απο το πρωτο σχεδον 10λεπτο εχουν βγει νοκ αουτ 2 παικτες-κλειδια του βαζελου.
Με λιγα λογια εχεις την ψυχολογια με το μερος σου, οι αλλοι τα χουν χαμενα και ουσιαστικα αυτο που θελει για να παρεις το ματσακι ειναι να ριξεις τα θηρια σου (3 ή 4 με τον Πριντεζη) πανω στο Μπατιστ.
Δεν χρειαζοταν κατι αλλο γαμω το μουνι μου, καλη περιφερειακη αμυνα γιατι ξερεις οτι σε γαμανε τα τριποντα και να φορτωσεις με φαουλ τον εναπομειναντα ψηλο του αλλου για να κανεις παρτυ μετα.
Αντι γι αυτα τα απλα τι ειδαμε γαμω το μουνι μου ?
1. Για αλλη μια φορα να μην ξερουν τι σκατα να κανουν τη μπαλα. Ουτε μια φαση πανω στο Μπατιστ δεν περασανε. Φαουλ δεν του πηρανε. Δεν εβλεπε ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ οτι δε μπορουμε να βαλουμε καλαθι με αλλο τροπο εκτος απο βολες ? Δεν εβλεπε οτι ειχαμε πανω απο 90% ευστοχια στις βολες ? Δεν εβλεπε οτι οι διατητες σφυριζανε φαουλ αβερτα ?
2. Να κανουν 10 φορες βηματα γαμω τον Αντιχριστο τους
3. Να αφηνουν ξεμαρκαριστα τριποντα στον Χατζηβρετα λες και δεν τους εχει ξαναγαμησει ο Χατζηβρετας. Το ιδιο εργο ρε πουστη μου
και το καλυτερο για το τελος !
4. Εκει που κανουν μια τελεαυταια προσπαθεια να επανακαμψουν και μειωνουν καπως τη διαφορα, να κανει το ενα μαλακισμενο αντιαθλητικο φαουλ σε επιθεση που εχει σφυριχτει φαουλ υπερ του!!! και στο καπακι να παιρνει τεχνικη ποινη ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ο ΚΛΑΨΙΑΡΗΣ, ο ανυπαρκτος που εφτιαξε ονομα προπονητη επειδη με την Εθνικη κοιμηθηκε ο Θεος σε 3 ματς στο Βελιγραδι και γυρναγε διαφορα 10 ποντων σε 2 λεπτα με τα κολωφαρδα τριποντα.
ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ο μαλακας.
Ο καθενας εχει την αποψη του. Η δικη μου ειναι οτι δε φταινε σχεδον καθολου οι παικτες και ουτε η διοικηση. Ο ΜΑΛΑΚΣ φταιει. Απλα θα ειναι εγκληματικο αν η διοικηση τον αφησει να μεινει στο λιμανι.
Αν το κανουν τι να πω, κριμα τα λεφτα τους. Καλυτερα να προσφερανε τσαμπε CT στους οπαδους του Θρυλου