Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
στα 5 ευρωπαϊκά είμαστε ρε ακόμη. μη βιάζεσαι. θα τα κάνουμε 7 κάποια στιγμή. είναι κι αυτή η γαμημένη η ΤΣΣΚΑ που μας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο

Bγάλε τα πούστικα να δεις πόσα πήρες.
[size=30pt]73-38 [/size]Η ντροπη δεν ξεπλενεται. :pipa2:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Bγάλε τα πούστικα να δεις πόσα πήρες.
[size=30pt]73-38 [/size]Η ντροπη δεν ξεπλενεται. :pipa2:

όχι ρε συ. με τίποτα. εγώ θα παίρνω ευρωπαϊκά, ελλ. πρωταθλήματα, θα σου ρίχνω 20άρες και 30άρες κι εσύ κάτσε με αυτό.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Mην το πας έτσι τύπε! Εμάς μαε κέρδισε η Γιουβέντους με 7 (πρόσεχε!! η Γιούβε ΟΧΙ εσείς) και το κοπανάτε μέχρι σήμερα! Τι λες τώρα? Ελα τράβα να κάνεις κούνια!

ναι ρε τύπε. το ίδιο είναι με αυτό που είπα εγώ ε; σας έριξε μια φορά 7 η Γιούβε, αλλά εσάς στ' αρχίδια σας, γιατί έτσι κι αλλιώς έχετε ένα σωρό ευρωπαϊκά και τη Γιούβε όπου την πετυχαίνετε την ξεκωλιάζετε.  :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
ναι ρε τύπε. το ίδιο είναι με αυτό που είπα εγώ ε; σας έριξε μια φορά 7 η Γιούβε, αλλά εσάς στ' αρχίδια σας, γιατί έτσι κι αλλιώς έχετε ένα σωρό ευρωπαϊκά και τη Γιούβε όπου την πετυχαίνετε την ξεκωλιάζετε.  :2funny: :2funny:

το σβησα, γιατί βαριόμουν τον αντίλογο (θέλω να δω τη στριπτιτζού στο Ελλάδα έχεις ταλέντο).
Το 5-0 με τη Μάντσεστερ το θυμάσαι?
Και πούτσα και ούτε κυπελλάκι! Ταλαίπωρε!

PA-NTOU7

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το σβησα, γιατί βαριόμουν τον αντίλογο (θέλω να δω τη στριπτιτζού στο Ελλάδα έχεις ταλέντο).

Στο ποδοσφαιρο τα πολλα Ευρωπαικα που εχουν και μιλανε? :uglystupid:Παρτε κανενα πρωταθλημα να ξεκαβλωσετε σε καμμια δεκαρια χρονια και τα ξαναλεμε λαγουδακια.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ε ναι, αλλά τώρα λοξοδρομείς. είπα εγώ τίποτα για ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; εγώ απάντησα στο φίλο μου γιατί δεν αισθάνομαι ντροπή για τη διαφορά 35 πόντων κι εσύ έκανες λάθος παραλληλισμό (αν δεν το πήρες χαμπάρι)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
καλά ρε, γιατί σπαμάρετε στο ίδιο σας το θρεντ; αυτά τα λέμε στα ποδοσφαιρκά

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
johnaras3pman .... :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι ο ανθρωπος μου...χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
τι να πουνε τωρα οι λουγγρες;;;;;ξεβρακωσε τους ρε τυπε....αψογος.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
στημενο ητανε ρε παιδια ,μας αφησαν οι βαζελοι φοβουμενοι οτι αν μας ξανα  :knockinb: στο ΣΕΦ , οι αρρωστοι οι γαυροι θα πεταγαν χειροβομβιδες μεσα ,δε θα βγαιναν ζωντανοι απο κει μεσα οχι να σηκωσουν την κουπα.
Τελοσπαντων η στεψη θα γινει στο ΟΑΚΑ .
Εδω ρε παιδια καναν χαβαλε οι βαζελεοι ,και μεις ειχαμε 4 λεπτα να βαλουμε ποντο  :2funny: :headbang: :2funny: :headbang:
α ρε τα συμβολαια σας μεσα  :s&m_1:

johnaras3pman

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
johnaras3pman .... :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι ο ανθρωπος μου...χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
τι να πουνε τωρα οι λουγγρες;;;;;ξεβρακωσε τους ρε τυπε....αψογος.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ασε καλυτερα να μην αρχισω με τις πουστιες και με τους γκριζους λυκους
. ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.

