στα 5 ευρωπαϊκά είμαστε ρε ακόμη. μη βιάζεσαι. θα τα κάνουμε 7 κάποια στιγμή. είναι κι αυτή η γαμημένη η ΤΣΣΚΑ που μας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο
Bγάλε τα πούστικα να δεις πόσα πήρες.
[size=30pt]73-38 [/size]Η ντροπη δεν ξεπλενεται.
στα 5 ευρωπαϊκά είμαστε ρε ακόμη. μη βιάζεσαι. θα τα κάνουμε 7 κάποια στιγμή. είναι κι αυτή η γαμημένη η ΤΣΣΚΑ που μας μπαίνει συνεχώς εμπόδιο
Bγάλε τα πούστικα να δεις πόσα πήρες.
[size=30pt]73-38 [/size]Η ντροπη δεν ξεπλενεται.
Mην το πας έτσι τύπε! Εμάς μαε κέρδισε η Γιουβέντους με 7 (πρόσεχε!! η Γιούβε ΟΧΙ εσείς) και το κοπανάτε μέχρι σήμερα! Τι λες τώρα? Ελα τράβα να κάνεις κούνια!
ναι ρε τύπε. το ίδιο είναι με αυτό που είπα εγώ ε; σας έριξε μια φορά 7 η Γιούβε, αλλά εσάς στ' αρχίδια σας, γιατί έτσι κι αλλιώς έχετε ένα σωρό ευρωπαϊκά και τη Γιούβε όπου την πετυχαίνετε την ξεκωλιάζετε.
το σβησα, γιατί βαριόμουν τον αντίλογο (θέλω να δω τη στριπτιτζού στο Ελλάδα έχεις ταλέντο).
Το 5-0 με τη Μάντσεστερ το θυμάσαι?
Και πούτσα και ούτε κυπελλάκι! Ταλαίπωρε!
το σβησα, γιατί βαριόμουν τον αντίλογο (θέλω να δω τη στριπτιτζού στο Ελλάδα έχεις ταλέντο).
Το 5-0 με τη Μάντσεστερ το θυμάσαι?
Και πούτσα και ούτε κυπελλάκι! Ταλαίπωρε!
johnaras3pman ....
εισαι ο ανθρωπος μου...χωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
τι να πουνε τωρα οι λουγγρες;;;;;ξεβρακωσε τους ρε τυπε....αψογος....
αναλογα την ομαδα και την μιζα που χουν παρει οι διαιτητες δικε μουασε καλυτερα να μην αρχισω με τις πουστιες και με τους γκριζους λυκους
. ΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΣΚΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΚΙΟΛΛΑΣ.
ρε παιδια εχω ενα κουιζ οσο αφορα το μπασκετ.
τελικα υπαρχει σαν κανονισμος το call or not call?
και πως εξηγηται ????
περιμενω απαντησεις...............
τους χαρισαμε μια νικη τους gay και το πηραν πανω τους,δε κοιτανε που τους εχουμε κανει γιο γιο παντου,πρωταθλημα κυπελο και στην ευρωπη
Στην ευρωπη μας λεγανε οτι με ξενους διαιτητες δεν εχουμε ελπιδες,τον ηπιανε και εκει
Στο κυπελο καλα παρτυ καναμε
Τωρα στο πρωταθλημα 2-1 στις νικες και παιζουμε ΟΑΚΑ και νομιζουν οτι εχουν ελπιδες για την ανατροπη
Πηγαινετε να τραβηξετε καμια ομαδικως.
ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ και μη ξεχνατε οτι στο μπασκετ δεν υπαρχει ισοπαλια,δεν τη γλυτωνεται με καμια παναγια,προσπαθηστε να περιορισετε τη διαφορα,μονο γι αυτο ειστε ικανοι,αντε γεια!
τους χαρισαμε μια νικη τους gay και το πηραν πανω τους,δε κοιτανε που τους εχουμε κανει γιο γιο παντου,πρωταθλημα κυπελο και στην ευρωπη
Στην ευρωπη μας λεγανε οτι με ξενους διαιτητες δεν εχουμε ελπιδες,τον ηπιανε και εκει
Στο κυπελο καλα παρτυ καναμε
Τωρα στο πρωταθλημα 2-1 στις νικες και παιζουμε ΟΑΚΑ και νομιζουν οτι εχουν ελπιδες για την ανατροπη
Πηγαινετε να τραβηξετε καμια ομαδικως.
ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ και μη ξεχνατε οτι στο μπασκετ δεν υπαρχει ισοπαλια,δεν τη γλυτωνεται με καμια παναγια,προσπαθηστε να περιορισετε τη διαφορα,μονο γι αυτο ειστε ικανοι,αντε γεια!