ρε παιδια εχω ενα κουιζ οσο αφορα το μπασκετ.

τελικα υπαρχει σαν κανονισμος  το call  or not call?
και πως εξηγηται ????

περιμενω απαντησεις...............

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ασε καλυτερα να μην αρχισω με τις πουστιες και με τους γκριζους λυκους
. ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.

ρε παιδια εχω ενα κουιζ οσο αφορα το μπασκετ.

τελικα υπαρχει σαν κανονισμος  το call  or not call?
και πως εξηγηται ????

περιμενω απαντησεις...............
αναλογα την ομαδα και την μιζα που χουν παρει οι διαιτητες δικε μου

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εριστικός η βλάξ;
29 | 5 | 2009 - Μπάσκετ

Προκλητικός, εριστικός η απλά βλάκας; Ο καθένας μπορεί να κρίνει από τις πράξεις του ανεκδιήγητου διαιτητή, ο οποίος όχι μόνο νομίζει ότι είναι ο Έλληνας Μπραντ Πιτ (χωρίς μαλλιά βέβαια), αλλά περνάει και τον εαυτό του για κορυφαία σφυρίχτρα. Να λοιπόν ποιο είναι το τελευταίο του κατόρθωμα. Στον τρίτο τελικό, έκανε πάλι τα μαγικά του (με αποκορύφωμα τη φοβερή τάπα του Τσίλντρες πάνω στον Πέκοβιτς την οποία έδωσε φάουλ) και εύλογα προκάλεσε την αντίδραση του Γιαννάκη.
Σε κάποια στιγμή ο "Δράκος" απορημένος με αυτά που έβλεπε, έκανε το σταυρό του και ο ανεκδιήγητος με προκλητικό ύφος του είπε. "Καραγκιόζη μη κάνεις το σταυρό σου, θα φας τεχνική ποινή".

Μη νομίζει κανείς ότι γράφεται κάτι ψευδές η υπερβολικό, απλά για να στοχοποιηθεί ο συγκεκριμένος διαιτητής. Η εριστική συμπεριφορά του, άλλωστε, είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Τα λόγια του επιβεβαιώθηκαν απ' όλα τα μέλη του πάγκου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό. Και στους περσινούς τελικούς είχε μιλήσει προσβλητικά στον Γιαννάκη, ο οποίος δεν πίστευε στα αυτιά του, με αυτά που άκουγε. Και για ένα πράγμα που δεν μπορεί ποτέ κανείς να κατηγορήσει τον "Δράκο" είναι ότι μιλάει απρεπώς. Φωνάζει, γκρινιάζει, διαμαρτύρεται, αλλά ποτέ στη καριέρα του είτε ως παίκτης, είτε ως προπονητής δεν βρίζει, ή δεν ειρωνεύεται.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε έναν τύπο που ανελίχθηκε από τη στιγμή που όλες οι κορυφαίες σφυρίχτρες αποσύρθηκαν και εκμεταλλεύτηκε τις παιδικές φιλίες της γυναίκας του. Ένας πραγματικός άντρας δηλαδή.
Πολλές φορές στη καριέρα του έχει βρεθεί κατηγορούμενος για την εριστική συμπεριφορά του, αλλά συνεχίζει στο ίδιο ύφος. Εμείς τον αντιμετωπίζουμε με συμπάθεια και θα ζητήσουμε από τον κόσμο του Ολυμπιακού να πράξει αναλόγως την επόμενη φορά που (δυστυχώς) θα βρεθεί στο δρόμο της ομάδας.
Θα του απευθύνουμε, όμως, ένα ιστορικό ερώτημα που είχε θέσει σε έναν παλιό (ξένο) παίκτη της ομάδας ο Γιόνας Καζλάουσκας. "Are you stupid, or are you idiot"?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και έστω να μίλησε έτσι σε προπονητή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.945
Πόντοι
606
το link ειναι σαφεστατα κοκκινων αποχρωσεων(),συνεπως η πληροφορια κρινεται ως αμφισβητησιμη  :kenny:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τους χαρισαμε μια νικη τους gay και το πηραν πανω τους,δε κοιτανε που τους εχουμε κανει γιο γιο παντου,πρωταθλημα κυπελο και στην ευρωπη

Στην ευρωπη μας λεγανε οτι με ξενους διαιτητες δεν εχουμε ελπιδες,τον ηπιανε και εκει

Στο κυπελο καλα παρτυ καναμε

Τωρα στο πρωταθλημα 2-1 στις νικες και παιζουμε ΟΑΚΑ και νομιζουν οτι εχουν ελπιδες για την ανατροπη

Πηγαινετε να τραβηξετε καμια  :jerking: ομαδικως.

ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ και μη ξεχνατε οτι στο μπασκετ δεν υπαρχει ισοπαλια,δεν τη γλυτωνεται με καμια παναγια,προσπαθηστε να περιορισετε τη διαφορα,μονο γι αυτο ειστε ικανοι,αντε γεια!  :birdman:

jimmys13

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα τα λες στους πελατες JVC, αλλα δεν βαζουν μυαλο με τιποτα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
τους χαρισαμε μια νικη τους gay και το πηραν πανω τους,δε κοιτανε που τους εχουμε κανει γιο γιο παντου,πρωταθλημα κυπελο και στην ευρωπη

Στην ευρωπη μας λεγανε οτι με ξενους διαιτητες δεν εχουμε ελπιδες,τον ηπιανε και εκει

Τωρα στο πρωταθλημα 2-1 στις νικες και παιζουμε ΟΑΚΑ και νομιζουν οτι εχουν ελπιδες για την ανατροπη

ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ και μη ξεχνατε οτι στο μπασκετ δεν υπαρχει ισοπαλια,δεν τη γλυτωνεται με καμια παναγια,προσπαθηστε να περιορισετε τη διαφορα,μονο γι αυτο ειστε ικανοι,αντε γεια!  :birdman:

Xαχαχαχα για γελια εισαι παιδακι μου και εσυ  και η ομαδα σου!!!!
Ασχολεισου εκει με το μπασκετ το μονο αθλημα που ειστε (καπως) καλοι
γιατι στο ποδοσφαιρο στο βολει και στο πολο σας εχουμε
κανει  του κλωτσου και του μπατσου!!!

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6

Σε όλα τα υπόλοιπα σοβαρά αθλήματα δεν έχετε πάρει τίτλο!!Είστε γτπ σύλλογος και μιλάς?Ποδόσφαιρο παλεύεις για να βγείς 2ος!Βόλλευ πήρα ντάμπλ πήρες τα @@ μου!Πόλο που είσαι?Άντε ασχολήσου με το βόλλευ γυναικών!!χχαχαχαχαχαχα μαλακ3ς!

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στο ποδοσφαιρο με ολες τις λαμογιες που εγιναν πηρα κι ενα νταμπλ,εσεις στο μπασκετ οχι νταμπλ,τροπαιο δε θα δειτε ποτε.  :grin:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :birdman:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εγώ πάντως παιδιά, σας βρήκα προπονητή. χωρίς πλάκα. κι όπως βλέπετε στη φωτο, πρέπει να είναι και φιλαράκια με το Ζοτς

Συνημμένα

• coach.jpg
    coach.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 18

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom